Apbt_sól Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 macie jakies zdjęcia, opis jej zachowania cokolwiek? Quote
darunia-puma Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 zdjęcia zaraz poszukam opisu zachowania brak no niech to jasny szlak trafi zmienili dogo i nie umiem teraz zdjęc wklejać pomożesz wiola? Quote
luśka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nie dawajcie tutaj zdjęć! ani nic! apbt na pm Quote
marta0731 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jutro Larissa jedzie do nowego domu... Nie wiem czy się :) czy :( Mam nadzieję że dla niej :) ale dla mnie rozstanie będzie :( Quote
agaga21 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dziewczyny, pilnie potrzebny od niedzieli dt dla słodkiej bullowatej suni: http://www.dogomania.pl/threads/124248-MA-oda-amstaffka-dostaA-a-wyrok-schronisko-lub-do-uA-pienia?p=13567527#post13567527 może mogłaby zająć miejsce lary? Quote
marta0731 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lara już w nowym domu........... Nowi państwo bardzo sympatyczni, baaaaaardzo im się Larcia spodobała. Po kilku kawałkach kiełbaski zaczęła się nawet do nich cieszyć:) mała przekupa:) Strasznie smutno było patrzeć na nią w odjeżdżającym samochodzie:( Dzwonili do mnie wieczorem jak dojechali. Lara bardzo ożywiona i wszystkiego ciekawa. Pieski się poznały. Na początku niepewnie, ale w końcu nowy przyjaciel ast Franek został w zabawie kompletnie wykończony:) Myślę że będzie dobrze!!! Dużo szczęścia Larusiu kochana!!! Quote
luśka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dużo szcz ęścia Larusiu na nowej drodze życia!!!! Quote
marta0731 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='agaga21']dziewczyny, pilnie potrzebny od niedzieli dt dla słodkiej bullowatej suni: http://www.dogomania.pl/threads/124248-MA-oda-amstaffka-dostaA-a-wyrok-schronisko-lub-do-uA-pienia?p=13567527#post13567527 może mogłaby zająć miejsce lary? Śliczna słodka sunia........... Niestety ja nie mogę, jak pisałam ciągle na wątku od 2 grudnia muszę się przenieść na jakiś miesiąc do rodziców, dlatego tak pilnie szukaliśmy domku dla Lary................ Quote
Temida Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cieszę się, że Larusia już w nowym domku. Za jakiś czas jak się już zadomowi to ją odwiedzimy i zdamy relację. Quote
luśka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 nasza małą ma wreszcie swój dom. oby żyłą długo i szczęśliwie Quote
marta0731 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kolejna rozmowa z domem Lary, a raczej już teraz Lorki-nowe imię, przynajmniej podobne:) Wszystkiego ciekawa, interesuje ją kompletnie wszystko: warczący mikser, expres do kawy... trzeba wskoczyć łapami i zobaczyć co tak hałasuje... Biega po ogrodzie i wiecie, tak sobie myślę, ona tak ciągła na smyczy bo była po prostu nie wybiegana... tyle ma energii w sobie:) Z Frankiem szaleje, ganiają z patykiem. Na wołanie wraca. Wszyscy, cała rodzina, Larę uwielbiają, aż Franek z lekka zazdrosny o mizianie chyba;) Nowi Państwo serdecznie mnie do siebie zapraszają (nawet z noclegiem bo to jednak kawałek drogi) żebym zobaczyła że warunki naprawdę dobre i żebym mogła być całkowicie spokojna. Chyba i tak jestem:) Pomimo tęsknoty i tej pustki w domu..................................... Quote
wieso Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ojej, jakie cudne wiadomosci....Larciu-Lorko wszystkiego najlepszego i nowym Panciom tez....Czekamy na zdjecia..... CHCEMY ZDJECIA BARDZO CHCEMY !!!!!!!!! Pozdrawiamy MY Quote
Temida Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mówiłam, że super domek, a Franek cudowny. Jakbyście skusili się na przyjazd to dajcie znać to się spotkamy na jakaś kawkę. Quote
darunia-puma Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 cudowne wieści naszej ukochanej Laruni Quote
agaga21 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bardzo się cieszę. wczoraj skończyło się allegro, już mam nadzieję nigdy nie będę odnawiać. Quote
Ewelina.w38 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Super Lara! zycze powodzenia i odzywaj sie do nas, starych ciotek czasami! Quote
marta0731 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kolejne wieści z domu Lary (Lorki) Były małe spięcia z Frankiem, był zazdrosny, co skończyło się dla niego "kontuzją" oka... Bo Lara potrafi odpierać ataki, nie da sobie "w kaszę dmuchać"...;) Nie zaczepia, ale broni się i daje sobie w tym radę... Trochę się w nowym domu martwili, aż do wczorajszego wypadu do lasu. Od tej wyprawy, na której biegały swobodnie - psiaki jakoś się polubiły. Zew natury je połączył czy co...;) Od wczoraj śpią razem i się przytulają. Uffffffffff:) Ogólnie Lara jest bardzo żywiołowa i uwielbia być na dworze. Ciężko ją zagonić do domu;) Ma niewyobrażalne pokłady energii. I co podkreśla nowa pani - jest bardzo odważna. Całuski dla Larusi:* Quote
luśka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 i chowa się za krzakiem, jak ją wołają do domu :D haha u mnie też bardzo lubiłą latanie po ogrodzie, niezmordowana w pogoni za patykiem. A gdy raz siedziałą przypięta do płota, wyglądałą na rozmarzoną w słoneczku, zadowolona, w swoim żywiole. Widocznie mieszkałą wcześnie na dworze, na łąńcuchu, albo co.. Fajnie, że ludzie się sami odzywają :) czekamy na fotki za jakiś czas Quote
andzia69 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dziewczyny...ta sunia chyba też jest z wałbrzyskiego schronu:( zaglądajcie choc na watek... http://www.dogomania.pl/threads/174160-Suczka-Astka-moze-staAE-siAE-kolejnAE-maszynAE-do-rodzenia Quote
Temida Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 FRANUŚ JEST TAKI SŁODKI, a LORA TAKA PIĘKNA. :) Quote
Temida Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 KOCHANI ZAPRASZAM WAS na wątek pieska, który wczoraj miał wypadek. BŁAGAM. http://www.dogomania.pl/threads/174789-Najsmutniejsze-oczy-A-wiata-Piesek-z-Wypadku-Radomsko?p=13614486#post13614486 Quote
wieso Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :shake: a co u naszej Lorci ? zadnych zdjec :shake: Quote
marta0731 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wiesiu i inni zainteresowani...:) Mam nowe zdjęcia Lary (Lorki), narazie tylko dwa, bo coś tam z netem mają nie tak. Na żadnym nie widać Franka....... ale dostanę nowe, to wkleję No i kiedyś mi wychodziło, a teraz już nie - wklejanie zdjęć. Zaraz poproszę jakąś cioteczkę:) Quote
Recommended Posts