Ewa_17 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no wiec proponuje spacer w poniedzialek o 11:00 .....obiecuje, ze jak tylko bede w pelni sil to sie zjawie :shake::roll: i mam prosbe, jesli ktos deklaruje swoje przybycie to faktycznie prosze byc...bo juz nie raz nie mile sie rozczarowalismy :cool1:... wstepna lista?! Drzalka+Lena Renatka+Nefti Gaba+Diler Marta+Lider Ja+Rosa Nugatkika+Nugat Katarzyna+Jamajka+Gucci (co z Didi?) Gonia+Aza(?) Sabinka+Rocky Dalmatynka+Fredek(?) Quote
Lavanara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jesli ktos deklaruje swoje przybycie to faktycznie prosze byc...bo juz nie raz nie mile sie rozczarowalismy :cool1:... Hę? I kto to mówi... :mad: :razz: ;) Pozdrawiam G. Quote
Ewa_17 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Lavanara']Hę? I kto to mówi... :mad: :razz: ;) Gaba nie bylo mnie tylko na dwoch spacerach z konkretnych powodow....Ty kochana tez nie jestes bez winy, kogo ostatnio nie bylo?! :mad::evil_lol:;) Quote
drzalka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 my tez 2 razy mowiłysmy ze bedziemy, ale zawsze przed spacerkiem mowilam ze mnie niebedzie, z wiadomych przyczyn.. a le, teraz kurcze musze byc,,i bede, bo ferie :D Quote
Nugatika Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 oj tez mam ogromna nadzieje ze sie pojawimy! dam jednak znac cos blizej weekendu Quote
Lavanara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ty kochana tez nie jestes bez winy, kogo ostatnio nie bylo?! Oj czepiasz się. :roll: U mnie to też były powody... :cool3: :loveu: Quote
Ewa_17 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lavanara napisał(a):Oj czepiasz się. :roll: U mnie to też były powody... :cool3: :loveu: nie chce pokazywac palcem kto zaczal :turn-l::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jeżeli nic nam w ostatniej chwili nie wypadnie, zjawimy sie. :multi: Tylko nie fukajcie na nas, ze przyjdziemy z linka (niekoniecznie taką długą jak pod katedra :evil_lol:), bo Azulkowa jeszcze niechętnie wraca do panci w terenie. :( A jednak linka budzi u niej jakies ograniczenie. A, tak przy okazji, Ewa, czy Twoja porpozycja co do Azulkowej :cool3: jest aktualna na piątek? Wykurowalas sie juz? Quote
Ryvinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No i my pierwszy raz dajemy nogę ze spacerku :( Nefti dostała pierwszą cieczkę ;( gorzej wycelować nie mogła - wczoraj zabrałam ją na kilkudniowe szaleństwo "na wieś". No i nie wspomnę o naszym wilkowyjowym spotkanku :( Brak słów na ta dziewuchę :) p.s. moim zdaniem to wszystko przez takiego burka małego - świntucha ;) - wczoraj kilka razy jakoś przez ogrodzenie przelazł -poszalał przy Nefti - przez wyczucie nie będę głośno mówić co jej pokazywał :) - dziewczynie hormony uderzyły i proszę - gotowe :D Pozdrowionka Renia :) & Paweł :) & Nefti :( Quote
Dalmatynkaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 My się raczej nie zjawimy, ja jestem chora i dam sobie głowe uciąć, że do poniedziałku nie wyzdrowieje :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ryvinka napisał(a): p.s. moim zdaniem to wszystko przez takiego burka małego - świntucha ;) - wczoraj kilka razy jakoś przez ogrodzenie przelazł -poszalał przy Nefti - przez wyczucie nie będę głośno mówić co jej pokazywał :) - dziewczynie hormony uderzyły i proszę - gotowe :D O! :evil_lol: :evil_lol: To u nas na spacerku pod katedrą Trapek Madzi u Azulkowej cieczke wyniuchał/wywolał. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Ewa_17 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gonix ja dalej chora jestem :shake:.... takze z jutrzejszego spotkania raczej nic nie bedzie.... Renatka gratuluje doroslej pannicy w domu :lol:...tylko wielka szkoda, ze nie bedzie was na spacerku :placz: co do mojej osoby licze na poprawe stanu zdrowia do poniedzialku :mad::p Quote
Dalmatynkaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A tak apropo Trapka to całkowicie przypadkowo nagrałam go na wystawie, nieźle sobie radzi chłopak na agility :cool3: http://youtube.com/watch?v=tWPJ_z2wU1o Quote
Ewa_17 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Rosolakowa krew haha :diabloti::evil_lol::loveu: Quote
Bura Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja szukam kompanii do spokojnego spaceru na smyczy bez szaleństw z moją grzeczną Malamucią weteranką po kontuzji (stąd zero szaleństw) bardziej w ramach socjalizacji. Gdzieś może być w centrum albo okolice osiedla Krakowska, Gwardzistów, Sportowa. Quote
Katarzyna Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 My bedziemy o ile bede miala pomoc do psow. 3 na 1 osobe w tym maly 3 mies wariat to za duzo ;-) Gdzie sie spotykacie? Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ewa_17 napisał(a): kolejny spacer z nami bedzie mozliwy dopiero na poczatku przyszlego tygodniaTo na ten spacer i my się piszemy :razz: Martyna zdrowiej - ale już!:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To na ten spacer i my się piszemy :razz: Martyna zdrowiej - ale już!:mad: :-o :-o :-o :-o To ja obowiązkowo musze na nim być, tylko, zeby Azulkowa do poniedzialku była w lepszej formie. :-( Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::-o :-o :-o :-o To ja obowiązkowo musze na nim być, tylko, zeby Azulkowa do poniedzialku była w lepszej formie. :-(Bedzie, musi być :calus: Bez Was tego spacerku nie widzę :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Bedzie, musi być :calus: Bez Was tego spacerku nie widzę :razz: Oby :-( Postaramy sie pojawić, oczywiście z linka. :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Oby :-( Postaramy sie pojawić, oczywiście z linka. :diabloti: Ja też nie wiem czy kropke ze smyczy spuszczę, bo będę musiała się oprosić zanim wróci z powrotem do panci :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie martw się, to nie tylko my bedziemy miec takie zmartwienie. Sa jeszcze beagle, które nie zawsze chcą wracać np. Rosolak Ewy :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No to będzie ciekawie :diabloti: Jaka jest lista? Dużo ludków na tym spacerku będzie?? :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ewa_17 napisał(a): wstepna lista?! Drzalka+Lena Renatka+Nefti Gaba+Diler Marta+Lider Ja+Rosa Nugatkika+Nugat Katarzyna+Jamajka+Gucci (co z Didi?) Gonia+Aza(?) Sabinka+Rocky Dalmatynka+Fredek(?) To jest lista, ktora zamiescila Ewa dwie strony wczesniej. Z tym, ze tutaj odpada Nefti ze wzgledu na cieczkę i Fredek ze wzgledu na chorobe Panci. Quote
Dalmatynkaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No cóż szkoda, bo widze, że to będzie fajny spacerek, ale raczej nie ma szans, od poniedziałku nawet gorączka nie zeszła. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts