Kisses Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja tam moge w przyszłym tygodniu ^^ Jak się załapałaś, ze na podpromiu wustawiałaś itp.? Quote
McDzik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Chodzi o organizację wystawy? :lol: Normalnie :lol: Zgłosiłam się jako iż jestem czynnym działaczem związku kynologicznego :lol: Quote
Kisses Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Też chce xD Tzn. psa jeszcze nie mam, ale to da się ominąc :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 W tym roku już po ptakach :lol: Ale zapisz się do związku, bo trzeba być członkiem :lol: no i można pomagać :lol: fajna sprawa :lol: Quote
Kisses Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Eh, doopa, miałam zdążyć na cocker spanielki i bordery, a mam busa o 10.47 :placz: na placu będzie pewnie o 11.10, czyli na podpromi byłabym o 11.25, a wtedy cocker schodzą =/ I na bosy też... Czemu Słocina to taka dziura z 2 autobusami, a 36 w niedź nie kursuje. Ble. Ok, poniosło mnie... Musze pomysle o tym, zeby się zapisać:evil_lol: Quote
McDzik Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Trzeba sobie było budzik nastawić :eviltong: Ja pojechałam tą '6' zaraz po 8 :evil_lol: i zdążyłam na wszystko co chciałam :lol: Quote
Kisses Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nastawiłam na 9! Ale potem się zepsuło wszystko. miałam czekac na mame i brata, bo też chcieli i w ogole. Teraz się ich czepiam. Ty masz 6 co jedzie prawie pod hale, a koło mnie same 16 w niedziele! albo po 8, albo pzed 11. Nie ma tak dobrze. :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No bo dolna słocina to jeszcze cywilizacja :evil_lol: '6' często jeździ jak na taki skraj miasta :lol: hehe to ja bym jechała tym po 8 na Twoim miejscu sama i nie czekała na reszte, niech sobie by później dojechali :lol: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No wiem. Uświadamiać mnie było trzeba wcześniej. Takie pytanie. Mówili, że 13-14 luty 2010 III MWPR, a wcześniej coś jest? Tak sobie pomyslałam, że mozna by się wybrać kupą na spacerek przy najbliższych wolnych dniach/weekendach, jak bedzie ładnie :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Krajowa owczarków niemieckich 20 września. Ale słuchaj, 14-15 marca teraz krajowa w Jarosławiu :lol: Rzut beretem :lol: Namówi rodziców, może sie wybierzecie :lol: Tylko tym razem o 9 rano wyjedź, a nie o 14 jak juz po wszystkim :eviltong: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dla mnie i tak ta sobota była ważniejsza... Westy :loveu: A o tym Jarosławiu musze pomyśleć... A jak będę wiedziala, czy jade, to ja sama jestem w stanie o 6 wyjechać (co nie ma sensu, ale trudno :evil_lol:) Podpytam Adoxe, czy będą ze swoimi pieskami... Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='McDzik'] Ale słuchaj, 14-15 marca teraz krajowa w Jarosławiu XXXI Krajowa Wystawa Ps EDIT: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f539/kalendarz-wystaw-w-polsce-w-2009-roku-121279/ Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja wiem :lol: ja jestem do ZK zapisana i co roku na początku stycznia wysyłają mi cąły kalendarz od razu szybciutko :lol: przecież ja ze swoim psem jeżdze wystawiac :lol: a Ty kupujesz Westa i bedziesz z nim jezdzic? :lol: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nie wiem ;d Jeśli kupie ją w czerwcu/lipcu, a najbliższa wystawa w Rzeszowie to 13-14 luty 2010 to chyba to byłay pierwsza... Powiem Ci, że chciałabym spróbować, ale zobacze, czy mała będzie to lubić... I wiesz, zero praktyki, ani nic, więc w tych sprawach jestem 'zielona' Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Więc do czerwca/lipca masz sporo czasu, żeby ogarnąć dogomanie w celach zapoznawczych :lol: tu jest naprawde skarbnica wiedzy i wiele cennych rad , a m.in. właśnie jak zsocjalizowac i przygotować szczeniaka na 1 wystawe :lol: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 I za to czcic Dogo :loveu::evil_lol: Zapewne również hodowczyni mi udzieli wielu rad, co do wystawiania :lol: Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']I za to czcic Dogo :loveu::evil_lol: Zapewne również hodowczyni mi udzieli wielu rad, co do wystawiania :lol:[/quote] Napewno :lol: A kiedy urodzi się miot, z którego będziesz miała psiaka? Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 kwiecień/maj pewnie. Tak, żeby mineło 8-9 tygodni. Napisalam do Adoxy maila, ale pewnie maja ręce pelne roboty przy 7 dniowych szczeniaczkach. Podałam numer telefonu, poczekam do jutra, a ew. później sama zadzwonie... I wtedy bedę wiedziała wszystko dokladnie. Rodziców, planowany termin narodzin. Upewniam sie też co do ceny (pisali, ze 2 tyś.) No i też w mailu zapytałam się, jak tego psiaka trzeba zarezerwować... Czy się spotkac itp. Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']kwiecień/maj pewnie. Tak, żeby mineło 8-9 tygodni. Napisalam do Adoxy maila, ale pewnie maja ręce pelne roboty przy 7 dniowych szczeniaczkach. Podałam numer telefonu, poczekam do jutra, a ew. później sama zadzwonie... I wtedy bedę wiedziała wszystko dokladnie. Rodziców, planowany termin narodzin. Upewniam sie też co do ceny (pisali, ze 2 tyś.) No i też w mailu zapytałam się, jak tego psiaka trzeba zarezerwować... Czy się spotkac itp.[/quote] No to super :lol: Pozostaje czekać, aż odpiszą :lol: A to dobra hodowla? Ja totalnie nie orientuje się w hodowlach wetów. Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Z tego, co się dowiadywalam, to dobra. Z tego, co pamiętam to w Rzeszowie szczeniak od nich dostał (w klasie szczeniat, oczywiście) w.o (to znaczy, wybitynie obiecujacy, nie? :cool3:) Znam dobrze jednego psiaka od nich (super charakter, wygląd) i znalazłam kilku właścicieli w necie, napisałam do nich maila, oni również zadowolenia :loveu: Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']Z tego, co się dowiadywalam, to dobra. Z tego, co pamiętam to w Rzeszowie szczeniak od nich dostał (w klasie szczeniat, oczywiście) w.o (to znaczy, wybitynie obiecujacy, nie? :cool3:) Znam dobrze jednego psiaka od nich (super charakter, wygląd) i znalazłam kilku właścicieli w necie, napisałam do nich maila, oni również zadowolenia :loveu:[/quote] Tak, w.o. to Wybitnie Obiecujący, czyli najwyższa ocena, jaką może dostać pies :lol: Oni mają jakąś stronkę internetową? Chętnie oglądne :lol: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czyli czasami dobrze mi się zdaje :evil_lol: Tak, www.adoxawestie.com www.westie.slupsk.pl/RZESZOW09.htm Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']Czyli czasami dobrze mi się zdaje :evil_lol: Tak, www.adoxawestie.com [url=http://westie.slupsk.pl/RZESZOW09.htm]West Highland White Terrier - Hodowla ps Ładna stronka :lol: Wszytskie ich suki i psy mają championaty polski - nieźle :lol: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='McDzik']Ładna stronka :lol: Wszytskie ich suki i psy mają championaty polski - nieźle :lol:[/quote] To nieźle, że nieźle :evil_lol: Dziwne to dogo, czasami adresy nawalaja, ale juz poprawiłam. Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A z tego wszystkiego albo zapomniałam, czy tu już było pisane, albo nie spytałam - suczka czy piesek? I dlaczego taka płeć a nie inna? :lol: Quote
Recommended Posts