Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiulka']No to ja też tam byłam w godz. 16-17:30 :loveu: Nawet nie ma tam aż takiego błotka :diabloti:
Ona jakoś znalazła :diabloti:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bura napisał(a):
Ja w czwartek wybieram się nad Wisłok na błonia ale to ok. 11-12.

Ja mogę być, ale dopiero ok. 12:45 :lol:

Niedziela nam tez odpowiada :lol: o ile nam łapy nie odpadną, w sobotę jedziemy na niecywilizowaną wieś :evil_lol:, na spacer w polach :loveu:

Posted

No to w niedzielę po 12 :) Nerul, faktycznie, Ciebie już nie ma :( Łee będe tęsknić, jak wrócisz to spraszamy Magdę z Drakkarem, bo są już zaproszeni do Rzeszowa :) .. i robimy większy dogo-spacerek :)

Posted

McDzik napisał(a):
No to proste :) A Arni za free jako bagaż podręczny? Można do busa z psami?

Jasne, że można. Kaganiec + zaświadczenie o szczepieniu..
I bilet normalny, jak dla dorosłego człowieka.
Chociaż niektórzy kierowcy traktują ulgowo, bez kagańca, zaświadczenia, czasem i biletu.

Posted

To zaświadczenie mam, a kaganiec niby po co takiemu maluchowi, który co najwyżej mógłby zalizać na śmierć? :) No chyba śmieszni są.. ale jc to popytam przed wyjazdem..

Posted

McDzik napisał(a):
To zaświadczenie mam, a kaganiec niby po co takiemu maluchowi, który co najwyżej mógłby zalizać na śmierć? :) No chyba śmieszni są.. ale jc to popytam przed wyjazdem..

Też mnie to zastanawia, takiego kagańca to nawet chyba nie znajdziesz. Ale jak kiedyś nie wzięłam - Megi też nie jest duża, ani groźna..-, to koleś mnie nie chciał wpuścić :roll: Eh te przepisy...

Posted

drzalka napisał(a):
Sorki bilet na psa kosztuje 1, 50 :P

Bilet do MPK, a my mówimy o PKS :lol:

Bura napisał(a):
My też tylko gdzie i dokładnie o której się spotykamy??

Może o 10, pod sceną?