Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak Paulinko nam to blisko to wiesz :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):No to teraz dziewczyny DATA i MIEJSCE spotkania :D:D I czy w śniegu czy nie bo ma spasc w tym tygodniu znow i ma byc na minusie temperatura A miało być tak pięknie..Ta pogoda to sobie z nas jaja robi :roll: Data, jak dla mnie najwcześniej za ok. tydzień... Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Oglądalam dzisiaj 14 dniowy program pogody- jeszcze jutro ciepło a od środy coraz zimniej... i śnieg na weekend najprawdopodobnie Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nerul napisał(a):Oglądalam dzisiaj 14 dniowy program pogody- jeszcze jutro ciepło a od środy coraz zimniej... i śnieg na weekend najprawdopodobnie Wiem wiem..Niestety... Quote
psiulka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No to może poczekamy, aż będzie ładniejsza pogoda, bo ja raczej nie pójdę "na żywioł". ;) Quote
dagusiek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cambel&Megi mi również:multi: Drzalka Ciebie również było miło poznać:cool3::multi: Dzisiaj się tak ładnie zapowiadało :shake: A tak apropo, gdzie Wy na Baranówce macie to jeziorko?:eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='dagusiek']Cambel&Megi mi również:multi: Drzalka Ciebie również było miło poznać:cool3::multi: Dzisiaj się tak ładnie zapowiadało :shake: A tak apropo, gdzie Wy na Baranówce macie to jeziorko?:eviltong: Jedno wielkie bagno :evil_lol: przy hmmm stadninie (?) koni. Z tym bagnem to zależy od okresu, bywa, że jest tam okropnie brudno,a nieraz woda jest czysta. ;) Quote
dagusiek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To ładne mi jeziorko:cool3: Hmm... a gdzie jest stadnina koni:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tzn. czy stadnina to nie wiem, w kazdym razie są tam konie :evil_lol: Na takim zadoopiu :lol:, jak ul. Obrońców Poczty Gdanskiej, i jeszcze trzeba kawalek iść :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To już jest potem ul. Miłocinska i jest to jakas tam stadnina koni xD Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Trzeba się kiedyś z Arniskiem wybrac nad to bajorko .. xD Quote
psiulka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jakby był ktoś chętny to można na Wilkowyji też zrobić spacer.. Ale tam jest tylko mini błotne bajoro (w każdym razie było w tamtym roku). :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A nie lepsze bulwary? I bliżej centum są, więc bardziej sprawiedliwie dla wszystkich :) (ja jestem z obrzeży jc) Quote
Cambel&Megi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 McDzik napisał(a):A nie lepsze bulwary? I bliżej centum są, więc bardziej sprawiedliwie dla wszystkich :) (ja jestem z obrzeży jc) Dobra myśl. Szczególnie, że mieszkam 2 min. piechotą od bulwarów :eviltong: Quote
drzalka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 piątek bulwary gdzies około 16, 17 ? da ktos rade ? czylepiej sobota Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ustaliłyśmy z dagusiek sobotę, tylko która godzina Wam odpowiada? Wiem, że rano kilka osób ma spotkanie do bierzmowania, więc może 13? Bulwary, pod sceną. Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 drzalka napisał(a):piątek bulwary gdzies około 16, 17 ? da ktos rade ? czylepiej sobota dzisiaj piątek, ja bede na bulwarach tak czy siak z maluchem po 18. Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 McDzik napisał(a):dzisiaj piątek, ja bede na bulwarach tak czy siak z maluchem po 18. Ja też postaram się przyjść. Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ustaliłyśmy z dagusiek sobotę, tylko która godzina Wam odpowiada? Wiem, że rano kilka osób ma spotkanie do bierzmowania, więc może 13? Bulwary, pod sceną. Ojj.. z jutrem cienko cienko ;/ .. a dziś ktoś będzie? Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 McDzik napisał(a):Ojj.. z jutrem cienko cienko ;/ .. a dziś ktoś będzie? Będę ja i prawdopodobnie koleżanka z whippetami. /mogę się trochę spóźnić/ Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cambel&Megi, a jednak się udało spotkać :) No to miło mi było poznać Ciebie i Twoją psine, a Arni był taki zmęczony po zabawie z nową koleżanką, że całą drogę w autobusie przespał :) No i moich wariatów poznałaś, mam nadzieje, że ich obecność Ci nie przeszkadzała? Wg mnie fajnie było i trzeba kiedyś powtóreczke zrobić :) Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='McDzik']Cambel&Megi, a jednak się udało spotkać :) No to miło mi było poznać Ciebie i Twoją psine, a Arni był taki zmęczony po zabawie z nową koleżanką, że całą drogę w autobusie przespał :) No i moich wariatów poznałaś, mam nadzieje, że ich obecność Ci nie przeszkadzała? Wg mnie fajnie było i trzeba kiedyś powtóreczke zrobić :) Co prawda z moim godzinnym spóźnieniem, ale udało się :lol: Mnie również bardzo miło! Arnik jest cudowny, taki całuśny :loveu::loveu: Oczywiście, że nie, b. fajne towarzystwo :) Mam taką nadzieję ;) Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Co prawda z moim godzinnym spóźnieniem, ale udało się :lol: Mnie również bardzo miło! Arnik jest cudowny, taki całuśny :loveu::loveu: Oczywiście, że nie, b. fajne towarzystwo :) Mam taką nadzieję ;) No to się ciesze, że wszystko zostało pozytywnie odebrane :) No to się widzimy w niedziele w Jarosławiu za tydzień :) Arn powinien być towarzysko :) Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kochani, jutro, godz. 15, Bulwary? Kto chętny? Na pewno dagusiek + Lea ja + Megi :lol: Quote
Recommended Posts