Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Tak ja z tobą wędrowalam i co... Niejestes stara Marta nieswiruj xD

McDzik szuka ludzików 17 lat mniej wiecej. No, stara, 17 to ja wieki temu miałam.:diabloti:

Posted

[quote name='McDzik']O, jest tu może ktoś z Rzeszowa, kogo jeszcze nie zdażyłam poznac w wieku 16-17 lat mniej więcej ? :D Szukamy z Nerul nowych dogomaniaków, zeby sie zapoznać :) No i mile widziany łagodny pies jako towarzysz do wspolnego spacerku podczas obradowania, ja mam spaniela tybetańskiego, bardzo łagodny w stosunku do innych piesków :)
Ja mam 15 :lol:

Posted

To może ja się do Was dokoptuje:cool3:. Jeszcze się mieszcze w przedziale wiekowym, mam 16 lat :eviltong:. Ja mam sznaucera średniego, miłego w stosunku do innych psów:lol:.

Cambel&Megi my nawet chodzimy do tej samej szkoły ;)

Posted

[quote name='dagusiek']To może ja się do Was dokoptuje:cool3:. Jeszcze się mieszcze w przedziale wiekowym, mam 16 lat :eviltong:. Ja mam sznaucera średniego, miłego w stosunku do innych psów:lol:.

Cambel&Megi my nawet chodzimy do tej samej szkoły ;)

O! Drzalka też chodzi do gim. nr. 1! Z której jesteś klasy? :razz:

[quote name='Nerul']No to chyba sie zrobi jedno wielkie spotkanko- ja bez psa ale tez mogę chyba sie dołączyc ;)?

Byłoby fajnie w końcu coś większego wykombinować! :multi:
Mój lis narazie niedysponowany do biegania - rozcięła opuszek na pół i kuleje, ale za ok. tydzień jesteśmy do dyspozycji.

Posted

Nerul napisał(a):
Oj wiem wiem ;) No to jak cos to na jaki czas- ja mowie odrazu ze od polowy marca ja niestety sie niestawie- niema mnie w Polsce ;)

Wyobraź sobie, że to akurat wiem! Mam szpiegów :evil_lol:
My też narazie odpadamy, z powodów w/w.

Posted

Cambel&Megi do 3F :cool3:

Mi to jest obojętne gdzie, ja mam blisko nad Wisłok, ale dostosuje się do Was;). Mi najbardziej pasuje na weekendzie, bo w środku tygodnia za bardzo nie mam czasu.

Posted

[quote name='dagusiek']Cambel&Megi do 3F :cool3:

Mi to jest obojętne gdzie, ja mam blisko nad Wisłok, ale dostosuje się do Was;). Mi najbardziej pasuje na weekendzie, bo w środku tygodnia za bardzo nie mam czasu.

Miło było Cię dziś poznać :)

[quote name='Nerul']No to napewno Baranowka- Cambel wie jakie tam są przestrzenie bardzo daleko od ulicy

O tak..

[quote name='Nerul']Na pogodę niemamy wpływu ale i w nienajlepszej pogodzie Baranówka-Miłocin jest cudowna :D:D Przynajmniej niema jakis strasznie miejsc obłoconych poza jeziorkiem
Nad Wisłokiem, jak wyschnie, to też nie ma strasznie obłoconych miejsc :lol: