Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem ale teraz mam problema bo nie mam na razie kaski na linkę :( czytałam na innym forum że można zrobić samemu :D ja mam taką linkę holowniczą i pustą w środku i bym sama zrobiła nie wiem dętkę włożyła i zszyła a potem bym kupiła :)

Posted

jak na razie używam dętkę od koła roweru :D byłam wczoraj na rolkach z pięknisiem :D fajna sprawa tylko powiedziałam go! a poleciał przed siebie :) była też moja koleżanka z bokserem Ogim i niedługo chyba ona jemu kupi szelki :)
jak na razie uczę go nie zwracać uwagi na inne psy bo bardzo ciekawski jest i biega do nich :D

• 2 weeks later...
Posted

hm.. musze rozejrzec sie za czyms amortyzujacym
z tym,ze ja psiaka podpinam na szleakch z prawej i lewej strony, wiec potrzebuje czegos na dwa karabinki.. + uchwyt..
moge podpiac go tez tylko "z gory' ale chyba wygodniej mu sie biega jak ma podpiete na bokach...

no musze to rozkminic..
jak macie jakies pomysly, doswiadczenia to chetnie poczytam:)

• 10 months later...
Posted

Odświeżam!!! :P
siema sorry ze nie zaglądałam na forum ale neta nie miałam...
Zefir się dobrze trzyma ;) ćwiczę z nim codziennie jak jest śnieg to on ciągnie mojego brata na sankach w lato zamiaruje na rowerze z nim jeździć :) jak się uda to wstawię dwa filmiki wstawię jak ciągnie oponkę :) urósł 30 będzie miał urodziny już dwa lata w lutym jadę z nim do weta zważyć go i odrobaczyć Zefir ma wzrostu 67cm i zrobił się bardzo potężny :) Pozdrowionka :*

• 1 month later...
Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek dla Grubcia - c[FONT=Tahoma]o miesiąc jest spory problem z opłaceniem hoteliku, gdyż część deklarowiczów opuściła Grubcia. Poza tym ze zdrowiem staruszka jest coraz gorzej, więc dodatkowe fundusze na badania i leki bardzo się przydadzą.[/FONT]

KLIK

[FONT=Tahoma]wśród rzeczy również pas do canicrossu lub spacerów terenowych z psem [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Tahoma](firmy ManMat)[/FONT][/FONT]