:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Ewa_17'] FiGa zawsze jest sens w p-rzybyciu na taki spacerek :razz:, moze Aza Figi nie zainteresowala ale tam bedzie duzo wiecej psow........moze jakis kawaler wpadnie jej w oko :evil_lol:Jeśli siła wyższa pozwoli to pewnie sie zjawimy :diabloti: Pies w autobusie musi miec kaganiec? Bo jak pytałam jednego kierowcę to powiedział że tylko zaświadczenie o szczepieniu na wscieklizne :roll: Gdy zapytałam o kaganiec to powiedział że nieobowiązkowy :niewiem: Quote
Nugatika Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 szczerze to nie mam pojecia czy sie pojawimy jak juz to musielibysmy przybyc autobusem, jakies 30 pare km od Rzeszowa. Tylko ze potem nie mam pojecia gdzie sie kierowac :| z dworca? gdzie dokladnie lezy ta Wilkowyja? Koło jakiego wiekszego obiektu? i jak moglabym sie tam dostac autobusem, tzn. którym? No i czy wpuszczą mnie z moim olbrzymem do autobusu? Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):A nas raczej nie będzie :-(Martyna dlaczego? :-o Nugatika - którą drogą jedziesz do Rzeszowa? Tą z Jarosławia? Jesli tak to po prawej jest kościół a zaraz za nim skrzyżowanie i na nim skręcasz w prawo na ul. Cienistą :razz: I ziuuum na parking, cóż mądrzyć się teraz mogę - zobaczymy jak ja trafię w czwartek :roll: Quote
Nugatika Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 nie nie nie my jestesmy ze Strzyzowa z Rzeszowa jak na Jasło, albo na Krosno. i dalej nie wiem :( Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Droga na Krosno jest z drugiej strony :evil_lol: Jak dojedziecie na stację PKS to... najlepiej kupcie mapę :diabloti: Ja mam zamiar ze stacji przyleźć tam na nogach :roll: Albo poprosić kierowcę żeby się zatrzymał gdzieś na przystanku po drodze, sie zobaczy :shake: Quote
Katarzyna Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 prosze mi nie paniowac ;-) bedziemy o ile bede miala pomoc do psow, jak pisalam sama sobie nie poradze z 3 (Gucci, Jama, Didi) Kasia, z dworca w miare prosty- autobus nr 25,15 z placu wolnosci w kierunku przeciwnym niz miasto. Spokojnie w Rzeszowie wezmiesz psa do autobusu, kaganiec i normalny bilet. Quote
Ewa_17 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ludzie no...nie robcie nam tego....to jedyna okazja zeby sie spotkac w wiekszym gronie, pozniej bedzie trzeba czekac do wakacji :mad::angryy: Quote
Dalmatynkaa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja czekam tylko na cud, że wyzdrowieje do czwartku.. Quote
Ewa_17 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Ja czekam tylko na cud, że wyzdrowieje do czwartku.. chorujesz juz tydzien i nic Ci nie jest lepiej?! :roll: .... antybiotyku nie masz??:eviltong: Quote
Lavanara Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pies w autobusie musi miec kaganiec? W Rzeszowskich MPK tak, plus bilet normalny. gdzie dokladnie lezy ta Wilkowyja? Koło jakiego wiekszego obiektu? Powtórze się :-) Wilkowyja to niekoniecznie konkretna nazwa. ;-) Wejdź na www.mapa.szukacz.pl Wpisz w: Miejscowość: Rzeszów Ulica / plac / aleja : Morgowa Powiększ jak tylko się da. Ze skrzyżowania, kiedy się przecina Cienista z Morgową widać już parking na którym się spotykamy. ;-) Nugatika ze Strzyżowa do Rzeszowa będziecie jechać autobusem? Pamiętam, że mnie nie wpuścili i od tamtego czasu gdy nie mam transportu własnych czterech kół jeżdże pociągiem. Dużo miejsca, wygodnie i tylko jakieś 5 minut dłużej niż autobusem. :-) pozniej bedzie trzeba czekac do wakacji ke? Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ewa_17 napisał(a):chorujesz juz tydzien i nic Ci nie jest lepiej?! :roll: .... antybiotyku nie masz??:eviltong: Ewa mam paskudny kaszel, gorączka już zeszła, ale ten kaszel nie zmniejszył się w ogóle :shake: Antybiotyki stosowałam już różne, mam nadzieję, że ten obecny coś pomoże. Quote
Katarzyna Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Kaszel po chorobie moze sie ciagnac i 2-3 tyg. Polecam wycieczke do pulmunologa, mnie skutecznie z kaszlu wyciagnal Quote
Dalmatynkaa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Katarzyna napisał(a):Kaszel po chorobie moze sie ciagnac i 2-3 tyg. Polecam wycieczke do pulmunologa, mnie skutecznie z kaszlu wyciagnal Dzięki, chyba tak zrobie. Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Ewa_17'] FiGa zawsze jest sens w p-rzybyciu na taki spacerek :razz:, moze Aza Figi nie zainteresowala ale tam bedzie duzo wiecej psow........moze jakis kawaler wpadnie jej w oko :evil_lol: Coż się dziwić Figutkowej, skoro ta Azulasta to miala jeden cel, dość okrutny. :shake: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Coż się dziwić Figutkowej, skoro ta Azulasta to miala jeden cel, dość okrutny. :shake: :placz:Figowa jakby takim sztywniakiem nie była to pewnie obróciłaby to w żart, ale co poradzić :diabloti: Cholera sa problemy z rodzicielem :shake: Quote
Lavanara Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kto Chciałby Mi Pomoc Znalezc I Pomoc Przy Adopcji Proszę. Mielec - Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat Mielec, Targowa 11 Tel./fax: (017) 583 15 32 http://www.mielec.bezdomne.com/ Rzeszów - Schronisko dla Zwierzat "Kundelek" Rzeszów, Cieplownicza Tel./fax: (017) 510-170-788 http://www.rsoz.superhost.pl/ Rzeszów - Azyl u Majki Rzeszów, ul. Szkolna 15 Tel./fax: (0-692) 38 79 52 http://pigunia.republika.pl/ Pozdrawiam Gaba Quote
drzalka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 kurde, my znów wypadamy.. Lenka dzis dostała pierwszą cieczke.. dojrzewa mi pannica.. no niestety.. zaden spacer na feriach nam sie nieudał.. nocuż.. wiecej w galerii Lenki Quote
Ewa_17 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :watpliwy::watpliwy::eek2:................. Quote
Dalmatynkaa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wszystko jest na dobrej drodze, myśle, że my będziemy ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A my chyba nie :placz: Kagańca nie mamy :shake: Halti gdzieś nam wcięło :niewiem: Quote
kinga.l Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam :D Ja mieszkam 80km od Rzeszowa bodajże w Tarnobrzegu - słyszał ktoś? Quote
g_o_n_i_a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej, witamy! :p Czy macie ochote przyłączyć się do naszego spacerku? :cool3: Quote
Lavanara Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kagańca nie mamy :shake: Halti gdzieś nam wcięło Sklepów też nie macie? :roll: Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Lavanara nie wszyscy mieszkają w centrum Rzeszowa, niestety.. Quote
Recommended Posts