Ewa_17 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cambel&Megi napisał(a)::razz::razz::razz: mam rozumiec ze Wy bedziecie?! :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cambel&Megi napisał(a):A jak myślisz? :eviltong: czy ja wiem :roll:......:lol::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ewa_17 napisał(a):czy ja wiem :roll:......:lol::eviltong: Dzięki za wczoraj, musimy to powtarzać częściej:lol:, i do zobaczenia! Quote
Karmi Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Tak. ;) ....... Super. Ja dziś niestety nie mogę być ale wyślę przedstawicielstwo. Jak zobaczycie dwie zagubione dziewczyny z beauceronem to proszę ,,zaopiekujcie się" nimi. Moja sucz bedzie tam pierwszy raz. Dziewczyny też. Mam nadzieje, ze im się spodoba. :razz: Quote
Ewa_17 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Karmi byl ktos od Ciebie? :mad: Kamila dawaj fotki :eviltong: Quote
Karmi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Ewa_17']Karmi byl ktos od Ciebie? :mad: Były nawet 3 ktosie ;) Moje suczydło spragnione towarzystwa zachowywało się jak potrzepane. Mąz bał się ją puścić luzem. Popatrzyli i wrócili do domu. :roll: Ha ha słyszałam, ze macie ,,strasznie groźne psy" :cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 aaa widzialam :cool3: a nawet rozmawialam :diabloti: ale ten Pan mowil, ze czekaja na tor ale pozniej sie zmyli szybciutko :roll: a szkoda, bo bylo sympatycznie ;) a ktore to te agresywne psy? ze niby moj karzel pyskaty? :P Quote
Karmi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ewa_17 napisał(a): ze niby moj karzel pyskaty? :P Własnie ten...:evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Karmi napisał(a):Własnie ten...:evil_lol: :megagrin: hahaha to moj Rosol robi rozroby, ale ona tylko w pysku taka mocna :eviltong: toz to cielaczek w ciapeczki, nie ma sie czego bac :lol: P.S. 10 miesieczna Omega pani Agnieszki przeganiala Rose, a ona z piskiem uciekala :nerwy:......:fadein: wiec nastepnym razem zapraszamy do pozostania :razz: Quote
Karmi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ewa_17 napisał(a)::megagrin: hahaha to moj Rosol robi rozroby, ale ona tylko w pysku taka mocna :eviltong: toz to cielaczek w ciapeczki, nie ma sie czego bac :lol: P.S. 10 miesieczna Omega pani Agnieszki przeganiala Rose, a ona z piskiem uciekala :nerwy:......:fadein: wiec nastepnym razem zapraszamy do pozostania :razz: Moje beaucki są zupełnie inne. Taka siła spokoju. ;) Głosu prawie nie używają. Obszczekane, dziwią się o co chodzi. Młoda ( ta która była) uwielbia towarzystwo psów i z każdym chce się bawić, bawić, bawić... Mam nadzieję, ze taki energetyczny pies nie wprowadzi zbytnio zamieszania w Wasze szeregi? ps. Sunia ma imię Czakra :cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ;);)Karmi pewnie ze nie :lol: wydaje mi sie, ze mojej lajzy bardziej sie wystraszyl pan, ktory ja trzymal na smyczy nisz sama Czakra :evil_lol::eviltong: przekaz mu, ze to jest lagodny pies z ADHD :diabloti: diabel wcielony ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Ewa_17']Kamila dawaj fotki :eviltong: Szału nie ma, prawie nic nie wyszło.....trzeba się nad nimi popastwić w photoshopie, i wstawię. Quote
Karmi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Ewa_17'];);)Karmi pewnie ze nie :lol: wydaje mi sie, ze mojej lajzy bardziej sie wystraszyl pan, ktory ja trzymal na smyczy nisz sama Czakra :evil_lol::eviltong: Coś w tym jest ;) Panek zakochany w psince więc rozumiesz...:cool3: przekaz mu, ze to jest lagodny pies z ADHD :diabloti: diabel wcielony ;) No to zupełnie jak nasza Czakra: łagodna z ostrym ADHD :evil_lol: Pasowałyby dziewczyny do siebie. Mówiąc serio: na razie się nie pojawimy na sportach. Moje dziewczyny załapały zapalenie krtani :shake: Quote
Cambel&Megi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Życzymy w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia Dziewczynom... Quote
Cambel&Megi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A jak myślisz? :razz: może Yumkę wezmę... Quote
Ewa_17 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cambel&Megi napisał(a):A jak myślisz? :razz: może Yumkę wezmę... my tez bedziemy :multi: Quote
Cambel&Megi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cambel&Megi napisał(a):A jak myślisz? :razz: może Yumkę wezmę... Nie wezmę Yumki, wezmę aparat, o. :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Nie wezmę Yumki, wezmę aparat, o. :evil_lol: i gites :diabloti: ja wezmen Tomka, albo on wezmie mnie i Rosola - jak to woli :lol: Quote
Recommended Posts