Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie. Jak już dochodzi do adopcji to mało kiedy jest OK.
My z koleżanką cieszyłysmy się w sobotę, bo do domu pojechała duża suka po 5 miesiącach przebywania w DT. W poniedziałek późnym wieczorem suka była już z powrotem w DT-podczas nieobecności nowej opiekunki podrapała ramę okienną. Pewnie teraz pani kupi sobie szczeniaka, bo przecież malucha "sobie wychowa". Ciekawe tylko skąd potem te niezsocjalizowane psy w schroniskach???

Posted

Ja nie widzę niestety żadnej blizny na brzusiu Karmelki, więc trzeba będzie ciachać. Minęło już trzy tygodnie od szczepienia, więc myślę, że zabieg odbędzie się w przyszłym tygodniu. Od razu pod nóż pójdzie Haluś :cool3:

Posted

Wrzucam portfolio Karmelki przygotowane na masowe allegro parówkowe. Starałam się tak napisać o tej małej wredocie, zeby zachęcić do adopcji...:diabloti: Nie wiem na ile mi wyszło...:roll:Sterylkę wpisałam awansem, bo chwila minie zanim z tym allegro ruszymy a widze że i tak już zaplanowana. Proszę o uwagi merytoryczne wszelkie, jakie macie i kontakt w sprawie adopcji, bo dogo mi się tak slimaczy, że do niczego się dokopać nie mogę.:shake:

Posted

Och Karmelka będzie na allegro parówkowym :) cudnie :)
Byleby ten pies stróżująco - obronny nie zachęcił oszołomów szukających psa na łańcuch. Karmelka to na pewno kanapowa przylepa, tylko indywidualistka i zazdrosna pannica. Jak każda kobieta nie życzy sobie aby miłość była rozdzielana na inne ;) Przez to co przeszła, chce teraz mieć swoich ludzi stanowczo na wyłączność i będzie ich wówczas broniła i pilnowała do utraty tchu (bądź głosu ;) ).

A dogo też mi chodzi w tempie ślimaczym, co doprowadza mnie do skrajnej nerwicy :mad:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Och Karmelka będzie na allegro parówkowym :) cudnie :)
Byleby ten pies stróżująco - obronny nie zachęcił oszołomów szukających psa na łańcuch. Karmelka to na pewno kanapowa przylepa, tylko indywidualistka i zazdrosna pannica. Jak każda kobieta nie życzy sobie aby miłość była rozdzielana na inne ;) Przez to co przeszła, chce teraz mieć swoich ludzi stanowczo na wyłączność i będzie ich wówczas broniła i pilnowała do utraty tchu (bądź głosu ;) ).

A dogo też mi chodzi w tempie ślimaczym, co doprowadza mnie do skrajnej nerwicy :mad:

To uważasz, że powinnam coś zmienić? Bo ja jednak liczę, że znajdzie się ktoś kto to potraktuje z humorem i przymrużeniem oka, a debila z łancuchem to chyba da się wykryć wizytami przedadopcyjnymi...

Też mnie szlag trafia z tym dogo... Portfolia parówkowe ida mi jak krew z nosa, bo 80% czasu spędzam czękając aż się załaduje...