darunia-puma Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 jakby dzwoniła dam wam znać i mam nadzieję że będzie możliwość sprawdzenia jej co do kotów Quote
darunia-puma Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 no to czekamy na telefon od tej osoby jak na razie cisza Quote
marta0731 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wieści mam raczej średnie........ Jeden stróż najpierw kategorycznie stwierdził, że nie chce "psa służbowego"... Choć on był moim pewniakiem... Miał kiedyś psa ze schroniska i chyba myśli, że po jakimś czasie będę próbowała go namówić do wzięcia do domu, a on po stracie tamtego cierpiał bardzo i nie chce więcej... Po dłuższej rozmowie stwierdził, że jak się reszta zgodzi, to on też:razz: Druga - pani stróżówka bardzo chętnie:lol: Najgorsze jest to, że trzeci........... jest na urlopie do 14ego!:angryy: Nie wiem, czy do niego dzwonić z tą sprawą... przez telefon łatwiej odmówić... ale czy jest czas czekać? Tak zimno i wieje od wczoraj u nas, że:placz: Quote
luśka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dzwoń głupia dzwoń. trzeba było już dziś. najpierw weź zgodę kierownika przede wszystkim Lara mi się dziś śniła... Deklaracje, kochani, gdzie? Darunia dodaj w tytule,że zbieramy kasę na hotel ewentualny ja daję min 50zł miesięcznie Quote
agaga21 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='marta0731'] Najgorsze jest to, że trzeci........... jest na urlopie do 14ego!:angryy: Nie wiem, czy do niego dzwonić z tą sprawą... przez telefon łatwiej odmówić... ale czy jest czas czekać? Tak zimno i wieje od wczoraj u nas, że:placz:[/QUOTE] powiedz że wszyscy się zgodzili i od niego zależy jej życie ;) Quote
marta0731 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jutro spróbuję zdobyć nr tel do trzeciego, nabiorę natchnienia i zadzwonię... Jeśli się zgodzi - bierzemy Larę. Kiero już się zgodził:cool3: Jeśli chodzi o deklaracje - w razie czego - ja również min. 50zł Quote
luśka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 fiorstenblock, a kto to dzwonił? skąd wiedziała o Larze? z ogłoszenia jakiegoś, czy prywatnie? O co pytała? czemu nie dzwoni do Darii? :( Quote
fiorsteinbock Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pisalam do mnie maila z ogloszenia, bodajze na gumtree. Przekierowalam ją do Daruni. W ogloszeniach wyraznie sa podane dane do kontaktu w sprawie adopcji, mail i telefon ale ludzie z uporem maniaka pisza na adresy wystawiajacych ogloszenia :roll: Jesli do tej pory nie odezwala sie do Daruni to znaczy, ze wiecie...nie zawracajmy sobie ta Panią glowy! Szukamy domku dalej. Quote
darunia-puma Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 marta dzwoń do tego gutka może się zgodzi skoro inni się zgodzili ja ją mogę zabrać choćby dziś i zawieść gdzie trzeba Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 przepraszam, że dopiero teraz wklejam zdjęcia ale po prostu się nie wyrobiłam wcześniej. Quote
luśka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 to wszystkie fotki ze wszystkich aparatów? Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='luśka']to wszystkie fotki ze wszystkich aparatów?[/QUOTE] ja dostałam tyle od lucyny-luśka, to pewnie od ciebie? Quote
luśka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 sorki, nie spojrzalam, kto dodal fotki. z góry założyłam, że to Darunia, dlatego pytałąm o resztę fot :) moja pomylka Quote
wieso Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Darunia-Puma wyslalam wiadomasc, prosze o odpowiedz. Quote
darunia-puma Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 wieso niestety nie wiem o jakiej wiadomości mówisz oj nie jestem na bierząco proszę o przypomnienie Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wieso']Darunia-Puma wyslalam wiadomasc, prosze o odpowiedz.[/QUOTE] ja dostałam pw, już odpisałam ;) Quote
wieso Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 przepraszam, bylam pewna ze do Ciebie napisalam, a wiadomasc poszla do Agaga. Przepraszam. Wiesia Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wieso']przepraszam, bylam pewna ze do Ciebie napisalam, a wiadomasc poszla do Agaga. Przepraszam. Wiesia[/QUOTE] wiesiu, myślę że najlepiej napisać na wątku:razz: Quote
wieso Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 juz jestem na stronie. Kto sie zajmuje sunia, chcialabym zaplacic za jej sterylke ale prosze o dokladne wiadomosci. Pozdrawiam Wiesia Quote
darunia-puma Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 sunia jest w schronie, jej "opiekunką" jestem ja ( przynajmniej taką która sunię ogłosiła i w każdej chwili może zabrać ze schronu) proszę o pytania postaram się odpowiedzieć Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 może poczekajmy na decyzję czy sunia pójdzie na tymczas oferowany przez martę. jeśli będzie zgoda, sunia mogłaby mieć sterylkę już po wyjściu ze schroniska...? Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 JAK MOZNA BRAĆ SZCZENIAKA A ZA ROK SIE GO POZBYC BO ZA DUZO NAS KOSZTUJE ALBO ZA CZESTO CHCE NA DWOR!!!! POTWORY NIE LUDZIE!!!GDYBYM MOGLA WSZYSKIE BYM ADOPTOWALA;(((:placz: Quote
darunia-puma Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 poczekamy na info od marty ja mogę ją w każdej chwili wyciągnąć Quote
Recommended Posts