Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no plynie, a ja dzisiaj z Lenkąbałwana ulepiłam , co prawda Lena wiecej przeszkadzala co pomagala, ale skubala ze mną snieg zeby byly ladny balwan:Ddozobaczenia w niedziele, o ktorej zbiorka??

Posted

ej wiecie co ja bym byla ale spuznila bym sie 10, 15 minut
no bo inaczej to bym musiala godzinke czekac naparkingu, to jak bedzie poczekacie?? moj autobus czyli 15 bedzie pod cmentarzem o 12:11 ( przynajmniej tak na planie jest) :D:D ????

Posted

Ok, jak dla mnie nie ma sprawy. :-)
W sobotę ma trochę posypać, niedziela bez opadów. Lekki mrozik. :-) Jutro będę na polach to zobaczę co i jak. :-)

Pozdrawiam cieplutko
Gaba

Posted

Lavanara napisał(a):
O kurczę, to szybkiego powrotu do zdrowia życzymy!!! ;-)
I wracaj do nas prędko! :-)

Dziekuje, co mnie nie zabije to wzmocni :evil_lol:

Życze udanego spacerku, ale prosze o dużą ilość fotek, szczególnie Rosolaka kąpiacego się w kałuży :loveu:

Posted

dalmatynka, slonce chcesz miec ze mna na pienku?! :mad::evil_lol::eviltong: ... mam nadzieje ze bajorko bedzie zamarzniete i obejdzie sie bez kapieli :p

drzalka oczywiscie, ze poczekamy.....nie ma namniejszego problemu :lol:

Posted

Witam

W końcu znalazłam spacerowiczki :) Przeniosę się więc tu do Was.
Z "beaglowego" spacerku zrobił się "mix" więc nie ma co wypatrywać na e-beaglach jakichkolwiek wiadomości :)

Trzymamy kciuki i pazurki zaciśnięte za śnieg w niedzielę
i do zobaczenia

Pozdrowionka

Renia & Nefti

Posted

drzalka napisał(a):
kurcze.. nas z now niebedzie.. nie to ze pogoda.. nie dojazd.. tylko Lenka sie nam roschorowala.. i to z wczoraj na dzis.... przeziebione suszydlo lezy w lóżeczku...

:shake::shake:

Posted

Po raz kolejny dziękujemy za spacer. Stan psów 3 (Diler, Lider i Nefti).
Szkoda, że tyle osób się wycofało, jednak wierzymy, że następnym razem będzię lepiej! ;-)

Fotorelacja wieczorkiem. A na zachętę daje dzisiejszego Lidera ;-)

Pozdrawiam
Gaba

Posted

przepraszamy kochani za nasza nieobecnosc, ale wypadla nam pilna sprawa w ostatniej chwili :oops: ...

pogoda rewelacyjna, szalenstwa napewno byly udane...a biedny Rosolaczek musial obejsc sie smakiem :shake:

obiecujemy, ze nastepnego spaceru juz nie opuscimy i bedziecie zmuszeni na nasze towarzystwo :evil_lol::lol:

Gaba prosimy wiecej zdjec, zebym mogla oczy nacieszyc waszymi slicznotami :loveu::razz:

pozdrawiamy

P.S. dalmatynka kolejny spacer wypada 11 lutego, czyli zaraz na poczatku ferii...