Jump to content
Dogomania

Nasza ukochana Larunia już w nowym domu!!!! Trzymamy kciuki !!!!!

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara już w nowym domu........... Nowi państwo bardzo sympatyczni, baaaaaardzo im się Larcia spodobała. Po kilku kawałkach kiełbaski zaczęła się nawet do nich cieszyć:) mała przekupa:)

Strasznie smutno było patrzeć na nią w odjeżdżającym samochodzie:(

Dzwonili do mnie wieczorem jak dojechali. Lara bardzo ożywiona i wszystkiego ciekawa. Pieski się poznały. Na początku niepewnie, ale w końcu nowy przyjaciel ast Franek został w zabawie kompletnie wykończony:)

Myślę że będzie dobrze!!!
Dużo szczęścia Larusiu kochana!!!

Posted

[quote name='agaga21']dziewczyny, pilnie potrzebny od niedzieli dt dla słodkiej bullowatej suni:
http://www.dogomania.pl/threads/124248-MA-oda-amstaffka-dostaA-a-wyrok-schronisko-lub-do-uA-pienia?p=13567527#post13567527

może mogłaby zająć miejsce lary?

Śliczna słodka sunia........... Niestety ja nie mogę, jak pisałam ciągle na wątku od 2 grudnia muszę się przenieść na jakiś miesiąc do rodziców, dlatego tak pilnie szukaliśmy domku dla Lary................

Posted

Kolejna rozmowa z domem Lary, a raczej już teraz Lorki-nowe imię, przynajmniej podobne:)
Wszystkiego ciekawa, interesuje ją kompletnie wszystko: warczący mikser, expres do kawy... trzeba wskoczyć łapami i zobaczyć co tak hałasuje... Biega po ogrodzie i wiecie, tak sobie myślę, ona tak ciągła na smyczy bo była po prostu nie wybiegana... tyle ma energii w sobie:) Z Frankiem szaleje, ganiają z patykiem. Na wołanie wraca. Wszyscy, cała rodzina, Larę uwielbiają, aż Franek z lekka zazdrosny o mizianie chyba;)
Nowi Państwo serdecznie mnie do siebie zapraszają (nawet z noclegiem bo to jednak kawałek drogi) żebym zobaczyła że warunki naprawdę dobre i żebym mogła być całkowicie spokojna. Chyba i tak jestem:)

Pomimo tęsknoty i tej pustki w domu.....................................

Posted

ojej, jakie cudne wiadomosci....Larciu-Lorko wszystkiego najlepszego i nowym Panciom tez....Czekamy na zdjecia.....
CHCEMY ZDJECIA BARDZO CHCEMY !!!!!!!!!
Pozdrawiamy MY

Posted

Kolejne wieści z domu Lary (Lorki)
Były małe spięcia z Frankiem, był zazdrosny, co skończyło się dla niego "kontuzją" oka... Bo Lara potrafi odpierać ataki, nie da sobie "w kaszę dmuchać"...;) Nie zaczepia, ale broni się i daje sobie w tym radę... Trochę się w nowym domu martwili, aż do wczorajszego wypadu do lasu. Od tej wyprawy, na której biegały swobodnie - psiaki jakoś się polubiły. Zew natury je połączył czy co...;) Od wczoraj śpią razem i się przytulają. Uffffffffff:)
Ogólnie Lara jest bardzo żywiołowa i uwielbia być na dworze. Ciężko ją zagonić do domu;) Ma niewyobrażalne pokłady energii. I co podkreśla nowa pani - jest bardzo odważna.
Całuski dla Larusi:*

Posted

i chowa się za krzakiem, jak ją wołają do domu :D haha

u mnie też bardzo lubiłą latanie po ogrodzie, niezmordowana w pogoni za patykiem. A gdy raz siedziałą przypięta do płota, wyglądałą na rozmarzoną w słoneczku, zadowolona, w swoim żywiole. Widocznie mieszkałą wcześnie na dworze, na łąńcuchu, albo co..
Fajnie, że ludzie się sami odzywają :)
czekamy na fotki za jakiś czas

• 3 weeks later...
Posted

Wiesiu i inni zainteresowani...:) Mam nowe zdjęcia Lary (Lorki), narazie tylko dwa, bo coś tam z netem mają nie tak. Na żadnym nie widać Franka....... ale dostanę nowe, to wkleję
No i kiedyś mi wychodziło, a teraz już nie - wklejanie zdjęć. Zaraz poproszę jakąś cioteczkę:)