Agnieszka PPP Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :lol: Ale u nas biało,ciekawe czy snieg dotrzyma do niedzieli:multi: :multi: :multi: oby oby.Do zobaczenia:lol: Quote
Lavanara Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ja również liczę na śnieg ;) Do zobaczyska Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale macie fajnie :placz: Ja już miałam jechać, bo tata się zgodził mnie podrzucić, ale jak na złość wczoraj wieczorem dostałam ospy. Mam nadzieję, że do ferii wyzdrowieje. Quote
Lavanara Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 O kurczę, to szybkiego powrotu do zdrowia życzymy!!! ;-) I wracaj do nas prędko! :-) Quote
Ewa_17 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dalmatynka kuruj sie kuruj :cool3: kurcze dziewczynki nie wiem jak to bedzie z tym naszym sniegiem.......wszystko plynie :shake::mad: Quote
drzalka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no plynie, a ja dzisiaj z Lenkąbałwana ulepiłam , co prawda Lena wiecej przeszkadzala co pomagala, ale skubala ze mną snieg zeby byly ladny balwan:Ddozobaczenia w niedziele, o ktorej zbiorka?? Quote
Ewa_17 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 o 12 na parkingu :cool3: do zobaczenia :multi: P.S. mam nadzieje ze nie utoniemy :P Quote
drzalka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ej wiecie co ja bym byla ale spuznila bym sie 10, 15 minut no bo inaczej to bym musiala godzinke czekac naparkingu, to jak bedzie poczekacie?? moj autobus czyli 15 bedzie pod cmentarzem o 12:11 ( przynajmniej tak na planie jest) :D:D ???? Quote
Lavanara Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ok, jak dla mnie nie ma sprawy. :-) W sobotę ma trochę posypać, niedziela bez opadów. Lekki mrozik. :-) Jutro będę na polach to zobaczę co i jak. :-) Pozdrawiam cieplutko Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Lavanara napisał(a):O kurczę, to szybkiego powrotu do zdrowia życzymy!!! ;-) I wracaj do nas prędko! :-) Dziekuje, co mnie nie zabije to wzmocni :evil_lol: Życze udanego spacerku, ale prosze o dużą ilość fotek, szczególnie Rosolaka kąpiacego się w kałuży :loveu: Quote
Ewa_17 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dalmatynka, slonce chcesz miec ze mna na pienku?! :mad::evil_lol::eviltong: ... mam nadzieje ze bajorko bedzie zamarzniete i obejdzie sie bez kapieli :p drzalka oczywiscie, ze poczekamy.....nie ma namniejszego problemu :lol: Quote
Dalmatynkaa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A jutro podobno ma być +2 stopnie więc wątpie żeby zamarzło :cool3: Quote
Ewa_17 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dalmatynka cos Twoje prognozy sie nie sprawdzily :eviltong: ..... dzisiaj bylo -3, byle tak dalej :evil_lol: :lol: Quote
Lavanara Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Byłam, widziałam. :-) Jest nawet okay. Pzdr. Quote
Ryvinka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witam W końcu znalazłam spacerowiczki :) Przeniosę się więc tu do Was. Z "beaglowego" spacerku zrobił się "mix" więc nie ma co wypatrywać na e-beaglach jakichkolwiek wiadomości :) Trzymamy kciuki i pazurki zaciśnięte za śnieg w niedzielę i do zobaczenia Pozdrowionka Renia & Nefti Quote
Ewa_17 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Renatka witamy serdecznie :multi::cool3: pogoda jest rewelacyjna, przygotujcie aparaty:razz: pozdrawiamy :lol: Quote
drzalka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 kurcze.. nas z now niebedzie.. nie to ze pogoda.. nie dojazd.. tylko Lenka sie nam roschorowala.. i to z wczoraj na dzis.... przeziebione suszydlo lezy w lóżeczku... Quote
Ewa_17 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 drzalka napisał(a):kurcze.. nas z now niebedzie.. nie to ze pogoda.. nie dojazd.. tylko Lenka sie nam roschorowala.. i to z wczoraj na dzis.... przeziebione suszydlo lezy w lóżeczku... :shake::shake: Quote
Agnieszka PPP Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej;) Nas też nie bedzie...Pogoda jest swietna jednak sobie odpuszczamy w ten tydzień.Bawcie sie swietnie:multi: :multi: Pozdrawiam Quote
Lavanara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Po raz kolejny dziękujemy za spacer. Stan psów 3 (Diler, Lider i Nefti). Szkoda, że tyle osób się wycofało, jednak wierzymy, że następnym razem będzię lepiej! ;-) Fotorelacja wieczorkiem. A na zachętę daje dzisiejszego Lidera ;-) Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 złoto az się świeci :loveu: Planujecie jakiś spacerek w ferie ? Quote
Ewa_17 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 przepraszamy kochani za nasza nieobecnosc, ale wypadla nam pilna sprawa w ostatniej chwili :oops: ... pogoda rewelacyjna, szalenstwa napewno byly udane...a biedny Rosolaczek musial obejsc sie smakiem :shake: obiecujemy, ze nastepnego spaceru juz nie opuscimy i bedziecie zmuszeni na nasze towarzystwo :evil_lol::lol: Gaba prosimy wiecej zdjec, zebym mogla oczy nacieszyc waszymi slicznotami :loveu::razz: pozdrawiamy P.S. dalmatynka kolejny spacer wypada 11 lutego, czyli zaraz na poczatku ferii... Quote
Recommended Posts