Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Murka']Niebieska :loveu::loveu::loveu: spadasz nam z nieba!
To jest Mierzyno. Zaraz wysyłam Ci PW z danymi do Państwa :cool3:[/QUOTE]

Dostalam,odpisalam... Mam nadzieje,ze to nie bedzie chodzilo o to miejsce o ktorym ja mysle...Ale,to sie okaze...

Posted

Dziewczyny, ja niestety nie dam rady podjechac (obecnie jestem wyjechana) ale mysle, ze na pewno ktoras z dziewczyn podjedzie. To niedaleko Dąbrówki- może Brazowa?

Posted

[quote name='Niebieska713']Dostalam,odpisalam... Mam nadzieje,ze to nie bedzie chodzilo o to miejsce o ktorym ja mysle...Ale,to sie okaze...[/QUOTE]A co jest jakies miejsce w Mierzynie, ktore jest na czarnej liscie adopcji?

Posted

[B]Niebieska[/B] napisała do mnie PW, że ponoć jest takie miejsce... ale nie wiem czy na CZK. Poprosiłam ją, żeby odezwała się na wątku ;)
[B]Niebieska[/B] - bardzo Ci dziękuję, że zrobisz wizytę :) Mam nadzieję, że to będzie jakiś inny domek niż ten o którym masz złe zdanie.
Niecierpliwie czekam na rozwój wydarzeń...
Jakby co - wizytę może zrobić też ktoś z forum corgi :)

Posted

jeszcze nie, wszystko po kolei. Najpierw domek, potem transport.
Jakby co, Karmleka jest pod wirtualną opieką osób z forum corgi i też tam będziemy szukać transportu.

Posted

Super, że tak szybko udało się umówić na wizytę :)
Dzięki wielkie niebieska :loveu:

Cioteczki tylko teraz pytanie jak wizyta wypadnie ok, to który piesek jedzie?? Tadeuszek czy Karmelka?? :razz: Osobiście wolałabym żeby to była Karmelka, bo starsza i zasiedziała sie w hoteliku. Ale pytanie było o Tadka, może być tak, że Karmelka pojedzie, a Tadeuszek zostanie bez domku :roll:

Posted

[quote name='Murka']Super, że tak szybko udało się umówić na wizytę :)
Dzięki wielkie niebieska :loveu:

Cioteczki tylko teraz pytanie jak wizyta wypadnie ok, to który piesek jedzie?? Tadeuszek czy Karmelka?? :razz: Osobiście wolałabym żeby to była Karmelka, bo starsza i zasiedziała sie w hoteliku. Ale pytanie było o Tadka, może być tak, że Karmelka pojedzie, a Tadeuszek zostanie bez domku :roll:[/QUOTE]

Jesli domek okaze sie OK ,to moze uda mi sie namowic tych Panstwa na dwa psiaki...

Posted

Karmelka jest co nieco sobkowata, jako jedynaczka czułaby się najlepiej :cool3: Tadek natomiast bardzo lubi się bawić z psiakami, to takie młode i rozbrykane, a Karmelka dystyngowana mająca swoje sprawy :razz:
Na Tadeuszka było sporo chętnych, ale na razie żaden domek nie jest pewny. Wszystko okaże sie w tym tygodniu.

Posted

[quote name='Ulka18']Ciekawe jak tam wypadla wizyta ? Czekamy na wyniki. Niebieska, bedzie cos z tego domu?[/QUOTE]
Napisalam Pw do Murki... Domek KWALIFIKUJE sie na DS. Panstwo sa niestety zakochani w tym TADEUSZKU. Na Karmelke zdecydowali sie tylko dlatego,ze wczesniej ktos im powiedzial,ze TADEK juz bedzie mial domek. Ale skoro TADEK jeszcze nie ma domku,to moze organizowac jakis transport do Trojmiasta. W tym domku psiak bedzie mial dobrze,jestem tego pewna. Wiec...?

Posted

cholera...
A na Tadka dwa domki chętne... może się zdecydują.
To jedyny, który reflektował na Karmelkę :( w zamian...
Może jak oni zakochani w Tadku, to jednak Karmelki im nie wpychać?
Może poczekać aż ktoś pokocha samą Karmelkę?
Ja już nie wiem. Smutno mi, że starsza sunia zawsze ma pod górkę.
Na miejsce Karmelki miała przyjść mała ruda sunia z boksu 177...

Posted

[quote name='Ra_dunia']cholera...
A na Tadka dwa domki chętne... może się zdecydują.
To jedyny, który reflektował na Karmelkę :( w zamian...
Może jak oni zakochani w Tadku, to jednak Karmelki im nie wpychać?
Może poczekać aż ktoś pokocha samą Karmelkę?
Ja już nie wiem. Smutno mi, że starsza sunia zawsze ma pod górkę.
Na miejsce Karmelki miała przyjść mała ruda sunia z boksu 177...[/QUOTE]
Czy KARMELKA jest po sterylce?

Posted

Dobrze, że domek OK i że inny psiak pojedzie, ale wielka szkoda naszej małej słodzizny :) Nie ma się co poddawać, zobaczcie ile Pepe czekał i jaki ma teraz cudowny dom!

Posted

Bardzo żałuję, że Karmelcia nie jedzie. Chociaż to Tadeusz jest na naszym miejscu, to wolałabym, żeby to sunia wreszcie znalazła dom, jest starsza i długo już czeka.