jagoda1403 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a u Gustiego cichuteńko czy ktos się zgłaszał chęty żeby zabrac go do DT przed wyjazdem i czy ten wyjazd to juz pewny na 100% Quote
Niewiasta_21 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wyjazd pewny na 100%. A o DT ani słychu ani widu :-( Quote
Niewiasta_21 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Niestety mam bardzo przykrą wiadomosc :-( Marion która miała w Niemczech wziąsc Gustiego do siebie, powaznie zachorowała. Będzie miała operacje, Gusti nie moze do niej pojechac w grudniu. Nie wykluczone ze pojedzie w styczniu jak Marion dojdzie do siebie,ale to nic pewnego. Brak mi słów, czy Gusti ma az takiego pecha? W takim wypadku bardzo prosze o wznowienie ogłoszen dla Gustiego i wznowienie szukania mu domu w Polsce. Będe informowac na bierżaco jesli dostane jakies wiesci z Niemiec. Quote
jagoda1403 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 :( nie wiem co napisać chyba tylko tyle że mi jest bardzo przykro bo maluch dalej siedzi w schronisku i czeka jak wszytskie inne psiaki a co do domu w Neimczech to nie pisze o nich nic złego tylko od poczatku miłam złe przeczucie i czułąm że Gusti tam nie pojedzie W takiej sytuacji musimy dużo go ogłaszać i gdzie sie da tak jak napisała Ania Quote
Niewiasta_21 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie piszcie prosze źle o Nimcach, naprawde pomogli juz nie jednemu psu. Czasem cżłowiek nie wybiera sobie choroby. Inne psiaki od nas jadą normalnie, tylko Gustiemu przytrafił sie taki pech :-( Quote
KropkaKropka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 zapisuję wątek. Cudny psiak , czy szukamy mu Dt , czy raczej docelowego domku? Quote
jagoda1403 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Najlepiej by było gdyby znalazł się domek na stałe ale psiak potrzebuje jak najszybciej znależć DT ponieważ w schronisku nie ma możlwości chodzenia tak częśto jak powinien i bardzo szybko zanikają mu mięsnie ... wim bo miesiace temu zabrałam do domu jego towarzysza z boksu równiez trójłapka któr jest od niego mniejszy późnije miał zrobiony zabieg a już jak go zabierałam była widoczna różnica w umięnieniu dupinki nie wspominam już o przykórczu tego kikutka ale to mu najmniej przeszkadza ... Ja zabierałam psiaka do DT a został na stałę, więc licze że Gustiemu równiez się poszczęści tylko musimy go dużo ogłaszać Quote
jagoda1403 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nikt tu nie wchodzi nikt nie zagląda, a psiak siedzi w małym boksie i coraz trudniej mu będzie prawidłowo sie poruszac i utrzymywac równowagę nie mówię już o totalnym braku kondycji ... Quote
zuzka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wskakuj na samą górę niech cię domek wypatrzy Quote
feliksik Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 zrobiłam mu Cafe animal - może ukaże się w metro i będzie miał szansę na domek Quote
jagoda1403 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jak wspaniale :) Mocno trzymam kciuki żeby wybrali go do ogłoszenia w metro Quote
ciapuś Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ja miałam wczoraj tel w sprawie Gustiego ,ale niestety pani szukała maleńkiego psa Quote
GUSTI Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Witam Chciałabym wszystkich poinformować, że od 2 dni Gusti mieszka w nowym domu razem ze mną, moim mężem, synkiem i kotem. Dowiadywałam się o niego dość długo i gdyby nie pomoc Pani Hani ze schroniska nie mogłabym go adoptować ponieważ ilość sprzecznych informacji na temat Gustiego była zaskakująca. Ale o tym innym razem. W każdym razie Gusti chyba się zaklimatyzował, jest wesoły i pełen energii. Chodzimy na długie spacery, choć niestety szybko się męczy. I to tyle, po 2 dniach ciężko coś więcej napisać. Mam nadzieję, że będzie ok. Quote
Niewiasta_21 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Bardzo,bardzo dziękujemy za tak dobre wiesci :-) Życzymy wszystkiego dobrego i bardzo sie ciesze ze okazali państwo tyle serca dla Gustiego :-) Quote
ciapuś Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 :smilecol:Super wieści :smilecol:zaraz zmieniam tytuł Ja nie miałam żadnej informacji że ktoś chce się coś dowiedzieć o psie a chyba moje dane są podawane w ogłoszeniach :oops: Quote
jagoda1403 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jejku jaka niespodzianka :) Aż nie moge w to uwierzyc :) Strasznie sie ciesze że spotkało go takie wilkie szczęście i to przed samą zimą i świętami :) Juli na poczatku też się bardzo szybko meczył i ciagle pokładał ale teraz ma taką kondycje i tyle energi że nawet dwugodzinny spacer do parku Julianowskiego nie jest w stanie go zmęczyć już pomijam te wszytskei psy z którymi szalje Może by się nam udało umówić na jakś wspólny spacer trójłapków jak Gusti troche odżyje :) BARDZO SIĘ CIESZE ŻE GRONO TRÓJŁAPKOWYCH MANIAKÓW SIE POWIĘKSZA Quote
GUSTI Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Bardzo chętnie wybierzemy się na wspólny spacer tym bardziej, że Gusti bardzo tęskni za innymi psami. Myślę jednak, że dopiero po świętach bo teraz czeka nas jeszcze wizyta u weterynarza i oczywiście świąteczny pęd. Poza tym Gustiego czeka nie koniecznie miłe przeżycie czyli kąpiel bo aktualnie śmierdzi jak nieboskie stworzenie - no ale z tym jeszcze niestety musimy poczekać. Quote
jagoda1403 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Juliemu też bardzo brakuje psiego towazystwa i nie potrafi sie powstrzymać przd przywianiem każdego pieska którego tylko zobaczy ... Zapach miał równie piękny ale po tygodniu wsadziłam go do wanny i wykompałambył bardzi nieszczęśliwy i przerazony, ale teraz juz sie oswoił z tym miejscem i zabiegiem najgorszy pierwszy raz ... Nie wiem jak Gusti ale Juli siusia sobie na brzuszeka czasami na nóże z powodu braku łapki więc po każdym spacerze jest wycierany mokrą ściereczką i przy okzaji od razu myjemy nóżki więc ma to tez swoje plusy bo już sie nauczył że po spacerze kładzie sie w przedpokoju nogami do góry i myjemy nóżki i brzuszek :) Quote
Kamila_s Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 o jaaaaaaaaaaaa dwa kochane,wspaniale trojlapki adoptowane...huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-) Quote
Agata,Sonia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wspaniałe wieści:Cool!::bigcool: GUSTI - jesteście CUDOWNI:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts