Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stan na jutro ;)

psiulka (?)
drzalka + Lena
Bura + Ajka (?)
Ewa_17 + Rosa
Cambel&Megi + Megi

Bura, mam nadzieję, że z Ajeczką wszystko będzie ok :)

Jak się uda, to wezmę jeszcze koleżankę z whippetami ;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi9168561']Stan na jutro ;)

psiulka (?)
drzalka + Lena
Bura + Ajka (?)
Ewa_17 + Rosa
Cambel&Megi + Megi

Bura, mam nadzieję, że z Ajeczką wszystko będzie ok :)

Jak się uda, to wezmę jeszcze koleżankę z whippetami ;)

Nie Ajka tylko Ajatollah :diabloti: Jak na razie dziewucha jest lekko nakręcona i niespokojna, choć po spacerku jest lepiej. Na razie śpi, zobaczymy co będzie jutro.

Posted

Bura napisał(a):
Nie Ajka tylko Ajatollah :diabloti: Jak na razie dziewucha jest lekko nakręcona i niespokojna, choć po spacerku jest lepiej. Na razie śpi, zobaczymy co będzie jutro.

Przepraszam :lol: :eviltong:

Posted

drzalka napisał(a):
Cisza :diabloti: Idziemy i koniec :evil_lol:

A my na nuszkach zapylamy :eviltong:

A skąd idziecie? Może byśmy Was zgarnęły po drodze? Ja jadę ze Sportowej.

Posted

Maga ja też szukam ale niestety chyba nikt nic nie wie. Jesli cos znajdziesz to prosze daj mni znac :) oczywiscie vice versa

Witam!
Od kilku tygodni szukam noclegu w Rzeszowie- dla dwóch osób, z 3 psami i co ważne- taniego- na studencką kieszeń. Niestety we wszystkich miejscach do których dzwonilam albo nie mozna przyjechac z psem albo cena jest od 100 zł w góre. Oczywiscie chodzi o luty- dwie doby. Może ktos z Was zna jakis hotelik, motel albo najlepiej kwaterę prywatną ktore spelniają te wymagania- czyli psy akceptowane i taaanio :smile: Byłabym baaardzo wdzieczna!!!

Posted

[quote name='maga18']na stronie o/Rzeszow jest kilka hoteli... ale nie wiem czy sa one blisko wystawy :lol: chyba trzeba dzwonic i pytac :cool1:
Hotel na Okulickiego jest ok pół kilometra od wystawy a z Jałowego też blisko.

A tak oto bawiłyśmy się dziś na spacerku :)

• 1 month later...
Posted

O, jest tu może ktoś z Rzeszowa, kogo jeszcze nie zdażyłam poznac w wieku 16-17 lat mniej więcej ? :D Szukamy z Nerul nowych dogomaniaków, zeby sie zapoznać :) No i mile widziany łagodny pies jako towarzysz do wspolnego spacerku podczas obradowania, ja mam spaniela tybetańskiego, bardzo łagodny w stosunku do innych piesków :)

Posted

IIiii tam moja AJka takie maloty to na jeden gryz bierze :diabloti: Jest tu dużo młodzieży, na pewno kogoś znajdziecie. Ja się nie nadaję za stara jestem:diabloti: