Cambel&Megi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 McDzik napisał(a):Mysmy chodnikami chodzily, to nawet nie zauwazylam, ale faktycznie moze Arni by sie ubabrał za bardzo, a niedługo wystawa i fryzjer by ręce załamał nad nim :D Narazie go nie moge kapac przed fryzjerem, tylko musze wszsytsko wyczesywac, wiec pewnie bym miala roboty a roboty, hehe :D Ja zazwyczaj wybieram bardziej ekstremalne trasy :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dziewczyny, jutro hmm 15 -16? Ja będę z 3 smyczami :eviltong: Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 oO :) .. a ja będę na próbie teatru :D:D ... no to miłej zabawy wszystkim życzę beze mnie :) Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja jutro nie dam rady, serio .. Wracam z teatru około 16, przed 17 jestem w domu, szybko jakiś obiad, z Arnim tutaj na spacer i o 18 już mam korki z matmy do 19 ... a jeszcze trzeba coś zeszyty na piątek chociaż obejrzeć... ale w piatek mam skrócone lekcje, to już prędzej. Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ok...A w piątek będziemy się już przygotowywać i pakować do Jarosławia, także niebardzo :lol: Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nie za późno na przygotowania? :D Hm... to jak trenujecie na bulwarach, to może mozna to połaczyć ze spacerem :) Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 McDzik napisał(a):Nie za późno na przygotowania? :D Hm... to jak trenujecie na bulwarach, to może mozna to połaczyć ze spacerem :) Chodzi mi o kąpiel psa, spakowanie się, ostateczne poprawki w ustawianiu ;) Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Acha no chyba że ;) Bo to whippet.. Włochate rasy się za to kąpie kilka dni przed wystawą i to najlepiej na sucho :) Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 McDzik napisał(a):Acha no chyba że ;) Bo to whippet.. Włochate rasy się za to kąpie kilka dni przed wystawą i to najlepiej na sucho :) Jaki to stres byłby dla mnie, kilka dni przed psa wykąpać, i pilnować, żeby się nie wybrudził.. :lol: Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ej no wiesz, zawsze ostatnie poprawki robi się przed ringiem i w ogóle! To nie jest tak, że 3 dni przed wystawą wykapiesz a potem już nic z tym nie robisz! A stresa to ja dopiero przed Katowicami złapie, bo 27 marca Arni idzie do Happy Dog się czesać i nałoza mu te wszystkie odzywki etc, a ja się będę modlić, żeby się nie rozwaliło do 30 marca... Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 McDzik napisał(a):Ej no wiesz, zawsze ostatnie poprawki robi się przed ringiem i w ogóle! To nie jest tak, że 3 dni przed wystawą wykapiesz a potem już nic z tym nie robisz! A stresa to ja dopiero przed Katowicami złapie, bo 27 marca Arni idzie do Happy Dog się czesać i nałoza mu te wszystkie odzywki etc, a ja się będę modlić, żeby się nie rozwaliło do 30 marca... Wiem wiem... :lol: Chodzi mi o taką ogólną kąpiel, jak mówisz, kilka dni przed, a potem to jednak chyba lepiej uważać, żeby ta sierść się nie zniszczyła, nie wybrudziła cała w jakimś bagnie :lol::lol: Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A kto chodzi z psem przed wystawą w jakieś bagna? :) Uważa się i tyle :) Quote
Cambel&Megi Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='psiulka']To co, może jakiś spacer? ;) My chętnie :multi: Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No my juz szczęsliwie po wystawie :) No to na spacer jak najbardziej się piszemy :) Kiedy co i jak? Quote
Bura Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja po Jarku byłam dziś z ekipą na Wilkowyi, oto fota: Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ślicznie i widze ze Ajeczka z medalem... A kiedy jakies porządny spacerro wszyscy sobie zrobimy? Narazie widze w Rzeszowie sie piękna burza szykuje... Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Piekne zdjęcie :) Ajka cudna.. no i Arna mi nie zeżarła jednak jak się spotkali wtedy u wejścia :D .. no właśnie, a spotkanie trzeba zrobić... nerul - u Ciebie to jak zwykle jakaś burza! U mnie na Słocinie normalna pogoda xD Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja ci juz mowilam- to idzie z Lublina złe opady- u mnie kropiło na dzien dzisiejszy ;) Quote
psiulka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Bura']Ja po Jarku byłam dziś z ekipą na Wilkowyi, oto fota: Ja też byłam dzisiaj na Wilkowyji, koło cmentarza, a Wy o której byłyście? :razz: Tam są strasznie fajnie tereny do biegania, praktycznie odludzie. To gdzie tym razem? ;) Quote
Bura Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='psiulka']Ja też byłam dzisiaj na Wilkowyji, koło cmentarza, a Wy o której byłyście? :razz: Tam są strasznie fajnie tereny do biegania, praktycznie odludzie. To gdzie tym razem? ;) Ja byłam tak w prawo od cmentarza, niedaleko bo prosto z wystawy w kościoławych butach :diabloti: więc tylko troszkę po błotku mogłam. Za to Ajatollah miał brązowe skarpetki :evil_lol: Quote
psiulka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Bura']Ja byłam tak w prawo od cmentarza, niedaleko bo prosto z wystawy w kościoławych butach :diabloti: więc tylko troszkę po błotku mogłam. Za to Ajatollah miał brązowe skarpetki :evil_lol: No to ja też tam byłam w godz. 16-17:30 :loveu: Nawet nie ma tam aż takiego błotka :diabloti: Quote
Recommended Posts