Nugatika Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 nas niestety dziś nie będzie. Za gorąco i jeszcze musielibyśmy sie tłuc godzine autobusami w jedną strone. Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ewa_17 napisał(a):jesli tylko bedziemy miec jutro srodek transportu, to sie zjawimy z pyskatym Rosolakiem ;) No i co z Wami Rosolakowe?! :lmaa: Quote
Omega Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 no właśnie!! ale razem z moją grupą PT i tak był tłum. w sob zapowiadaja rozjaśnienia, zapraszam na 9 Quote
Cambel&Megi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 My z lisem będziemy :diabloti: może faktycznie wezmę whippetkę... Quote
Ewa_17 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):No i co z Wami Rosolakowe?! :lmaa: nie mialysmy transportu :oops: jutro tez nas nie bedzie, bo jedziemy w bieszczady z Rosołkiem ;) Quote
Diablica Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hej :lol: Nazywam sie Agnieszka mam 16 lat i Pieska rasy Lhasa-Apso, bardzo podobaja mi sie Husky, jest tu ktoś kto ma pieska z 9 i jezdzi na wystawy?Jestem z Rzeszowa;) Quote
Coffee&Nera Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mcdzik jest z Rzeszowa i ma Spaniela Tybetanskiego z ktorym jezdz na wystawy ;) Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 OO To fajnie pogadam z nią:lol: a TY masz jakiegoś? Wybierasz sie gdzieś? Pozdrawiam;) Quote
Coffee&Nera Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nie niemam ale jezeli chodzi o wybieranie sie to wystawy dopiero po wakacjach gdzies poogladac- teraz wyjezdzam to mnie niestety warszawa omija... ale po wakacjach to napewno wawe krajowke zalicze, mozliwe lodz klubowa malamutow (ukochana rasa) i przemysl ;) Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cześć, w sprawie gr IX i wspólnych wyjazdów możemy się jakoś zgadać, skoro masz lhasaka :) Ja jadę w najbliższym czasie: - CAC Kosice/o zwycięstwo Słowacji - CAC Nowy Sącz - CAC Zakopane - CAC Nowy Targ -CAC Radom -CACIB Białystok - CAC Chorzów -CAC Przemyśl :) Więcej planów narazie nie mam, ale powinno się znaleźć coś, co Cie zainteresuje :) Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik Interesuje mnie prawie wszystko:loveu: Nera a MP??Można wypożyczyć psa i wykazać swoje umiejętności::cool3:Ponoć fajna Zabawa:evil_lol: Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Skąd wiesz? Nie dowiesz się za nim nie spróbujesz:) też myślałam ze wystawianie nie dla mnie a teraz jedna wystawka w miesiącu i Piesek ma Ch.Pl:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nieuiem figur... moze bys mi pomogla? Spotkalybysmy sie kiedys ;) Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja nie startuje w MP i też figur nie umiem:( Tylko mojego Lhasaczka wystawiam:cool3:Najbliższa wystawa Nowy Sącz,w Przemyślu też będę:lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No ja na Nowy Sacz bede we wloszech to nie za bardzo... a ty mieszkasz w jakiej czesci rzeszowa co ;)? Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wooow wystawa we Włoszech:loveu:suuuuuuuuuuuuper zazdroszcze:) Zaczernie kierunek jak na Głogów Małopolski:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No ja w strone Milocina- mamy do siebie dosc blisko ;) Ja mysle nad zwiedzeniem jakiejs wystawy we wloszech najprawdopodobniej pojede na rzymska- 2 lata temu na niej bylam ;) Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Miłocin jest naprzeciwko Zaczernia:cool3: na jaką bo nie chce mi sie otwierac katalogun wystaw:) Porobiłabyś foty Lhasa-Apso:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nera- napisał(a):Nie umiem figur... moze bys mi pomogla? Spotkalybysmy sie kiedys ;) Figury nie są takie trudne jak się wydaje, wystarczy nauczyć się odpowiednio obracać z psem :lol: trochę ćwiczeń i już... Muszę je sobie przypomnieć do Nowego Sącza :evil_lol: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Figury nie są takie trudne jak się wydaje, wystarczy nauczyć się odpowiednio obracać z psem :lol: trochę ćwiczeń i już... Muszę je sobie przypomnieć do Nowego Sącza :evil_lol: A ja to już w ogóle - nauczyć :evil_lol: ale co tam, raz się żyje :evil_lol: Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 McDzik napisał(a):A ja to już w ogóle - nauczyć :evil_lol: ale co tam, raz się żyje :evil_lol: Nauczysz Nauczysz:D Możecie z Nera pouczyc:cool3: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Już mam nauczyciela na Nowy Sącz, ale to bezpośrednio na wystawie dopiero :lol: Diablica, zamawiam sobie zapoznanko z Tobą :evil_lol: trzeba obgadać kewstie wspólnych wyjazdów :lol: Quote
Diablica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dobra:loveu:Może byc dzisiaj o 18 w Graffice pod Fontanna? Nera też możesz wpaść 2 in 1:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mówisz-masz ;) zabiorę terminarz wystaw jc :evil_lol: Quote
Recommended Posts