psiulka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Robimy jakiś spacer? Bo ostatnio tu nikt nie zagląda... Quote
Nugatika Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Lavanara napisał(a):Nugatika, gratuluje! :-) Pozdrawiam Gabryśka a dzieki :) Quote
Nugatika Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Lavanara napisał(a):Nugatika, gratuluje! :-) Pozdrawiam Gabryśka a dzieki :) Quote
psiulka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Interesuje się ktoś tymi spacerami? Chciałby ktoś gdzieś się wybrac z psiakami? Quote
Cambel&Megi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No własnie...Coś ostatino się to "zacofało" ;( Może się gdzieś wybierzemy? ;) Myślę, że u Nerula, jak się wcześniej umawialismy, ale nie wypaliło, byoby dobrze. Baranówka IV - pola. Jest tam bardzo dużo miejsca, psy mają się gdzie wybiegać, do tego jest stawik :D Kto chętny? Ja narazie bez psa, ale za jakiś miesiąc się to zmieni!! ;) Quote
nataliab Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 witam wszystkich rzeszowiaków i nie tylko ja bym sie chetnie wybrała na spacerek moja goldenka napewno tez najlepszt byłby jakia weekend pozdrawiam;) Quote
drzalka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 My oczywiscie chętne na spacerek :D Moze 12.05 - sobota godz 12:00, Baranowka IV - łąki, staw ;] spotkajmy sie na pętli ( dla tych co dojezdzają autobusem bedzi enajlepiej ;]) Quote
nataliab Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [My bardzo chetnie jesli nas przyjmiecie do waszego grona pozdrawiam natalia i Yoko Quote
nataliab Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kurcze ja jade do krosna w niedziele i cała mi sie wyswini wiec chyba odpadamy a szkoda moze nastepnym razem Quote
drzalka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 oczywiscie ze przyjmujemy :P.. no trundo.. moze nastepnym razem .. zapraszamy :D Quote
Lavanara Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 My także wybieramy się do Krosna. :-) Pozdrawiam Gaba Quote
Cambel&Megi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No Drzalka, super, 12 maja, o 12. Mnie pasuje...Jak już wcześniej było pisane, na Baranówkę IV, tam na pętlę można dojechać 18, 19. Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 My jak urośniemy:cool3::cool3: (narazie mamy 8 tygodni)też bedziemy sie umawiać na spotkania pozdrawiam Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Mozliwe ze na 10 czerwca jakis spacerek na wilkowyi... Gosia bedzie napewno... Co do Ewy i reszty to niewiem, ale ja bede ;) Quote
drzalka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dzisiaj o 15 30 spotykam sie z agnieszką PPP i z Almą na baranowce, zapraszamy ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nerul napisał(a):Mozliwe ze na 10 czerwca jakis spacerek na wilkowyi... Gosia bedzie napewno... Co do Ewy i reszty to niewiem, ale ja bede ;) Zle się zrozumialysmy. ;-) Mówilam PO 10 czerwca, bo w niedziele dziesiątego mam bierzmowanie. Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja również jestem chętna na taki spacer na Wilkowyi, jeśli tylko mogę :lol: Hm...Po 10 czerwca? Myślę, że dobrze byłoby 17, bo skoro 10 to niedziela, a w tygodniu nie ma jak...Czy wszyscy mogą już 17? :cool3: Quote
Dalmatynkaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ustalcie jakiś termin, a my powiemy czy możemy. Na wakacjach ja moge nawet codziennie spacerować :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Ustalcie jakiś termin, a my powiemy czy możemy. Właśnie, własnie - termin ;-) Zresztą my się dostosujemy, ale raczej niedziela nam odpada. Dalmatynkaa napisał(a): Na wakacjach ja moge nawet codziennie spacerować :cool3: I ja także. :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja jak bede miec wlasnego psa po 10 lipca okolo to bede spacerowala codziennie a autobus to bedzie nasz drugi dom xD Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Nerul']Ja jak bede miec wlasnego psa po 10 lipca okolo to bede spacerowala codziennie a autobus to bedzie nasz drugi dom xD Ja prawdopodobnie psa będę mieć już w czerwcu, lecz nie wiem jeszcze jaki to będzie. Być może będzie to Sara (jej temat: Klik) A z nią to nie bardzo mogłabym chodzić...Bo bardzo wielu rzeczy się boi...:-( Jak cos to przynajmniej z początku chodziłabym sama, teraz już raczej każdy termin mi pasuje ;) Pozdrawiam Quote
Dalmatynkaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Słuchajcie, a nie lepiej pospacerować na Przybyszówce niż na Wilkowyji ? Ja uważam, że na Przybyszówce jest 100x lepiej :roll: Quote
drzalka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ja uważąm ze na przybyszówce jest podobnie jak na baranowce plus do tego staw :P.. i to niedaleko od siebie... zapraszamy na BAranowke.. mozliwe ze bede miec drugą boksie i ze to bedzie Frycia - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63991, wiec bedą napewno na wakacjach fajne spacerki :P Quote
:: FiGa :: Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A mnie korci by przyjechać hmmm.. z Czabem? :hmmmm: Tylko nie wiem czy spuściłabym go ze smyczy, bo on to niezłe ziółko i nie wiem czy by do mnie wrócił :niewiem: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 drzalka napisał(a):ja uważąm ze na przybyszówce jest podobnie jak na baranowce plus do tego staw Ja na Baranowce i na Przybyszówce jeszcze nie byłam, ale chętnie odwiedzę, jeszcze tylko kilka tygodni :roll: i luzik :multi: Moze uda nam sie namowic pewną osobke z psiakami/pieskiem. :loveu: :loveu: :: FiGa :: napisał(a):A mnie korci by przyjechać hmmm.. z Czabem? :hmmmm: Tylko nie wiem czy spuściłabym go ze smyczy, bo on to niezłe ziółko i nie wiem czy by do mnie wrócił :niewiem: Jezeli na spacerkach wraca, to powinien i wrocic na spacerku w Rzeszowie. Chociaz... To róznie bywa :shake: Azulkowa na spacerku bez psiego towarzystwa nie zawsze wraca, a na spacerkach Rzeszowskich to mnie dziewucha zaskakuje. :multi: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts