Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lavanara napisał(a):
Super. Ja zapraszam ale tylko wtedy gdy nie straszne Ci spotkanie z czterdzietokilowym futrzakiem o ogromnych zapasach nie tylko energii ale i miłości (która powoduje pewne skutki uboczne) ;-D

Mnie tam nie straszne, ale jak przygniecie mojego 7,5 - kilowego lisa ? :eviltong:
Najwyżej..będzie płaszczka :cool3:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel napisał(a):
Gabrysiu (tak, Lavanara? :cool3: ) myślę, że jesteśmy gotowe na zetknięcie z Labradorem :evil_lol: :loveu:
Tylko kiedy i gdzie ?

Ten labrador ostatnio (czyt. jak miał 4 miesiące) o mało co nie zwalił mnie z nóg, a co dopiero teraz :loveu: :evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Ten labrador ostatnio (czyt. jak miał 4 miesiące) o mało co nie zwalił mnie z nóg, a co dopiero teraz :loveu: :evil_lol:

Aj bo z Ciebie słabeusz :turn-l: :eviltong:

Ewa, faajne te zdjęcia, pozwolę sobie je zacytować w mojej galerii... :oops: :cool3:

Posted

Cambel napisał(a):
Ja zapraszam na Bulwary, super jest, nie Ewa ? :evil_lol:

a no super, nie ma co ukrywac :diabloti::razz:

a moze na zwirowni?! :eviltong:

Posted

UWAGA LUDZISKA!!

[SIZE=2]Proponuje spotkanie w WIEKSZYM gronie na lonie natury :razz:...miejsce przezemnie zaproponowane to [SIZE=3]ZABAJKA [SIZE=2]obok Głogowa młp.

date i godzine mozemy ustalic wspolnie, ale ja propunuje cos koncowka lipca...w tygodniu od 23 do 27...godziny popoludniowe np 16:00

dojazd bezposredni jest mozliwy autobusem mpk nr 27 z pod Urzedu Wojewodzkiego na ul. Pilsudskiego......
oto rozklad autobusow:
http://www.infores.pl/mpk/default.php?menu=show&t=r&l=27&KIER=T&NR_=3C&w=b&ku=25

a oto mapka z dojazdem:

mysle, ze jak wybralibysmy sie juz taki kawalek drogi to mozna by zorganizowac jakies ognisko :lol::evil_lol:

jest to koszt 8zl od osoby // w tym musi byc conajmniej 10osob -> czyli 80zl zeby nam wynajeli miejsce na palenisko...
mozna zamowic tez porcje kielbasy w cenie 4zl/osoba
lub porcje kielbasy z herbata w cenie 5zl/osoba
jednak mysle, ze prowiant zorganizujemy we wlasnym zakresie :eviltong:

miejsca tam jest bardzo duzo (napewno nie jeden z Was juz tam byl ;))
psiaki mile widziane :cool3:

jest tez male bagienko, wiec niektore wodolazy moga skorzystac :diabloti:;)

co Wy na to?!:p

P.S. jesli beda chetni to ja moge zajac sie organizacja :D

Posted

Ja się piszemy .. choć niewiem czy dla psiaków super.. gdy byłam tam z Agnieszką ( i Almą) na szkoleniu, tam jest zakaz spuszczania psów ze smyczy.. wiecie konie, dzieci... niebespiecznie.. a jakby co to wlasciciele ponoszą konsenkwencje.. ale mozna cos takiego zorganizować :p

Posted

drzalka napisał(a):
moze psy wlascicieli.. ja wiem ze jest zakaz spuszczania psow podobno

nie wlasiciieli tylko jeden byl z ludzmi co organizowali tam sobie ognisko...a drugi biegal z ludzmi co z malym dzieckiem sobie spacerowali :eviltong:

Posted

Nugatika napisał(a):
a ile km jest z Rzeszowa do Zabajki?

19km :eviltong: -> 20 min autem

kochani jutro o 18 proponuje spotkanie na bloniach rzeszowskich, miejsce zbiorki scena :p

bedzie Pierdonka, Leszek(beagiel)

kto jeszcze?! :evil_lol: