baggi17 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Nie wiem dlaczego ale na każdej stronie jaką oglądałem przed kupnem psa pisało że będę musiał mieć szczelny ogórdek wysokie ogrodzenie , co przynajmniej nie jest prawdą mam niski płot i nieszczelny a jeszcze do tego puszczam od czasu do czasu swojego huskiego żeby sobei polatał i nie boję że mi zginiej kopac to nawet nie kopie zresztą ma dużo ruch i tylko to o drobiu sie spełnia zjadł mi kurke:( ale mogłem go tego odłuczyc a wy jak sądzicie ???dzięki Quote
NigdyNigdy Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 No, a w jakim wieku jest psiul i ile czasu mieszkam w tam, gdzie może sobie polatać? Pytam, bo póki pies ma dużo wrażeń, to problemów nie ma. Dopiero, kiedy pozna cały teren i zacznie mu się nudzić, to budzi się w nim zew eksplorera ;-) A jak raz sobie pójdzie zwiedzać, to regularne powtórki murowane :vamp: Quote
HUSKYTEAM Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Dokładnie, dlatego alfa naszego stada mieszka w domu i wychodzi na spacery pod czujnym okiem ludzi, mimo ogrodzenia i podmurówki. Mimo ucieczek wiem, że wróci, ale to nie o to chodzi - 2 razy wracała z pyszczkiem we krwi i cholera wie, co złapała. A pamiętaj, że w lesie ludzie zakładają wnyki i pułapki na lisy (mięso nafaszerowane gwoździami) i pies może przypłacić wypad do lasu życiem. Nie żebym roztaczał czarne wizje, ale lubię moje futrzaki ;-) Pzdr Quote
SH Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 NigdyNigdy & HUSKYTEAM -> podpisuję się pod Waszymi opiniami wszystkimi łapkami. I dlatego tak uparcie lansuję hasło: ważna jest nie wielkość "budy" lecz ilość czasu, który możesz spędzać z psem. A szczególnie z husky! Quote
Recommended Posts