Cambel&Megi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Lavanara napisał(a):Super. Ja zapraszam ale tylko wtedy gdy nie straszne Ci spotkanie z czterdzietokilowym futrzakiem o ogromnych zapasach nie tylko energii ale i miłości (która powoduje pewne skutki uboczne) ;-D Mnie tam nie straszne, ale jak przygniecie mojego 7,5 - kilowego lisa ? :eviltong: Najwyżej..będzie płaszczka :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Gabrysiu (tak, Lavanara? :cool3: ) myślę, że jesteśmy gotowe na zetknięcie z Labradorem :evil_lol: :loveu: Tylko kiedy i gdzie ? Quote
Agnieszka PPP Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witamy się:p Fotorelacja ze spacerku wzorowa..i nawet ja TU se ide:lol: :lol: Było fajnie ....piszemy sie na nastepny spacerk;) Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cambel napisał(a):Gabrysiu (tak, Lavanara? :cool3: ) myślę, że jesteśmy gotowe na zetknięcie z Labradorem :evil_lol: :loveu: Tylko kiedy i gdzie ? Ten labrador ostatnio (czyt. jak miał 4 miesiące) o mało co nie zwalił mnie z nóg, a co dopiero teraz :loveu: :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 kilka fotek z wczorajszych szalenstw pierdonki z Meguska :razz: :evil_lol::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 psiulka napisał(a):Ten labrador ostatnio (czyt. jak miał 4 miesiące) o mało co nie zwalił mnie z nóg, a co dopiero teraz :loveu: :evil_lol: Aj bo z Ciebie słabeusz :turn-l: :eviltong: Ewa, faajne te zdjęcia, pozwolę sobie je zacytować w mojej galerii... :oops: :cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 walka o patyk :hand: -> http://video.tinypic.com/player.php?v=6cgixau Quote
Dalmatynkaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Spotkamy z Fredkiem jutro kogoś na agility? :cool3: Quote
drzalka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Spotkamy z Fredkiem jutro kogoś na agility? :cool3: Ja chetnie bym wpadla ale niejestem czlonkinią związku :roll: Quote
Dalmatynkaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To się trzeba zapisać ;) No szkoda, że dzisiaj nikogo nie było :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hej czy będzie jakiś spacerro? Ewa, co z poniedziałkiem? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja zapraszam na Bulwary, super jest, nie Ewa ? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Tylko, że Ewa coś mówiła o Baranowce w poniedziałek (na swoim FB) A Bulwary, czemu nie - moze kiedyś :cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cambel napisał(a):Ja zapraszam na Bulwary, super jest, nie Ewa ? :evil_lol: a no super, nie ma co ukrywac :diabloti::razz: a moze na zwirowni?! :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 UWAGA LUDZISKA!! [SIZE=2]Proponuje spotkanie w WIEKSZYM gronie na lonie natury :razz:...miejsce przezemnie zaproponowane to [SIZE=3]ZABAJKA [SIZE=2]obok Głogowa młp. date i godzine mozemy ustalic wspolnie, ale ja propunuje cos koncowka lipca...w tygodniu od 23 do 27...godziny popoludniowe np 16:00 dojazd bezposredni jest mozliwy autobusem mpk nr 27 z pod Urzedu Wojewodzkiego na ul. Pilsudskiego...... oto rozklad autobusow: http://www.infores.pl/mpk/default.php?menu=show&t=r&l=27&KIER=T&NR_=3C&w=b&ku=25 a oto mapka z dojazdem: mysle, ze jak wybralibysmy sie juz taki kawalek drogi to mozna by zorganizowac jakies ognisko :lol::evil_lol: jest to koszt 8zl od osoby // w tym musi byc conajmniej 10osob -> czyli 80zl zeby nam wynajeli miejsce na palenisko... mozna zamowic tez porcje kielbasy w cenie 4zl/osoba lub porcje kielbasy z herbata w cenie 5zl/osoba jednak mysle, ze prowiant zorganizujemy we wlasnym zakresie :eviltong: miejsca tam jest bardzo duzo (napewno nie jeden z Was juz tam byl ;)) psiaki mile widziane :cool3: jest tez male bagienko, wiec niektore wodolazy moga skorzystac :diabloti:;) co Wy na to?!:p P.S. jesli beda chetni to ja moge zajac sie organizacja :D Quote
drzalka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja się piszemy .. choć niewiem czy dla psiaków super.. gdy byłam tam z Agnieszką ( i Almą) na szkoleniu, tam jest zakaz spuszczania psów ze smyczy.. wiecie konie, dzieci... niebespiecznie.. a jakby co to wlasciciele ponoszą konsenkwencje.. ale mozna cos takiego zorganizować :p Quote
Ewa_17 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dzisiaj tam bylam i psy biegaly luzem :roll::eviltong: Quote
drzalka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 moze psy wlascicieli.. ja wiem ze jest zakaz spuszczania psow podobno Quote
Ewa_17 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 drzalka napisał(a):moze psy wlascicieli.. ja wiem ze jest zakaz spuszczania psow podobno nie wlasiciieli tylko jeden byl z ludzmi co organizowali tam sobie ognisko...a drugi biegal z ludzmi co z malym dzieckiem sobie spacerowali :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Nugatika napisał(a):a ile km jest z Rzeszowa do Zabajki? 19km :eviltong: -> 20 min autem kochani jutro o 18 proponuje spotkanie na bloniach rzeszowskich, miejsce zbiorki scena :p bedzie Pierdonka, Leszek(beagiel) kto jeszcze?! :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 jednak dzisiejszy spacer odwolany :shake::cool1: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no ja juz wrocilam i pisze sie na kazdy spacerek :razz: Quote
Recommended Posts