Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']No cóż szkoda, bo widze, że to będzie fajny spacerek, ale raczej nie ma szans, od poniedziałku nawet gorączka nie zeszła.
Pozdrawiam.

mi dopiero dzisiaj cokolwiek spadla goraczka.........do dzisiaj co wieczor utrzymywala sie kolo 40 stopni......

takze jak kolo niedzieli bede dalej goraczkowac to nas nie bedzie :shake:

Gonix
Rosolak nie zawsze wraca, ale na lince nie chodzi :eviltong::evil_lol::lol:

Posted

kochani a co wy na to zeby przeniesc spacer na wtorek lub srode?! odpowiadalo by Wam?

bo ja cos czuje, ze z naszej obecnosci w poniedzialek nic nie bedzie :placz::shake:

Posted

Ewo w takim razie zdrowiej nam szybko bo musicie na spacerku być ;-)
Napiszcie mi jeszcze gdzie jest punkt spotkania, bo ja pierwszy raz na spacerku będę :smile: Jeśli bedę... ;-)

Wilkowyja, parking koło cmentarza, zresztą nie będziesz miała z tym problemów, jak trafisz na cmentarz to spokojnie ich znajdziesz, psy będą dawały o sobie znać :cool3:

Ale tak szczerze to też by mi pasował spacerek w środe, ew. we wtorek, trzeba mieć takiego pecha do choroby jak ja :shake:

Posted

Tak czytam sobie z ciekawości wasze posty i chyba się zaraziłam przez net od którejś chorubskiem :D
Więc teraz Nefti biedaczka przeżywa pierwszą w życiu cieczkę ( i z niepokojem patrzy na to co jej zakładamy na pupę ;) ) a ja przeżywam głęboko moją pierwszą od lat grypkę :)

Pozdrawiamy wszystkie zarazki :D

Renia & Nefti

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Ewa, gdzie sie podziewasz nasza organizatorko?

nieustannie choruje :angryy: i szlag mnie trafia patrzac na to sliczne sloneczko za oknem :placz:

ale nic sie nie martwcie, jest juz lepiej i wszystko jest na dobrej drodze zebym do czwartku wyzdrowiala :cool3::eviltong:

z poinformowaniem dziewczyn (Gaby i Marty) nie bedzie problemu, byle im termin odpowiadal...Sabince od Rockiego juz podalam wstepne zmiany terminu :evil_lol:

z pania Katarzyna nie mam kontaktu, jedyna nadzieja jest ze tu zagladanie...z Nugatika niestety to samo..:shake:

Posted

Dalmatynka mysle, ze warto by bylo Fredka nie karmic przed podroza autobusem...bo gdyby mu sie niechcacy cos zwrocilo to ty bedziesz oczywiscie musiala posprzatac :evil_lol::eviltong: ....... jesli sama glodowka nie pomoze to polecam dzieciece leki na chorobe lokomocyjna (na moja Tine dzialaja :lol:)

Mysle, ze ze zmiana terminu nie ma wiekszego problemu...w takim razie ostateczny termin spotkania to czwartek -> parking -> godzina 11:00

ZAPRASZAMY :multi:

Posted

Ewa on nic nie dostaje do jedzenia przed jakimś wyjazdem, a mimo to i tak wymiotuje, ostatnio czymś żółtym i brzydko pachnącym, a jeszcze wcześniej zwykłą wodą.
Po tabletkach jest jakiś nieswój i napewno nie będzie miał ochoty latać i się bawić :-(

Posted

No to dobrze, ze juz jest termin. Z Azulkową sie wstawiamy.
Ewa, nie smichaj sie z nas. :mad: Azulkowa dzisiaj biegała na łąkach z Figutkiem Sylwii, chwile bez smyczy (czyli tej linki ubezpieczającej), oczywiscie gdzies zwiala za czyms, a ja zaczelam panikowac - pięknie. :shake: Ale wróciła :multi:

Posted

JEŚLI uda mi się znaleźc autobus do Rzeszowa i WPUSZCZĄ mnie z tym postrzeleńcem to przybędę ;)
Ale sama sie zastanawiam czy w ogóle to ma sens, Gosia widziała jak krowa się stresowała dziś, miała Aze w głębokim poważaniu, jak wracałyśmy to wykręcała mi ręce ciągnąc jak parowóz :roll:
Do tego od środy ma być ochłodzenie :razz: A dzis łaciata telepała się jak galareta :shake:

Posted

Gonix to Ty sie zaczelas pierwsza smiechac z mojego Rosolaczka :lol:

FiGa zawsze jest sens w p-rzybyciu na taki spacerek :razz:, moze Aza Figi nie zainteresowala ale tam bedzie duzo wiecej psow........moze jakis kawaler wpadnie jej w oko :evil_lol:

Posted

My bedzięmy oczywiscie... ja jade autobusem z przesiadką, piersze 20 z mojej wiochy, a pozniej przesiadam sie na 25, lub 15.. jescze nie wiem musze sprawdzic o której krożą.. Lenka jeszcze nigdy a utobusem ni jechała.. ale w aucie uwielbia.. moze w busie nie bedzię problemu.. musi byc ten pierwszy raz :D.. dozobaczyska