Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja ogłoszenia zrobiłam ale w niektórych trzeba było podać nr telefonu a nie miałam, ale prawie na wszystkich stronach które wcześniej podałam Suzi ma ogłoszenia :)

Posted

eh sytuacja sie troche skomplikowala , bo z tego co przez telefon mowil to psiaka ze na prezent dla rodzicow :/
jutrzejsze spotkanie aktualne... i albo sie dogadamy(Pan pozwoli nam sie spotkac z przyszlimi wlascicielami), albo nadal szukamy ...

Posted

ogolnie to Panu cos wypadlo i nie mogl sie spotkac. ale dostalam kolejne zgloszenie w sprawie Suzi. Pani z Plewisk, jutro idziemy na wizyte przedadopcyjna.
jest jeszcze jedna Pani zainteresowane szczeniakiem ale jest z Lubasza.przez mejl wszystko wyglada ok. ale czy znacie kogos kto moglby tam wizyte przedadopcyjna zrobic ? jesli pani z Plewisk sie zdecyduje to moze do tej drugiej inny szczenior pojedzie ?

co myslicie ??

Posted

Może nawet lepiej, że z tym Panem nie wypaliło,bo dobrze wiemy jak często kończą się takie historie, w których psy stanowią prezenty. Poczekajmy na tę wizytę u Pani w Plewiskach i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :) Jeżeli Suzi rzeczywiście u niej zamieszka to wówczas oczywiście warto będzie tej drugiej Pani podesłać inne maluchy. Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę :kciuki:

Posted

Suzi znalazl domek !! dzisiejsza wizyta przebiegla pomyslnie i juz Suzi jest u siebie :multi::multi::multi:
mała bedzie mieszkala w domku z ogrodkiem, bedzie sypiac z domownikami w łóżku (sama sobie wybierze ktorym :) ... no po prostu rewelacja !!

a my juz tesknimy ;)

Posted

Cudownie!!! :) Naczekała się biedulka,ale jak widać było warto skoro udało się znaleźć taki wspaniały domek :)

Suzinko dużo szcześcia maleńka! :kiss_2: