grzybkowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 pewnie ana ! bierz co chcesz :) Quote
grzybkowa Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 dostalam o nia jedno zapytanie, więc trzymajcie kciuki !!! moze to Gwiazdor(jak to w wielkopolsce) , jakis fajny domek zalatwi... Quote
ana666 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ja ogłoszenia zrobiłam ale w niektórych trzeba było podać nr telefonu a nie miałam, ale prawie na wszystkich stronach które wcześniej podałam Suzi ma ogłoszenia :) Quote
Lilmo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Trzymam mocno kciuki za ten domek :kciuki: Quote
grzybkowa Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 wielgachne dzieki !!!! jesli bedziesz jeszcze potrzebowac moj tel. to daj znac to ci przesle na PW ... bardzo, bardzo dziekuje :) Quote
ana666 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 i co z domkiem? Grzybkowa wyślij mi na PW Twój numer to zrobie jej cafeanimal,moze tam sie domek odnajdzie dla malizny... Quote
grzybkowa Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 jestem wstepnie umowiona z Panem na niedziele , na ogladanie psiaka... trza trzymac kciuki :) 602 422 838 Quote
ana666 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 to poczekamy do niedzieli , jak pan Suzi nie wezmie porobie jej jeszcze troche ogloszeń :) Quote
Lilmo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Mam wielką nadzieję, że Suzi podbije serce potencjalnego właściciela :) Quote
grzybkowa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 eh sytuacja sie troche skomplikowala , bo z tego co przez telefon mowil to psiaka ze na prezent dla rodzicow :/ jutrzejsze spotkanie aktualne... i albo sie dogadamy(Pan pozwoli nam sie spotkac z przyszlimi wlascicielami), albo nadal szukamy ... Quote
grzybkowa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 jakkolwiek dzisiaj dostalam jeszcze dwie inne wiadomosci od zainteresowanych osob... trzymajcie kciuki !!!! Quote
grzybkowa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 ogolnie to Panu cos wypadlo i nie mogl sie spotkac. ale dostalam kolejne zgloszenie w sprawie Suzi. Pani z Plewisk, jutro idziemy na wizyte przedadopcyjna. jest jeszcze jedna Pani zainteresowane szczeniakiem ale jest z Lubasza.przez mejl wszystko wyglada ok. ale czy znacie kogos kto moglby tam wizyte przedadopcyjna zrobic ? jesli pani z Plewisk sie zdecyduje to moze do tej drugiej inny szczenior pojedzie ? co myslicie ?? Quote
Lilmo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Może nawet lepiej, że z tym Panem nie wypaliło,bo dobrze wiemy jak często kończą się takie historie, w których psy stanowią prezenty. Poczekajmy na tę wizytę u Pani w Plewiskach i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :) Jeżeli Suzi rzeczywiście u niej zamieszka to wówczas oczywiście warto będzie tej drugiej Pani podesłać inne maluchy. Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę :kciuki: Quote
grzybkowa Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Suzi znalazl domek !! dzisiejsza wizyta przebiegla pomyslnie i juz Suzi jest u siebie :multi::multi::multi: mała bedzie mieszkala w domku z ogrodkiem, bedzie sypiac z domownikami w łóżku (sama sobie wybierze ktorym :) ... no po prostu rewelacja !! a my juz tesknimy ;) Quote
grzybkowa Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 wszystkim cioteczkom wielgachne dzieki za wsparcie !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lilmo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cudownie!!! :) Naczekała się biedulka,ale jak widać było warto skoro udało się znaleźć taki wspaniały domek :) Suzinko dużo szcześcia maleńka! :kiss_2: Quote
ana666 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 super!:multi: Wreszcie sie dziewczyna doczekała :multi: wszystkiego najlepszego dla nowej rodziny Suzi:loveu: Quote
Recommended Posts