sabrina007 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 hey :) Ja tez dziekuje za spacerek, bylo naprawde fajnie... Teraz czekamy na foteczki ;) Pozdrawiamy Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Było 5 Beaglów :-o :lol: - Rota, Rosa,Rocki Merlin i jescze jeden - zanic niemoge sobie przypomniej jak się zwał nasz gwałciciel :evil_lol: - noi rodzynek bokserka - Lena Quote
Ewa_17 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ten 5 namolny beaglak to Moris :diabloti::razz: dzieki dziewczyny za super spotkanie, Rosolak wyblocony na maxa ale za to jaki szczesliwy :evil_lol::loveu: oto kilka fotek ;) Rosa z Lena podczas kapieli blotnej :mad::lol: Merlinek z Lenka :lol: Rocky :cool3: Moris :cool3: Rosolak :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Rota :cool3: Lenka :cool3: gonitwy Rosy za Lena ;) do zobaczenia niebawem :multi::grins::sweetCyb: Quote
sabrina007 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ooo fotki :) Super :lol:Czekamy na kolejne spotkanko :cool3: Quote
Ewa_17 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ludziska co tu taka cisza?! :mad: wakacje sie zaczely, a wy przepadliscie jak kamien w wode......:roll::cool1: ktos chetny na spacerek?! :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja, ale jeszcze nie teraz, może za tydzień. Bo jutro jadę po psa! :multi: Quote
Ewa_17 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cambel napisał(a): jutro jadę po psa! :multi: super :lol:...jaka rasa?! bo ja nie bardzo w temacie :oops:;) Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Kundelek z naszego rzeszowskiego schroniska. ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cambel napisał(a):Ja, ale jeszcze nie teraz, może za tydzień. Bo jutro jadę po psa! :multi: No nareszcie sie Cambel doczekałas?? i na jakiego padł wybór??pies?? sunia?? pisz tu szybko zki Kentaki bedzie sie bawił???:cool3: Quote
Ewa_17 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cambel napisał(a):Kundelek z naszego rzeszowskiego schroniska. ;) tym bardziej godne podziwu :multi:, w jakim wieku piesiu i jakiej miej wiecej wielkosci? ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Em.... No mnie się podoba 1 pies, i 1 suczka. Pies taki wielkości Beagla mniej więcej, suczka mniejsza, i teraz sama nie wiem. :hmmmm: Pies ma ok. 1 rok, sunia 10 miesięcy. Pies rudy, sunia czarna. No nie wiem, zobaczymy jutro. :cool3: Quote
Ewa_17 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 kogo bys nie wybrala bedzie super, bo uratujesz niewinne i bezbronne stworzonko ;) P.S. i prosimy odrazu o foteczki :D Quote
drzalka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hej.. my jestesmy chętne, ale napewno nie teraz.. bo jestesmy po sterylce :p .. we wtorke sciągamy nieteczki.. wiec moze podkoniec lipca bedziemy gotowe ( bo jeszcze wyjazd nad solinę moze z Lenką zaliczymy jak damy rade).. Ewa co tam prawko już masz ? Quote
Ewa_17 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 drzalka napisał(a):Ewa co tam prawko już masz ? MAM :multi::multi: (nareszcie :diabloti:) odbieram plastik w najblizszy piatek, wiec pod koniec lipca jestesmy chetne na spacerek na baranowce :biggrina:8) Quote
Cambel&Megi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Ewa_17']MAM :multi::multi: (nareszcie :diabloti:) Gratulacje! :multi: A my też mamy się czym pochwalić! :multi::multi: Przytargałam CALINECZKĘ ze schroniska, właściwie, to ona wogóle nie była zamierzona, ale jakoś tak wyszło. Oto moje Słoneczko, jeszcze zdjęcie ze strony schroniska. No, teraz będziemy się uczyć ładnie chodzić na smyczy, ale na spacerek z Dogo to chyba jeszcze nie bardzo, bo nie mogę jej jeszcze poszczać... Rzeszowiacy, jakbyście nazwali moją suńkę ? :loveu: Quote
*Iza* Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Cambel']Gratulacje! :multi: A my też mamy się czym pochwalić! :multi::multi: Przytargałam CALINECZKĘ ze schroniska, właściwie, to ona wogóle nie była zamierzona, ale jakoś tak wyszło. Oto moje Słoneczko, jeszcze zdjęcie ze strony schroniska. No, teraz będziemy się uczyć ładnie chodzić na smyczy, ale na spacerek z Dogo to chyba jeszcze nie bardzo, bo nie mogę jej jeszcze poszczać... Rzeszowiacy, jakbyście nazwali moją suńkę ? :loveu: Piękna sunia!:multi: :multi: :multi: Co do imienia to może Suzi , Rubinka, Bella , Rosa ? Quote
Cambel&Megi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dziękuję. ;) Rosa to suczynka Ewy :loveu: Hm...Póki co, moja lista wygląda tak: Megi Gerda Nefri Nika Mika Megi Megan Abeni Amadi Ashima Fathi Kagisa Yetunde Quote
Seterka93 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cambel brawo:multi: przesliczna suczka, oby była z niej pociecha:loveu::loveu: noo! ;) pozdrowienia od Ewelinki, Asti, Niunii i Bruna :) Quote
Frytela Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cambel jak już pisałam sunia cudeńko ;) Czy mogłabym ją kiedyś zobaczyć ;> ?? ale o tak zeby pojechac mam o 200 km za daleko :/ Quote
drzalka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 no Megan fajnie, megi tez, Megan ( megi skrot jak bedzie łąpac Megan heh)... Quote
Lavanara Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cambel chylę czoła! Wspaniały z Ciebie człowiek. :-) Zdrówka życzę! Pozdrawiam Gaba Quote
g_o_n_i_a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Kamilo, jeszcze raz Ci gratuluje :multi: Wspaniała decyzja :multi: A Megan też mi się podoba ;-) Quote
Recommended Posts