Cambel&Megi Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Stan na jutro ;) psiulka (?) drzalka + Lena Bura + Ajka (?) Ewa_17 + Rosa Cambel&Megi + Megi Bura, mam nadzieję, że z Ajeczką wszystko będzie ok :) Jak się uda, to wezmę jeszcze koleżankę z whippetami ;) Quote
Bura Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Cambel&Megi9168561']Stan na jutro ;) psiulka (?) drzalka + Lena Bura + Ajka (?) Ewa_17 + Rosa Cambel&Megi + Megi Bura, mam nadzieję, że z Ajeczką wszystko będzie ok :) Jak się uda, to wezmę jeszcze koleżankę z whippetami ;) Nie Ajka tylko Ajatollah :diabloti: Jak na razie dziewucha jest lekko nakręcona i niespokojna, choć po spacerku jest lepiej. Na razie śpi, zobaczymy co będzie jutro. Quote
Cambel&Megi Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Bura napisał(a):Nie Ajka tylko Ajatollah :diabloti: Jak na razie dziewucha jest lekko nakręcona i niespokojna, choć po spacerku jest lepiej. Na razie śpi, zobaczymy co będzie jutro. Przepraszam :lol: :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cambel&Megi napisał(a): Jak się uda, to wezmę jeszcze koleżankę z whippetami ;) o zgrozo :evil_lol: to ja sie jeszcze zastanowie :eviltong: Quote
drzalka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cisza :diabloti: Idziemy i koniec :evil_lol: A my na nuszkach zapylamy :eviltong: Quote
Bura Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 drzalka napisał(a):Cisza :diabloti: Idziemy i koniec :evil_lol: A my na nuszkach zapylamy :eviltong: A skąd idziecie? Może byśmy Was zgarnęły po drodze? Ja jadę ze Sportowej. Quote
Cambel&Megi Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 My mamy autobus 11:28, możemy się trochę spóźnić... :lol: Quote
maga18 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witam wszystkich :) Wybieram sie na wystawe do Rzeszowa i szukam hotelu... blisko terenu wystawy, niezbyt drogiego i zeby z psem przyjmowali :) Pomoze mi ktos? :) Quote
Irviers Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Maga ja też szukam ale niestety chyba nikt nic nie wie. Jesli cos znajdziesz to prosze daj mni znac :) oczywiscie vice versa Witam! Od kilku tygodni szukam noclegu w Rzeszowie- dla dwóch osób, z 3 psami i co ważne- taniego- na studencką kieszeń. Niestety we wszystkich miejscach do których dzwonilam albo nie mozna przyjechac z psem albo cena jest od 100 zł w góre. Oczywiscie chodzi o luty- dwie doby. Może ktos z Was zna jakis hotelik, motel albo najlepiej kwaterę prywatną ktore spelniają te wymagania- czyli psy akceptowane i taaanio :smile: Byłabym baaardzo wdzieczna!!! Quote
maga18 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 na stronie o/Rzeszow jest kilka hoteli... ale nie wiem czy sa one blisko wystawy :lol: chyba trzeba dzwonic i pytac :cool1: Quote
Bura Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='maga18']na stronie o/Rzeszow jest kilka hoteli... ale nie wiem czy sa one blisko wystawy :lol: chyba trzeba dzwonic i pytac :cool1: Hotel na Okulickiego jest ok pół kilometra od wystawy a z Jałowego też blisko. A tak oto bawiłyśmy się dziś na spacerku :) Quote
Cambel&Megi Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dzięki dziewczyny za spacer :) następnym razem wyjdę wcześniej na autobus :evil_lol: Zaraz też wstawię jakies zdjęcia ;) Quote
Cambel&Megi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kogo nie było, niech żałuje..:lol: Ładnie tam :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 To by było na tyle zdjęć :eviltong: Quote
AneQ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images23.fotosik.pl/131/9630197c06adf9e7med.jpg Netoperek najlepszy :razz::loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dziewczyny, już nieco ładniej się robi, tylko trochę bajoro :lol:, może jakiś spacer? Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 O, jest tu może ktoś z Rzeszowa, kogo jeszcze nie zdażyłam poznac w wieku 16-17 lat mniej więcej ? :D Szukamy z Nerul nowych dogomaniaków, zeby sie zapoznać :) No i mile widziany łagodny pies jako towarzysz do wspolnego spacerku podczas obradowania, ja mam spaniela tybetańskiego, bardzo łagodny w stosunku do innych piesków :) Quote
Bura Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 IIiii tam moja AJka takie maloty to na jeden gryz bierze :diabloti: Jest tu dużo młodzieży, na pewno kogoś znajdziecie. Ja się nie nadaję za stara jestem:diabloti: Quote
Recommended Posts