Cambel&Megi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik napisał(a):A ja to już w ogóle - nauczyć :evil_lol: ale co tam, raz się żyje :evil_lol:Ja się do MP nie nadaję :eviltong:, ale co tam, taka mała wystawa, można się pobawić :evil_lol: Będę z amstaffem Kentuckim, będzie ciekawie :eviltong: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nie bój nic, ja tym bardziej się nie nadaje :evil_lol: będę miała ostatnią lokate chyba :evil_lol: haha Ja startuje z chińskim grzywaczem powder-puff, MARGRABIA Sasquehanna - pani Supronowicz się obrazi, że nie umiem zaprezentować jej 'dziecka' :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik napisał(a):Nie bój nic, ja tym bardziej się nie nadaje :evil_lol: będę miała ostatnią lokate chyba :evil_lol: haha Ja startuje z chińskim grzywaczem powder-puff, MARGRABIA Sasquehanna - pani Supronowicz się obrazi, że nie umiem zaprezentować jej 'dziecka' :evil_lol: Chciałabyś :eviltong: to ja będę ostatnia :evil_lol: A może tym będziesz mieć większe szanse? :eviltong: Ja liczę na to, że lubi AST'y, przecież też je ma :evil_lol: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Chciałabyś :eviltong: to ja będę ostatnia :evil_lol: A może tym będziesz mieć większe szanse? :eviltong: Ja liczę na to, że lubi AST'y, przecież też je ma :evil_lol: Tożto będzie zacięty bój o ostatnią lokate ja widze :evil_lol: I tak wiem kto wygra, więc na nic nie licze :evil_lol: Ala Nowak przecież występuje :evil_lol: Powinni wprowadzić klase dla zaawansowanych i dla początkujących :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik napisał(a):Tożto będzie zacięty bój o ostatnią lokate ja widze :evil_lol: I tak wiem kto wygra, więc na nic nie licze :evil_lol: Ala Nowak przecież występuje :evil_lol: Powinni wprowadzić klase dla zaawansowanych i dla początkujących :evil_lol: Otóż to :eviltong: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 O, albo dawać puchar za zaszczytne, ostatnie miejsce :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik napisał(a):O, albo dawać puchar za zaszczytne, ostatnie miejsce :evil_lol:Albo jak w dziecko i pies, nagrody dla wszystkich, żeby było sprawiedliwie dla takich nierozgarniętych jak ja :evil_lol: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 W Opolu na międzynarodowej tak podobno dają :) Każdy siateczka i tam jakieś bibeloty na pamiątke :) w Rzeszowie u nas w lutym też tak zrobili :) Jakieś przysmaki dla psów, ten taki nasz rzeszowski kalendarzyk (który i tak po wystawie można było dostać za free w ZK xD) i jakieś inne pamiątki :) Ogółem to chyba na międzynarodowych tak dają :) no i dla miejsc lokatowych to wiadomo, że pucharki pamiątkowe :) Quote
bila1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 zamiast się licytować - poćwiczcie:lol: mogę komuś użyczyć swojej suki (do ćwiczeń), niezgorzej chodzi po ringu, będzie miała rozrywkę, albo jej się nie spodoba... Quote
Cambel&Megi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja ćwiczę prawie codziennie, swoje opanowanie i niechaotycze poruszanie się :evil_lol: ze swoją kundlicą, no i kontakt z psem, z którym mam startować :eviltong: Quote
bila1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik napisał(a):Jestem za :) Nawet jutro :) Miejsce? :) nie, jutro nie, ale np. w sobotę w fosie, jeżeli nie będzie padać? Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A gdzie ta fosa? xD Sobota, hm,.. a dałabyś radę rano jakoś? 10 lub coś koło tego? Bo ja po południu oczekuję gości z Warszawy, a sama w domu jestem- w niedziele z rana wyjazd na CAC Kosice na Słowacje z psami :) Quote
bila1 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 fosa jest koło zamku, a wlaściwie wkoło zamku:lol: niestety, trawa nieskoszona, więc odpada... nie ma pojęcia, gdzie jest teraz fajna, krótka trawka, po deszczach pięknie odrosła; rano na pewno nie, bo odsypiam tydzień i nie potrafię sobie tego odmówić; gdybym potrafiła, jeździłabym na agility:evil_lol: koło 13 już daję radę:cool1: life is brutal:mad: Quote
bila1 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 trawkę znalazłam, ale rano nie wstanę:eviltong: Quote
McDzik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hm, to pewnie nic z tego nie wyjdzie :( .. no a trawka jest, wczoraj Arniego na troche spuściłąm ze smyczy, to potem cały ten zwysający z podbrzusza włos miał w .. ślimakach... tych takich fu, bez skorupy !!! Bleee... Quote
Diablica Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 uuuu... MCdzikk nie ciekawie;D i jak te slimaki wyciagałas? ja bym tego nie dotkneła:evil_lol: Quote
bila1 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Diablica napisał(a):uuuu... MCdzikk nie ciekawie;D i jak te slimaki wyciagałas? ja bym tego nie dotkneła:evil_lol: slimacki nie gryzą, nie trzeba się ich bać:eviltong: Quote
McDzik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 potrójną warstwą takiego ręcznika papierowego xDDD fuuu xD a potem troche zaschło tego sluzu to znajoma wyczesała taką fajną szczotką raz dwa xD Quote
Cambel&Megi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 McDzik napisał(a):Hm, to pewnie nic z tego nie wyjdzie :( .. no a trawka jest, wczoraj Arniego na troche spuściłąm ze smyczy, to potem cały ten zwysający z podbrzusza włos miał w .. ślimakach... tych takich fu, bez skorupy !!! Bleee... Fuuuj :shocked!: McDzik, fajną mamy stawkę w Nowym Sączu, jedyne 15 osob w tym ja z nieistniejącym psem "KENTUCKY JACK z Grabowskiego" :roll: /zamiast z Grabskiego :angryy: a zgłaszając psa i siebie wpisywałam dobrze / Quote
bila1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czy wybiera się ktoś do Nowego Targu? wystawa 17 sierpnia; Quote
McDzik Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Fuuuj :shocked!: McDzik, fajną mamy stawkę w Nowym Sączu, jedyne 15 osob w tym ja z nieistniejącym psem "KENTUCKY JACK z Grabowskiego" :roll: /zamiast z Grabskiego :angryy: a zgłaszając psa i siebie wpisywałam dobrze / Ja też widziałam :evil_lol: Nieźle Was wpisali :evil_lol: A ja mam nr 1 tak jak przewidywałam i oczywiście przez moją głupote - bo się w kwietniu zgłosiłam a to jest kolejnośc zgłoszeń :evil_lol: Ale cóż, pójdziemy się pokazać, ja tam na nic na prawdę nie licze :lol: Przynajmniej stresa nie będzie :lol: bila1 napisał(a):Czy wybiera się ktoś do Nowego Targu? wystawa 17 sierpnia; Bila1, ja będę :) Quote
Cambel&Megi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 McDzik napisał(a):Ja też widziałam :evil_lol: Nieźle Was wpisali :evil_lol: A ja mam nr 1 tak jak przewidywałam i oczywiście przez moją głupote - bo się w kwietniu zgłosiłam a to jest kolejnośc zgłoszeń :evil_lol: Ale cóż, pójdziemy się pokazać, ja tam na nic na prawdę nie licze :lol: Przynajmniej stresa nie będzie :lol: Mam nadzieję, że to tylko w MP, bo na ringu to się ta ocena do championatu będzie liczyć (jest sam w pośredniej, także CWC gwarantowane:lol:), a z błędem to wiadomo... Ja zgłaszałam się 1. lipca poźnym wieczorem, czyli w ostatecznym terminie :eviltong: A tak żeby właściwie nie było OT,tu: http://picasaweb.google.pl/Cambel93/TreningAgility21062008 można oglądnąć zdjęcia z treningu agility 21.06....:eviltong: Quote
bila1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 McDzik napisał(a): Bila1, ja będę :) :lol:świetnie, ja jeszcze nie zgłosilam suczki, termin zglaszania do 1 sierpnia, napiszę bez ogródek, że szukam transportu, partycypuję w kosztach oczywiście, ot takie życie:cool1: zobacze jeszcze, co mi publiczna komunikacja zaproponuje, ciekawe, ile przesiadek:roll: Quote
McDzik Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Mam nadzieję, że to tylko w MP, bo na ringu to się ta ocena do championatu będzie liczyć (jest sam w pośredniej, także CWC gwarantowane:lol:), a z błędem to wiadomo... Ja zgłaszałam się 1. lipca poźnym wieczorem, czyli w ostatecznym terminie :eviltong: A to już termin upłynął i jak w Nowym Sączu dostanie to kończy? No to pieknie :) Poradzi sobie chłopak :) No a na MP tłumy, ja specjalnie chciałam debiut na jakiejś niesławnej , cichej krajóweczce, a tu prosze! :evil_lol: Wiatr w oczy :evil_lol: bila1 napisał(a)::lol:świetnie, ja jeszcze nie zgłosilam suczki, termin zglaszania do 1 sierpnia, napiszę bez ogródek, że szukam transportu, partycypuję w kosztach oczywiście, ot takie życie:cool1: zobacze jeszcze, co mi publiczna komunikacja zaproponuje, ciekawe, ile przesiadek:roll: Uu, ja jadę z koleżanką z Zaczernia od Lhasa Apso - pogadam z nią ile psów zabiera i czy byłoby miejsce dla Was :) Samochód bardzo duży, może uda mi się coś załatwić :) No i każdemu koszty taniej wyjdą przy okazji :) Quote
Recommended Posts