Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):
No to o 18, ale gdzie? Bo zapomniałam :diabloti: Nie chce mi się szukać.
I pytanie standardowe: jak i czym tam dojechać :roll::lol:

Rolki, rolki? A po co?

Bulwary ;)

Jak jest Hala na Podpromiu/ Lecznica Jamnik/ Nowy Most/ Kładka/ Zapora...

Dojechać można, tak jak mówiła Nerul, autobusami, które przejeżdzają przez ul. Hetmańską, Dąbrowskiego, ew. Powstańców Wa-wy.

Posted

[quote name='Ewa_17']Martyna ale od strony dworca bedziesz do nas przybywac?:eviltong:

Yes, yes, yes :eviltong:

Ja w sumie moge wziąć rolki tylko czy mi się zmieszczą do plecaka? Hmnn

EDIT:
A właśnie, może ktoś mieszka blisko dworca i mogłby nas odebrac, bo ja pewnie znowu trafie tam gdzie nie trzeba..

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):

EDIT:
A właśnie, może ktoś mieszka blisko dworca i mogłby nas odebrac, bo ja pewnie znowu trafie tam gdzie nie trzeba..

Fredek lnieje bardzo?! :eviltong:

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):

Naprawdę byś mogła?

znajcie dobre serce Rosolakowej, a co :evil_lol: ;)

a tak powaznie to nie ma problmu, tylko musimy sie umowic gdzies na parkingu gdzie Rosolak bedzie mogl wyjsc z auta i obwachac Fredka bo inaczej mi w aucie zeswiruje :roll::lol:

najlepiej umowmy sie na gadu, co?! ;)

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):
Yes, yes, yes :eviltong:

Ja w sumie moge wziąć rolki tylko czy mi się zmieszczą do plecaka? Hmnn

EDIT:

Dworca psk, czy pociągi ???:lol: Ja ide na nóżkach jak zawsze :eviltong z ul. Marszałkowskiej, pozniej ide na schopena noi koło podpromia :eviltong: .. wiec jak ktos by sie chcial z nami przespacerowac na spacerek heh :p

Posted

Nerul napisał(a):
Hmmm ja moglabym dołączyc do Ciebie Paulina co ty na to ;)? Będziesz miec towarzystwo i poswirujemy xDD

A no jesli poswirujemu to sie zgadzam :multi:

Posted

Nerul napisał(a):
Weź butelke- tylko uwazaj zeby jej na droge niewrzucic jak ostatnio xP No to o ktorej na Marszałkowskiej?

Ja juz pewnie 16:45 bede.. wiec jak ktos by mogl byc jzu na bulwarach okolo 17, po 17 np. Cambel ty :eviltong: to bybylo fajnie :multi: