Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pytanie: wysyłał ktoś to zgloszenie elektroniczne? bo ja wysłałam wczoraj i mialo dojsc mi potwierdzenie maila ale do tej pory nie ma, wole sie upewnic zeby pozniej nie bylo ze piesek jest nie zgłoszony :shake:

Posted

Jeśli nie dostałaś potwierdzenia,to zgłoszenie nie przeszło.Spróbuj jeszcze raz.Masz też możliwość przesłania faksem,lub pocztą.
UWAGA TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ ZOSTAŁ PRZEDŁUŻONY DO 20.03.2006r,DLA ZGŁOSZEŃ ELEKTRONICZNYCH, MAILOWYCH I WYSŁANYCH FAXEM.ZGŁOSZENIA WYSŁANE POCZTĄ DO 13.03.2006r(DECYDUJE DATA STEMPLA POCZTOWEGO).
Przypominam o obowiązku przesłania kopii rodowodu do zgłoszeń!

Posted

Ja też wysyłalam zgłoszenie już dawno, a potwierdzenia nie dostałam...:roll:
Wyślę dzisiaj jeszcze raz i mam nadzieję, ze dojdzie bo ja wyjeżdżam dzisiaj i wróce dopiero w poniedziałek...

Posted

ja na szczęście potwierdzenie dostałam już daaawno :cool3: i zapłacone mamy, więc wszystko cacy :)

Toller-Fox-w którym dniu się wystawiacie? :)

Posted

Ja na pewno sie tam nie pojawie. Mysl o wystawianiu psa na antresoli mnie przeraza-NIGDY NIGDY WIECEJ. Dopoki administracja zwiazku w Nowym Dworze nie zmieni podejscia do tej sprawy to ja wystawiac nie bede! A zawsze bardzo lubilam jezdzic na wystawy do N Dworu.
Przykre

Posted

jo-jo napisał(a):
a ja mam problem drukarka w domu siadła a ja potrzebuje potwierdzenie przelewu wysłać więc nie wiem jak to zrobie...

Idz do jakiejs kafejki internetowej...

Posted

jo-jo napisał(a):
a ja mam problem drukarka w domu siadła a ja potrzebuje potwierdzenie przelewu wysłać więc nie wiem jak to zrobie...

Wyślij mailem jako załącznik. I po problemie...:lol:

Posted

Ja dzisiaj wysłałam pocztą- polecony, za potwierdzeniem odbioru:lol:. Mailem nie szło...:roll:. I co teraz? Powiedzcie mi moi kochani? Mam dzwonic i dopytywac się czy doszło? To mój pierwszy raz...;)

Posted

Myślę, że to nic złego zadzwonić i spytac, czy zgłoszenie doszło.
Ja wysyłam zawsze faxem, po czym dzwonię i upewniam sie, że wszystko doszło czytelnie i wtedy mam pewność, że jest OK.
W końcu zdarzają się różne sytuacje, więc lepiej się upewnić!

Posted

karolayna napisał(a):
a ja mam pytanie na czym polega ta kokurencja? i ja mozna sie do niej zgłosić
:oops: przepraszam ale jak narazie to bedzie moj debiut

Dzieci i młodzierz wystawiaja psy :) ocenia sie nie psy,tylko ogólne wrazenie handler-pies :)
Trzeba umiec wykonywac rózne figury i ani na sekunde nie zasłaniac psa :)
www.mlodyprezenter.republika.pl tu znajdziesz więcej info,powodzenia:razz:

(są dwie gr. wiekowe - młodsza:9-13 lat i starsza 13-18 lat ;) ) ja jestem w starszej :))

Posted

LAURA napisał(a):
Dzieci i młodzierz wystawiaja psy :) ocenia sie nie psy,tylko ogólne wrazenie handler-pies :)
Trzeba umiec wykonywac rózne figury i ani na sekunde nie zasłaniac psa :)
www.mlodyprezenter.republika.pl tu znajdziesz więcej info,powodzenia:razz:

(są dwie gr. wiekowe - młodsza:9-13 lat i starsza 13-18 lat ;) ) ja jestem w starszej :))

a ja się nie nadaje bo biore udział w ogólnej wystawie ;-)