Zielsko Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Klub Agility Fort serdecznie zaprasza na warsztaty agility dla średnio-zaawansowanych i zaawansowanych z Tonda Grygarem Termin 5-6.12.2009. Limit psow 30 Zgloszenia otwieramy 3.11.2009 Informacje i zgłoszenia Serdecznie zapraszamy. Quote
Mokka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A cena? Dla wielu osób to może być bardzo istotne. No i jeszcze pytanie - jak rozumieć "średniozaawansowanych"? Mamy skompletowaną ekipę z lekka ułomnych, ale nie wiemy, czy się łapią... Quote
zakla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Podpinam się pod pytanie i zadam jeszcze jedno- mam z kulawą suką wizytę u ortopedy 4go listopada i wtedy dowiem się, czy w ogóle będzie szansa na to, że młoda jeszcze w tym roku pobiega- czy będę mogła się ew. 4go wieczorem opowiedzieć czy będziemy czy musimy zrezygnować?:roll: Quote
Shetanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 szkoda, że w terminie wystawy w Nowej Rudzie :placz: Quote
Mokka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Obecnie w Polsce wystawy są praktycznie niemal w każdy weekend, więc jakakolwiek inna impreza zawsze może z jakąś wystawą kolidować. A termin Grygarowego seminarium jest juz tradycyjny od wielu lat i zawsze jest to pierwszy weekend grudnia. BTW MPA wypadają w terminie międzynarodówki w Kielcach i każdy musi podjąć decyzję, gdzie chce być w tym czasie. Quote
Shetanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Mokka']Obecnie w Polsce wystawy są praktycznie niemal w każdy weekend, więc jakakolwiek inna impreza zawsze może z jakąś wystawą kolidować. A termin Grygarowego seminarium jest juz tradycyjny od wielu lat i zawsze jest to pierwszy weekend grudnia. BTW MPA wypadają w terminie międzynarodówki w Kielcach i każdy musi podjąć decyzję, gdzie chce być w tym czasie.[/QUOTE] Wiem, że nie da się zorganizować żeby wszystkim odpowiadało, ale ja wcześniej się seminariami nie interesowałam i nie wiedziałam, że jest w tym czasie. A zgłoszenie na Nową Rudę poszło ;) i nie koniecznie w każdy weekend, bo np. tydzień czy dwa w tą czy w tą strone są 'wolne' ;) Quote
Mokka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale Tonda jest zajęty ;). On ma terminy zaklepane na co najmniej rok z góry :diabloti: Quote
LALUNA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jest tyle seminarii ze napewno cos wybierzesz. A na Tonde możesz zaklepac termin w przyszłym roku w grudniu, bo też juz jest ogłoszone. Quote
Recommended Posts