Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wiec proponuje spacer w poniedzialek o 11:00 .....obiecuje, ze jak tylko bede w pelni sil to sie zjawie :shake::roll:

i mam prosbe, jesli ktos deklaruje swoje przybycie to faktycznie prosze byc...bo juz nie raz nie mile sie rozczarowalismy :cool1:...

wstepna lista?!

Drzalka+Lena
Renatka+Nefti
Gaba+Diler
Marta+Lider
Ja+Rosa
Nugatkika+Nugat
Katarzyna+Jamajka+Gucci (co z Didi?)
Gonia+Aza(?)
Sabinka+Rocky
Dalmatynka+Fredek(?)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lavanara']Hę? I kto to mówi... :mad: :razz: ;)

Gaba nie bylo mnie tylko na dwoch spacerach z konkretnych powodow....Ty kochana tez nie jestes bez winy, kogo ostatnio nie bylo?! :mad::evil_lol:;)

Posted

Jeżeli nic nam w ostatniej chwili nie wypadnie, zjawimy sie. :multi: Tylko nie fukajcie na nas, ze przyjdziemy z linka (niekoniecznie taką długą jak pod katedra :evil_lol:), bo Azulkowa jeszcze niechętnie wraca do panci w terenie. :( A jednak linka budzi u niej jakies ograniczenie.
A, tak przy okazji, Ewa, czy Twoja porpozycja co do Azulkowej :cool3: jest aktualna na piątek? Wykurowalas sie juz?

Posted

No i my pierwszy raz dajemy nogę ze spacerku :(

Nefti dostała pierwszą cieczkę ;(

gorzej wycelować nie mogła - wczoraj zabrałam ją na kilkudniowe szaleństwo "na wieś".
No i nie wspomnę o naszym wilkowyjowym spotkanku :(

Brak słów na ta dziewuchę :)

p.s. moim zdaniem to wszystko przez takiego burka małego - świntucha ;) - wczoraj kilka razy jakoś przez ogrodzenie przelazł -poszalał przy Nefti - przez wyczucie nie będę głośno mówić co jej pokazywał :) - dziewczynie hormony uderzyły i proszę - gotowe :D

Pozdrowionka

Renia :) & Paweł :) & Nefti :(

Posted

Ryvinka napisał(a):

p.s. moim zdaniem to wszystko przez takiego burka małego - świntucha ;) - wczoraj kilka razy jakoś przez ogrodzenie przelazł -poszalał przy Nefti - przez wyczucie nie będę głośno mówić co jej pokazywał :) - dziewczynie hormony uderzyły i proszę - gotowe :D

O! :evil_lol: :evil_lol: To u nas na spacerku pod katedrą Trapek Madzi u Azulkowej cieczke wyniuchał/wywolał. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

Gonix ja dalej chora jestem :shake:.... takze z jutrzejszego spotkania raczej nic nie bedzie....

Renatka gratuluje doroslej pannicy w domu :lol:...tylko wielka szkoda, ze nie bedzie was na spacerku :placz:

co do mojej osoby licze na poprawe stanu zdrowia do poniedzialku :mad::p

Posted

A ja szukam kompanii do spokojnego spaceru na smyczy bez szaleństw z moją grzeczną Malamucią weteranką po kontuzji (stąd zero szaleństw) bardziej w ramach socjalizacji. Gdzieś może być w centrum albo okolice osiedla Krakowska, Gwardzistów, Sportowa.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
To na ten spacer i my się piszemy :razz:

Martyna zdrowiej - ale już!:mad:

:-o :-o :-o :-o To ja obowiązkowo musze na nim być, tylko, zeby Azulkowa do poniedzialku była w lepszej formie. :-(

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:-o :-o :-o :-o To ja obowiązkowo musze na nim być, tylko, zeby Azulkowa do poniedzialku była w lepszej formie. :-(
Bedzie, musi być :calus:
Bez Was tego spacerku nie widzę :razz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Oby :-(
Postaramy sie pojawić, oczywiście z linka. :diabloti:

Ja też nie wiem czy kropke ze smyczy spuszczę, bo będę musiała się oprosić zanim wróci z powrotem do panci :mad:

Posted

Ewa_17 napisał(a):

wstepna lista?!

Drzalka+Lena
Renatka+Nefti
Gaba+Diler
Marta+Lider
Ja+Rosa
Nugatkika+Nugat
Katarzyna+Jamajka+Gucci (co z Didi?)
Gonia+Aza(?)
Sabinka+Rocky
Dalmatynka+Fredek(?)

To jest lista, ktora zamiescila Ewa dwie strony wczesniej. Z tym, ze tutaj odpada Nefti ze wzgledu na cieczkę i Fredek ze wzgledu na chorobe Panci.