Uruwashii Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Od Lewej Bushido Dolina Wiązów, Denshi Yamamoto Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kasia czekam na Twoją obszerną fotorelację :loveu:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Suczki kl.Młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1340%20%5B%5D.JPG Ten Pan pierwszy po prawej to chyba chcial podgladnac jak sie ustawia pieska...tak kuka na jednej nodze :evil_lol: Quote
andromeda Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wszystkim GRATULUJE małych jak i duzych SUKCESÓW :B-fly::Rose: A jak shibki ??? moze ktos podac stawke? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin URUWASHII Mała Yakuza URUWASHII Mała Yakuza NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin ATARI-GO TSUGI Namitori i NABUYOKI Migoto Inu Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 NABUYOKI Migoto Inu i ATARI-GO TSUGI Namitori MEIJIN Duma Samuraja i AIKUCHI GO Sensakura ATSUDE GO Sensakura i HIMITSU Dolina Wiązów Akita u Izis (FCI) GENJI i HIMITSU Dolina Wiązów Akita u Izis (FCI) GENJI i HIMITSU Dolina Wiązów Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 BUSHIDO Dolina Wiązów i DENSHI Yamamoto DENSHI Yamamoto YORITOMO Matagiinu PL BUSHIDO Dolina Wiązów MASSHIRO Kazoku Kanshin, MATSURI GO Shiyo-Mokuteki, MEISHI Kazoku Kanshin, MIWAKU Duma Samuraja, MIYABI GO Shiyo-Mokuteki Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MASSHIRO Kazoku Kanshin MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MASSHIRO Kazoku Kanshin, MATSURI GO Shiyo-Mokuteki, MEISHI Kazoku Kanshin, MIWAKU Duma Samuraja, MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MASSHIRO Kazoku Kanshin Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 MEISHI Kazoku Kanshin YASUMI Migoto Inu ADEYAKA GO Sensakura, Akita u Izis (FCI) FUMIKO, SUKI Delle Bianche Vallate, YASUMI Migoto Inu ADEYAKA GO Sensakura SUKI Delle Bianche Vallate Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Akita u Izis (FCI) FUMIKO i YASUMI Migoto Inu ADEYAKA GO Sensakura i SUKI Delle Bianche Vallate Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI T'OREI KAMI Halne Wzgórze Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI i T'OREI KAMI Halne Wzgórze Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 T'OREI KAMI Halne Wzgórze YORITOMO Matagiinu PL, Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI i MEISHI Kazoku Kanshin YORITOMO Matagiinu PL NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin na BIS Szczeniąt MEISHI Kazoku Kanshin na BIS Junior V Grupy The End...wybaczcie, że wczoraj nie zamieściłam tej fotorelacji. Jak widać na załączonych obrazkach na wystawie dotrwaliśmy aż do konkurencji finałowych. Wróciliśmy padnięci i niesamowicie szczęśliwi :loveu: Zdążyłam tylko obrobić fotki i prawie zasnęłam na klawiaturze :oops: Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkim gratuluję, szczególnie tym, którym udało się COŚ ukończyć :multi: Miło było spotkać się znowu z Wami wszystkimi :lol: Do zobaczenia na kolejnych wystawach :p Quote
Mitsu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dopisałam wyniki brakujące w młodzieży - ale nie mogę zmienić koloru czcionki - :oops: - nie otwierają mi się. [quote name='Tomonari']PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin lokata I URUWASHII Mała Yakuza - lokata II kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura oc. bbd lokata IV ATARI-GO TSUGI Namitori lokata II MEIJIN Duma Samuraja lokata III NABUYOKI Migoto Inu lokata I kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI oc.doskonała, lokata I, CWC? ATSUDE GO Sensakura oc.doskonała, lokata III, HIMITSU Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata II kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata I, CWC, R-CACIB DENSHI Yamamoto dyskwalifikacja kl.championów YORITOMO Matagiinu PL oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDPwR, BOB SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nieobecna MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja oc.bardzo dobra? kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura oc.doskonała, lokata III ? Akita u Izis (FCI) FUMIKO oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI Delle Bianche Vallate oc.doskonała, lokata IV YASUMI Migoto Inu oc.doskonała, lokata II ? kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze oc.doskonała, lokata II, R-CACIB AKASHIA GO Sensakura nieobecna B'ARU KIICHIGO Tajgeta nieobecna Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDSwR Kto wie więcej proszę o uzupełnienie wyników. Jeśli coś pokręciliśmy to sorki! Quote
Tomonari Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziękujemy Kasiu za bogatą fotorelację. Piękna pogoda...Jedna z lepszych wystaw halowych pod względem organizacji i przestrzeni dla wystawców....Miła atmosfera.... Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas. Mój aparat nie spisał się najlepiej w hali. Niestety bardzo mało zdjęć się udało... Nasza T'OREI KAMI: Quote
MOKUTEKI Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Napisał Tomonari PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin lokata I URUWASHII Mała Yakuza - lokata II kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura oc. bbd lokata IV ATARI-GO TSUGI Namitori [FONT=Arial Black]oc.doskonała,[/FONT]lokata II MEIJIN Duma Samuraja [FONT=Arial Black]oc.doskonała, [/FONT]lokata III NABUYOKI Migoto Inu [FONT=Arial Black]oc.doskonała, [/FONT]lokata I kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI oc.doskonała, lokata I, CWC? ATSUDE GO Sensakura oc.doskonała, lokata III, HIMITSU Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata II kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata I, CWC, R-CACIB DENSHI Yamamoto dyskwalifikacja kl.championów YORITOMO Matagiinu PL oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDPwR, BOB SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki [FONT=Arial Black]oc.doskonała, lokata II[/FONT] MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nieobecna MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki [FONT=Arial Black]oc.doskonała, lokata III[/FONT] MIWAKU Duma Samuraja [FONT=Arial Black]oc.doskonała[/FONT] kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura oc.doskonała, lokata III ? Akita u Izis (FCI) FUMIKO oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI Delle Bianche Vallate oc.doskonała, lokata IV YASUMI Migoto Inu oc.doskonała, lokata II ? kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze oc.doskonała, lokata II, R-CACIB AKASHIA GO Sensakura nieobecna B'ARU KIICHIGO Tajgeta nieobecna Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDSwR Quote
MOKUTEKI Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Shirai - Koki']http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1340%20%5B%5D.JPG Ten Pan pierwszy po prawej to chyba chcial podgladnac jak sie ustawia pieska...tak kuka na jednej nodze :evil_lol: [FONT=Lucida Console]T[/FONT][FONT=Lucida Console]en Pan ucieszył się, że zwróciłaś na niego uwagę ;) ale lukał na kobitki a nie na akitki :lol:.[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='MOKUTEKI']Napisał Tomonari PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin lokata I URUWASHII Mała Yakuza - lokata II kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura oc. bbd lokata IV ATARI-GO TSUGI Namitori [FONT=Arial Black]oc.doskonała,[/FONT]lokata II MEIJIN Duma Samuraja [FONT=Arial Black]oc.doskonała, [/FONT]lokata III NABUYOKI Migoto Inu [FONT=Arial Black]oc.doskonała, [/FONT]lokata I kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI oc.doskonała, lokata I, CWC? ATSUDE GO Sensakura oc.doskonała, lokata III, HIMITSU Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata II kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata I, CWC, R-CACIB DENSHI Yamamoto dyskwalifikacja kl.championów YORITOMO Matagiinu PL oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDPwR, BOB SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki [FONT=Arial Black]oc.doskonała, lokata II[/FONT] MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nieobecna MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki [FONT=Arial Black]oc.doskonała, lokata III[/FONT] MIWAKU Duma Samuraja [FONT=Arial Black]oc.doskonała[/FONT] kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura oc.doskonała, lokata III ? Akita u Izis (FCI) FUMIKO oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI Delle Bianche Vallate oc.doskonała, lokata IV YASUMI Migoto Inu oc.doskonała, lokata II ? kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze oc.doskonała, lokata II, R-CACIB AKASHIA GO Sensakura nieobecna B'ARU KIICHIGO Tajgeta nieobecna Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDSwR Sylwia, którą z Waszych siostrzyczek Ty wystawiałaś? Byłam pewna, że MATSURI GO, ale po Twoich uzupełnieniach wyników zupełnie zgłupiałam :roll: Quote
Shirai - Koki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 MOKUTEKI napisał(a):[FONT=Lucida Console]T[/FONT][FONT=Lucida Console]en Pan ucieszył się, że zwróciłaś na niego uwagę ;) ale lukał na kobitki a nie na akitki :lol:.[/FONT] :oops::oops: :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kasia_i_Łukasz napisał(a): The End...wybaczcie, że wczoraj nie zamieściłam tej fotorelacji. Jak widać na załączonych obrazkach na wystawie dotrwaliśmy aż do konkurencji finałowych. Wróciliśmy padnięci i niesamowicie szczęśliwi :loveu: Zdążyłam tylko obrobić fotki i prawie zasnęłam na klawiaturze :oops: Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkim gratuluję, szczególnie tym, którym udało się COŚ ukończyć :multi: Miło było spotkać się znowu z Wami wszystkimi :lol: Do zobaczenia na kolejnych wystawach :p Jeszcze raz gratulujemy...ale straszne roznice sa w zasadach wystawiania BOG...tutaj BOG Junior jest dla psow od 6 - 9 miesiaca !!! Natomiast klasa mlodziezy staje w konkursie BOG razem klasami posrednia i tak jak Shirai mimo ze mial 9 miesiecy i 1 tydzien to nie startowal w BOG Junior tylko BOG grupy V Quote
Sylwia1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gratulacje dla wszystkich kitek :multi:,a szczególnie Demonka za świetny debiut wystawowy,bardzo ładnie się prezentował :loveu:,Ginusia za kolejny sukces,Toriego za zakończony Interchampionat i dla cudnej Meishi za Młodzieżowy Championat :multi:, oraz za udany debiut wystawowy Bushido Dolina Wiązów. Bardzo fajnie wyglądała staweczka w suniach młodzieży,wszystkie dziewczynki na literkę "M" :evil_lol: Quote
MOKUTEKI Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Sylwia, którą z Waszych siostrzyczek Ty wystawiałaś? Byłam pewna, że MATSURI GO, ale po Twoich uzupełnieniach wyników zupełnie zgłupiałam :roll: Ale dlaczego zgłupiałaś? Przecież to ten przystojny handler z przepiękną MIYABI GO stanął na drugiej lokacie, a ja z jej uroczą siostrzyczką MATSURI GO stanęłam na trzeciej tak jak podałam w wynikach :roll:. Na dowód fotka: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Byłam pewna, że na drugiej lokacie stanęła MATSURI GO z Tobą, ale jak widać na foto myliłam się :oops: Wszystko przez te emocje związane z wygraną :loveu: Shirai, Sylwuśka i Paweł, jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy za gratulacje :calus: Quote
Recommended Posts