Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez tak mysle.
Tylko jeden problem polega na tym, ze ja bym strasznie chciala zaczac z nim cwiczyc, tylko przypuszczam ze tam bedzie bardzo duzo psow. A jemu wystarczy jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/

Posted

[quote name='Nugatika']tez tak mysle.
Tylko jeden problem polega na tym, ze ja bym strasznie chciala zaczac z nim cwiczyc, tylko przypuszczam ze tam bedzie bardzo duzo psow. A jemu wystarczy jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/

tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy :cool3:
teraz dojdzie tylko Rosa, wiec razem z Nugatem bedzie ich piecioro :lol:

dzalka agility jest na stadionie w przybyszowce...
musisz byc czlonkiem zwk (czyli musisz zaplacic skladke w wysokosci cos ok 50zl) i nic wiecej nie placisz za korzystanie z toru...
jeszcze jeden wymog, to byc punktualnie i pomoc rozlozyc tor a na koniec pomoc zlozyc... ;)

Posted

[quote name='Ewa_17']tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy :cool3:
teraz dojdzie tylko Rosa, wiec razem z Nugatem bedzie ich piecioro :lol:

dzalka agility jest na stadionie w przybyszowce...
musisz byc czlonkiem zwk (czyli musisz zaplacic skladke w wysokosci cos ok 50zl) i nic wiecej nie placisz za korzystanie z toru...
jeszcze jeden wymog, to byc punktualnie i pomoc rozlozyc tor a na koniec pomoc zlozyc... ;)

Ewa czy to oznacza że mam zapłacić tylko skłatke , i korzystac z toru dowoli ?.. nic się niepłaci ????

Posted

drzalka napisał(a):
Ewa czy to oznacza że mam zapłacić tylko skłatke , i korzystac z toru dowoli ?.. nic się niepłaci ????

tak........a co do tego do woli, to mozesz z toru korzystac w sobote od 9:00 przez chyba 2h :eviltong:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
sliczny futrzak :loveu:

mam nadzieje, ze blizej poznamy jego hsitorie na spacerku

do zobaczenia :razz:

CUDO MOJE .... TYLKO JAK SIE UWALI NA LOZOI W NOCY STRACI PANCIE NO TO NIE JEST JUZ PRZYJEMNIE :shake:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
tak........a co do tego do woli, to mozesz z toru korzystac w sobote od 9:00 przez chyba 2h :eviltong:

SUper.. ej a moge poprostu niefatygować się, tylko przelac kase na konto oddziały :roll: :eviltong: ????/

Posted

drzalka napisał(a):
SUper.. ej a moge poprostu niefatygować się, tylko przelac kase na konto oddziały :roll: :eviltong: ????/

tego juz nie wiem, ale ja bym radzila za pierwszym razem sie jednak pofatygowac :diabloti:

noto co Paulina, spotykamy sie pod wsizem?! :evil_lol::eviltong:

Posted

drzalka najlepiej to wpadnij w sobote i porozmawiaj z panią Agnieszką, ona Ci wszystko dokladnie wytlumaczy. A mysle tez ze na pierwszy raz to mozesz przyjsc tylko sprobowac, czy Ci bedzie odpowiadac.
Ewa a czy moglabym wiedziec jak dlugo to bedzie trwalo, miesiac, dwa?
Bo my to tak troche na tych wakacjach to nie bardzo, a przynajmniej w lipcu :(

Posted

Nugatika napisał(a):

Ewa a czy moglabym wiedziec jak dlugo to bedzie trwalo, miesiac, dwa?
Bo my to tak troche na tych wakacjach to nie bardzo, a przynajmniej w lipcu :(

bedzie to trwalo do kad pogoda pozwoli -> czyli wrzesien/pazdziernik :cool3:

z tego co wiem to w ta sobote jest jeszcze spotkanie, ale przez kolejne dwie bedzie odwolane bo pani Agnieszka wyjezdza ;)

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Dziewczyny interesuje mnie jakieś szkolenie najlepiej z zakresu posłuszeństwa,
znacie kogoś ?? godnego polecenia

pozdrawiam

polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:

Posted

polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:

A jeszcze tak cenowo, to ile by to wynosiło ? :cool3:
I trzeba być członkiem ZK no nie ?

Posted

Cambel napisał(a):
A jeszcze tak cenowo, to ile by to wynosiło ? :cool3:
I trzeba być członkiem ZK no nie ?

szkolenie 400zl + ok 50zl skladka czlonkowska -> z tego jakze skomplikowanego dzialania wynika ze calosc ok 450zl :diabloti::eviltong::cool3:

Posted

Ewa_17 napisał(a):

a jakieś namiary na panią Agnieszkę dostane??proszę:razz:
szkoda ze we wrześniu ja chciałabym zacząć w sierpniu już

ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to??

Posted

[quote name='Iwona1984']
ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to??

moja jest juz po szkoleniu, wiec odpadamy :eviltong:

Gonix odprowadze Cie pod makro, styknie?! :evil_lol:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
moja jest juz po szkoleniu, wiec odpadamy :eviltong:

:evil_lol:

a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3:

pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce

Posted

Iwona1984 napisał(a):
a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3:

pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce

Właściwie to całkiem niegłupi pomysł. :razz:

Posted

Iwona1984 napisał(a):

ale to chcecie na tej zasadzie, ze bez szkoleniowca tak?! :eviltong:

tak to ja sie moge pisac, myslalam ze na koszty mnie chcecie naciagnac :mad::lol:;)

chetnie sluze pomoca, moj szkodnik moze pokazac conieco jak bedzie w dobrym humorze :evil_lol::cool3:

Posted

Ja chodziłam 2 lata temu na szkolenie prowadzone przez panią wet. bylo super, psów ok 10 może i mniej.
uczyliśmy sie chodzić przy nodze na smyczy i bez, siad zostań , waruj itp.
za godzinkę płaciliśmy tylko "dyszke" ale niestety pani wet w tym roku tego nie organizuje

ale my przy chęciach możemy sobie sami zoorganizowac takie szkolenie i to za darmoche dobrych:cool3: