power-agility Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hi All, Jestem z Niemiec, Berlinie i chcieliby rozpocząć z przyjaciółmi w przyszłym roku (2010) także w turniejach z wami tutaj Polska. Jak polski opanował w żadnym stopniu nie mam przetłumaczone mój tekst w języku niemieckim z narzędziem służącym do tłumaczenia z Internetu. Tak więc nadzieję, że jest to zrozumiałe. Jak już mówiłem, chcemy rozpocząć w 2010 r., nawet w Polska raz i dlatego poszukujemy do organizowania turniejów 2010 club. Być może są nawet turnieje w pobliżu granicy polsko-niemieckiej? Przez wiele informacji byłbym bardzo szczęśliwy! Many greetings from Germany P.S. Czy mam wylądował w złym podforum można poruszać dzięki ... Quote
Zielsko Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Tu masz aktualizowany na bierzaco kalendarz zawodow agility w Polsce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148322 Quote
Magda i Saga Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wstaw nam proszę kalendarz niemieckich zawodów, szczególnie tych bliżej polskiej granicy Quote
power-agility Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Zielsko']Tu masz aktualizowany na bierzaco kalendarz zawodow agility w Polsce [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148322[/URL][/QUOTE] Ah ok thanks ... I had missed indeed! Ale do tej pory nie wiele turniejów już znany termin, ;-( [quote name='Magda i Saga']Wstaw nam proszę kalendarz niemieckich zawodów, szczególnie tych bliżej polskiej granicy[/QUOTE] Narzędzia tłumaczy nie tylko na skórę naprawdę, to jest Nie rozumiem pytania! Ale myślę, że wiesz, imprezy agility z Niemiec, które są blisko polskiej granicy? Jeśli tak, to mogę być pomocne, zwłaszcza w odniesieniu do obszaru Berlina. Many greetings from Germany Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hi, Probably it would be much better if you switch to English. This Polish translator is terrible and it seems like a joke. Quote
PARSONRK Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Magda i Saga']Wstaw nam proszę kalendarz niemieckich zawodów, szczególnie tych bliżej polskiej granicy http://www.agilityteamberlin.de/ -> termine Berlin i okolica chcesz i masz :) należy zgłaszać się duuużo wcześniej pozdr Aga i banda Quote
Magda i Saga Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dla mnie to jest mało czytelne. Jest lista zawodów chyba, ale do końca roku tylko . Nie widze linków do informacji i zgoszeń. Quote
PARSONRK Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 tak tu jest do końca roku tylko po nazwie klubów można znaleźć stronę - w większości. zawsze można napisać i zapytać - ja tam po angielsku lecę i problemów nie ma :) gdzieś kiedyś podawałam linki do zawodów w Niemczech - i chyba nawet pod jakiś temacik podklejone było ?? nie pod kalendarz zawodów ? Quote
Irminek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A czy juz jest kalendarz zawodów niemieckich na ten rok ?? ;) Quote
ewka i haker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Irminek napisał(a):A czy juz jest kalendarz zawodów niemieckich na ten rok ?? ;) no przecież został podany.... Quote
Recommended Posts