Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hmmm 18 mozna przynajmniej odemnie. Ale wiesz popatrz czym mozna dojechac od ulic: Dąbrowskiego i Hetmańska albo tam koło Heliosa ;) Ja moge najwyzej na rowrze sie pojawic xD Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):No to o 18, ale gdzie? Bo zapomniałam :diabloti: Nie chce mi się szukać. I pytanie standardowe: jak i czym tam dojechać :roll::lol: Rolki, rolki? A po co? Bulwary ;) Jak jest Hala na Podpromiu/ Lecznica Jamnik/ Nowy Most/ Kładka/ Zapora... Dojechać można, tak jak mówiła Nerul, autobusami, które przejeżdzają przez ul. Hetmańską, Dąbrowskiego, ew. Powstańców Wa-wy. Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Martyna ale od strony dworca bedziesz do nas przybywac?:eviltong: a rolki poto, zeby sobie pojezdzic jak ktos lubi ;) Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jakbym umiała Ewo na rolkach to bym przyjechała tak to tylko u mnie rower i aparat do dyspozycji xD Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Rosolakowa, ja chyba jednak rezygnuję z rolek, za dużo osób, to ja się błaźnić nie będę... :evil_lol: Quote
Dalmatynkaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Ewa_17']Martyna ale od strony dworca bedziesz do nas przybywac?:eviltong: Yes, yes, yes :eviltong: Ja w sumie moge wziąć rolki tylko czy mi się zmieszczą do plecaka? Hmnn EDIT: A właśnie, może ktoś mieszka blisko dworca i mogłby nas odebrac, bo ja pewnie znowu trafie tam gdzie nie trzeba.. Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynkaa napisał(a): EDIT: A właśnie, może ktoś mieszka blisko dworca i mogłby nas odebrac, bo ja pewnie znowu trafie tam gdzie nie trzeba.. Fredek lnieje bardzo?! :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Troszkę :oops: kurcze :roll: jak bedziesz go trzymac na kolanach, to moge zaproponowac transport z dworca :p Quote
Dalmatynkaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 O kurcze, ale fajnie. Ja Fredka mogę nawet do jakiegoś wora wpakować :evil_lol: Nie no żartuje, mogę go trzymać na kolanach. Naprawdę byś mogła? Byłabym bardzo wdzięczna. Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynkaa napisał(a): Naprawdę byś mogła? znajcie dobre serce Rosolakowej, a co :evil_lol: ;) a tak powaznie to nie ma problmu, tylko musimy sie umowic gdzies na parkingu gdzie Rosolak bedzie mogl wyjsc z auta i obwachac Fredka bo inaczej mi w aucie zeswiruje :roll::lol: najlepiej umowmy sie na gadu, co?! ;) Quote
Dalmatynkaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oki, już napisałam na gg, odpisz jak będziesz ;) Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Oki, już napisałam na gg, odpisz jak będziesz ;) jestem, ale nic nie doszlo :roll: Quote
Dalmatynkaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Podaj numer, bo może ten co masz w profilu jest zły. Quote
Dalmatynkaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Napisalam, jak teraz nie dojdzie to chyba musimy się tutaj umówic. o albo Ty napisz do mnie 5682664 ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Może lepiej na PW? :lol: Albo Rosolakowa wejdź na dostępny/zaraz wracam, powinno zadziałać. ;) Quote
Dalmatynkaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dziewczyny, nieduża zmiana planów, spotkanie o 17:30, pasuje wam czy nie bardzo? Quote
drzalka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Yes, yes, yes :eviltong: Ja w sumie moge wziąć rolki tylko czy mi się zmieszczą do plecaka? Hmnn EDIT: A właśnie, może ktoś mieszka blisko dworca i mogłby nas odebrac, bo ja pewnie znowu trafie tam gdzie nie trzeba.. Dworca psk, czy pociągi ???:lol: Ja ide na nóżkach jak zawsze :eviltong z ul. Marszałkowskiej, pozniej ide na schopena noi koło podpromia :eviltong: .. wiec jak ktos by sie chcial z nami przespacerowac na spacerek heh :p Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hmmm ja moglabym dołączyc do Ciebie Paulina co ty na to ;)? Będziesz miec towarzystwo i poswirujemy xDD Quote
drzalka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nerul napisał(a):Hmmm ja moglabym dołączyc do Ciebie Paulina co ty na to ;)? Będziesz miec towarzystwo i poswirujemy xDD A no jesli poswirujemu to sie zgadzam :multi: Quote
Coffee&Nera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Weź butelke- tylko uwazaj zeby jej na droge niewrzucic jak ostatnio xP No to o ktorej na Marszałkowskiej? Quote
drzalka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nerul napisał(a):Weź butelke- tylko uwazaj zeby jej na droge niewrzucic jak ostatnio xP No to o ktorej na Marszałkowskiej? Ja juz pewnie 16:45 bede.. wiec jak ktos by mogl byc jzu na bulwarach okolo 17, po 17 np. Cambel ty :eviltong: to bybylo fajnie :multi: Quote
Magdalenkl Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Mnie nie bylo dosc dlugo wiec dalmatynka nie jedzie samochodem ? toja nie mam jak jakies sa narazie ustalenia :cool1: Quote
Recommended Posts