Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tak ja z tobą wędrowalam i co... Niejestes stara Marta nieswiruj xD Quote
Bura Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nerul napisał(a):Tak ja z tobą wędrowalam i co... Niejestes stara Marta nieswiruj xD McDzik szuka ludzików 17 lat mniej wiecej. No, stara, 17 to ja wieki temu miałam.:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Taaa Dzikowa to szuka wszystkich psiarzy kurde z Rzeszowa- ja jej niewystarczam Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Widzisz, nie zaspokajasz mnie :D haha :D nie no joke, trzeba poszerzać horyzonty i znajomości , lol xD Quote
Cambel&Megi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='McDzik']O, jest tu może ktoś z Rzeszowa, kogo jeszcze nie zdażyłam poznac w wieku 16-17 lat mniej więcej ? :D Szukamy z Nerul nowych dogomaniaków, zeby sie zapoznać :) No i mile widziany łagodny pies jako towarzysz do wspolnego spacerku podczas obradowania, ja mam spaniela tybetańskiego, bardzo łagodny w stosunku do innych piesków :) Ja mam 15 :lol: Quote
dagusiek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 To może ja się do Was dokoptuje:cool3:. Jeszcze się mieszcze w przedziale wiekowym, mam 16 lat :eviltong:. Ja mam sznaucera średniego, miłego w stosunku do innych psów:lol:. Cambel&Megi my nawet chodzimy do tej samej szkoły ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No to chyba sie zrobi jedno wielkie spotkanko- ja bez psa ale tez mogę chyba sie dołączyc ;)? Quote
Cambel&Megi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='dagusiek']To może ja się do Was dokoptuje:cool3:. Jeszcze się mieszcze w przedziale wiekowym, mam 16 lat :eviltong:. Ja mam sznaucera średniego, miłego w stosunku do innych psów:lol:. Cambel&Megi my nawet chodzimy do tej samej szkoły ;) O! Drzalka też chodzi do gim. nr. 1! Z której jesteś klasy? :razz: [quote name='Nerul']No to chyba sie zrobi jedno wielkie spotkanko- ja bez psa ale tez mogę chyba sie dołączyc ;)? Byłoby fajnie w końcu coś większego wykombinować! :multi: Mój lis narazie niedysponowany do biegania - rozcięła opuszek na pół i kuleje, ale za ok. tydzień jesteśmy do dyspozycji. Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A gdzie dziewczynki ;)? Baranówka, Wilkowyja czy moze nad Wisłokiem ;) Quote
Cambel&Megi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nerul napisał(a):A gdzie dziewczynki ;)? Baranówka, Wilkowyja czy moze nad Wisłokiem ;) Proponuję Baranówkę albo w stronę Lisiej góry, czyli nad Wisłokiem :lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Baranówka ;) Nie no zalezy jak komu bliżej Quote
Cambel&Megi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nerul napisał(a):Baranówka ;) Nie no zalezy jak komu bliżej Ha :lol: Nie no, ja też jestem za Baranówką, tam są suuper tereny. Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Oj wiem wiem ;) No to jak cos to na jaki czas- ja mowie odrazu ze od polowy marca ja niestety sie niestawie- niema mnie w Polsce ;) Quote
Cambel&Megi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nerul napisał(a):Oj wiem wiem ;) No to jak cos to na jaki czas- ja mowie odrazu ze od polowy marca ja niestety sie niestawie- niema mnie w Polsce ;) Wyobraź sobie, że to akurat wiem! Mam szpiegów :evil_lol: My też narazie odpadamy, z powodów w/w. Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Szpiedzy są wsrod nas- rowniez koniec kwietnia odpada i długi majowy weekend- tym razem Paryż się kłania ;) Quote
dagusiek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cambel&Megi do 3F :cool3: Mi to jest obojętne gdzie, ja mam blisko nad Wisłok, ale dostosuje się do Was;). Mi najbardziej pasuje na weekendzie, bo w środku tygodnia za bardzo nie mam czasu. Quote
psiulka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mnie też obojętnie, ale najlepiej tam gdzie nie ma większego ruchu. ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No to napewno Baranowka- Cambel wie jakie tam są przestrzenie bardzo daleko od ulicy Quote
psiulka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Może być Baranówka, ale pasowałoby żeby pogoda też była taka ładna, jak dzisiaj na przykład. Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Na pogodę niemamy wpływu ale i w nienajlepszej pogodzie Baranówka-Miłocin jest cudowna :D:D Przynajmniej niema jakis strasznie miejsc obłoconych poza jeziorkiem Quote
psiulka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Chodzi mi głównie o to, żeby nie wsiadać do autobusu z psem ubłoconym po łeb, szczególnie, że mój pies do dużych nie należy. ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No na to niemam wpływu ale niepowinno tak byc- oczywiscie wiadomo kawałek jest od przystanku ale co tam ;) Z 1 km do przystanku od początku trasy Baranówkowej Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='dagusiek']Cambel&Megi do 3F :cool3: Mi to jest obojętne gdzie, ja mam blisko nad Wisłok, ale dostosuje się do Was;). Mi najbardziej pasuje na weekendzie, bo w środku tygodnia za bardzo nie mam czasu. Miło było Cię dziś poznać :) [quote name='Nerul']No to napewno Baranowka- Cambel wie jakie tam są przestrzenie bardzo daleko od ulicy O tak.. [quote name='Nerul']Na pogodę niemamy wpływu ale i w nienajlepszej pogodzie Baranówka-Miłocin jest cudowna :D:D Przynajmniej niema jakis strasznie miejsc obłoconych poza jeziorkiem Nad Wisłokiem, jak wyschnie, to też nie ma strasznie obłoconych miejsc :lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No to teraz dziewczyny DATA i MIEJSCE spotkania :D:D I czy w śniegu czy nie bo ma spasc w tym tygodniu znow i ma byc na minusie temperatura Quote
drzalka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witanko wszystkim :D, Jestem za Baranóką :multi: Quote
Recommended Posts