Lavanara Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ok. Powinnyśmy być wcześniej. I tak dla rozpoznania wklejam fotki naszych łobuzów. ;) Mr DILER Mr LIDER http://img57.imageshack.us/img57/1662/lideraq1.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
g_o_n_i_a Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Widze, ze bedzie fajny skład labków - czekoladek, biszkopt i czarnulka. :multi: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :loveu: Ależ oni piękni :loveu: Musze je wytarmosić Mnie chyba nie będzie trudno rozpoznać - przyjade z małym owczarkiem szetlandzkim. Quote
Lavanara Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Widze, ze bedzie fajny skład labków - czekoladek, biszkopt i czarnulka. :multi: Labek biszkopt?? Od kogo przychodzi? :razz: Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Gabi chodzi chyba o gwiazdora dzisiejszego dnia, czyli mr Lidera :loveu::cool3: dzieki wszystkim za super spotkanie, wrazen bylo nie malo.....niektorrzy sie nawet na polowanie zalapali ale ciiiiii :razz::evil_lol: fotki beda niebawem ;):eviltong::diabloti: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Następnym razem jak Diler albo Lider coś upolują to rozpalimy ognisko i zjemy sarenke :biggrina: Ps. Rosa to jest wulkan energii :crazyeye: Fredi leży do góry brzuchem i chrapie już ; ) Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dalmatynkaa napisał(a): Ps. Rosa to jest wulkan energii :crazyeye: Fredi leży do góry brzuchem i chrapie już ; ) oj Rosolak jest nigdy nie zmordowany, pospala pol godziny i teraz szweda sie po domu :mad::evil_lol: dalmatynka a fotki masz?? bo ja narazie nie mam mozliwosci przerzucenia na kompa :roll::angryy: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mam, mam :P http://myszka611.fotosik.pl/ tutaj można wszystkie pooglądać, ale uprzedzam, ze sa beznadziejne, wszystko było robione pod słońce. Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dlczego beznadziejne :mad: ......... niektore sa naprawde fajne :cool3: czekam na reszte otek :razz::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Wybaczcie, moj blad, uznalam Lidera za labka. Wstyd :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ja ze swojej strony bardzo dziękuję za spacerek. Miło spędziłam sobotę, poznałam super psiaki i ich właścicieli, no i oczywiscie mam dużo fotek. Szkoda, ze spacer był bez mojej Łaciatej. :( Przedstawiam uczestnikow dzisiejszego spacerku Czika Lider (jeszcze czysty :evil_lol:) Ladorka Fredi Rosa Diler :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 wiecej, wiecej !!!!!!!!! :mad::evil_lol::mad::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A ja nie wiem czy mogę wiecej... :p Dorzucam jeszcze całą grupkę Quote
psiulka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Super było :D Ja mam malutko fotek :( 26 i to niektóre rozmazane :( Szkoda że Figi nie było :placz: Masz Gosia więcej?? Ja swoje dam później Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Wiecej moich fotek w mojej galerii tutaj -> http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20244&page=228 Wstawilam dopiero połowę :p Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ja też dziękuje, było bardzo miło, fajnie tak spędzić sobotę, w nastepną też robimy spacerek ? ;) Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 tak ale o 13, ok??? plisss :cool3: :evil_lol: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nie ma sprawy, może się na 13 nie spóźnię :D Quote
psiulka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O 13 - ok ;D Jak Gosia pójdzie to czekajcie na mnie tak jak ostatnio ;) Quote
Lavanara Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dziękuje za spotkanie. Swoje fotki dam wkrótce. ;) Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 oto moja fotorelacja: Roska: Ladorka: Diler: Lider: Fredi: zlap mnie jesli potrafiasz :diabloti::evil_lol: "ile tutaj zapaszkow :crazyeye:" "lece bo chce..." :lol::cool3: Rosolaczek z Ladorka... Quote
Ewa_17 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 niektorzy skorzystali z kapieli blotnych :evil_lol::diabloti::eviltong: Liderson nie wiele czystrzy od Dilersona :cool3::lol: pod koniec spaceru najmlodszych dopadlo zmeczenie :loveu: pozdrawiam i do zobaczyska za tydzien :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Na nastepny spacer Azula sie już łapie. :multi: Obawiam sie tylko, ze jak pojdziemy w te okolice leśne co dzisiaj, to łaciata zrobi coś w stylu Liderka - pójdzie na polowanie. :evil_lol: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :crazyeye: Ufociłyście Liderka, mnie to się prawie nie udało, był dosłownie nieosiągalny :eviltong: ''Pancia nie krzycz, to wcale nie jest tak jak myslisz - ja tu wpadłem przypadkowo! '' Fotki świetne, ale mam nadzieję, że to nie koniec. Kocham oglądać takie psiaki ;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dalmatynkaa napisał(a)::crazyeye: Ufociłyście Liderka, mnie to się prawie nie udało, był dosłownie nieosiągalny :eviltong: Oj Liderka bylo cięzko ufocić - na poczatku jeszcze sie dalo, jak sie Dilera trzymal, ale potem. :evil_lol: Indywidualista, pływak i mysliwy. :evil_lol: Mozecie mi powiedziec czy wyswietlają Wam się moje fotki ze strony poprzedniej? :p Quote
Recommended Posts