Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem dlaczego ale na każdej stronie jaką oglądałem przed kupnem psa pisało że będę musiał mieć szczelny ogórdek wysokie ogrodzenie , co przynajmniej nie jest prawdą mam niski płot i nieszczelny a jeszcze do tego puszczam od czasu do czasu swojego huskiego żeby sobei polatał i nie boję że mi zginiej kopac to nawet nie kopie zresztą ma dużo ruch i tylko to o drobiu sie spełnia zjadł mi kurke:( ale mogłem go tego odłuczyc a wy jak sądzicie ???dzięki

Posted

No, a w jakim wieku jest psiul i ile czasu mieszkam w tam, gdzie może sobie polatać?
Pytam, bo póki pies ma dużo wrażeń, to problemów nie ma.
Dopiero, kiedy pozna cały teren i zacznie mu się nudzić, to budzi się w nim zew eksplorera ;-)
A jak raz sobie pójdzie zwiedzać, to regularne powtórki murowane :vamp:

Posted

Dokładnie, dlatego alfa naszego stada mieszka w domu i wychodzi na spacery pod czujnym okiem ludzi, mimo ogrodzenia i podmurówki. Mimo ucieczek wiem, że wróci, ale to nie o to chodzi - 2 razy wracała z pyszczkiem we krwi i cholera wie, co złapała. A pamiętaj, że w lesie ludzie zakładają wnyki i pułapki na lisy (mięso nafaszerowane gwoździami) i pies może przypłacić wypad do lasu życiem. Nie żebym roztaczał czarne wizje, ale lubię moje futrzaki ;-)

Pzdr

Posted

NigdyNigdy & HUSKYTEAM -> podpisuję się pod Waszymi opiniami wszystkimi łapkami.
I dlatego tak uparcie lansuję hasło:
ważna jest nie wielkość "budy" lecz ilość czasu, który możesz spędzać z psem.
A szczególnie z husky!