Kateczka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 no nie zgadaliśmy się...ale to nie ostatnia wystawa przeciez:cool1: Quote
Sylwia1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ja się spodziewałam, że maluchy z Małej Yakuzy się w szczeniaczkach pokażą w większej ilości :loveu:, a honor rodu ratuje tylko Demonek ! Babcia Sylwia musi wziąć sprawy w swoje ręce :evil_lol:[/FONT] |[FONT=Comic Sans MS]Chyba, że pozostałe maluchy jadą do Nowej Rudy ? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy Mała Yakuzę :Rose:[/FONT] Dziękujemy bardzo za pozdrowienia i też ślemy buziaczki do Was i Ginusia :loveu:.Mała Yakuza w większym składzie pojawi się w Ponaniu.Co prawda w niepełnym składzie kolorystycznym bo białego reprezentanta zabraknie ale będzie pręgowana Uki Uki Okami,Ureshii i Tanio oczywiście :multi:.Bedę mocno trzymać kciuki za ich debiut wystawowy,bo wiem po sobie,że co innego szkolenie przed wystawą a co innego na ringu,mnie ogarniały totalnie skrajne emocje i nie wiedziałam co się dzieje :oops:. Quote
Angelika_Roser Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Mnie się nogi uginały a serce tak waliło... będziemy trzymać kciuki za debiutantów :loveu: [/FONT] Quote
Kateczka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 i jak nastroje??? ja czekam na zdjęcia...po ostatniej wystawie chłonę wszystko;) Quote
Angelika_Roser Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ja się nieco denerwuję.... to nasza druga wsytawa, ale pierwsza na hali... :oops:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jednak mam nadzieje, że będzie fajnie[/FONT] :loveu:[FONT=Comic Sans MS] no i Demonka wymiziam[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 a mnie jednak nie będzie - nauka :shake::shake: Tak czy inaczej wszystkim życze powodzenia i bardzo proszę o zdjęcia DENSHI Yamamoto Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Akitki do boju !!!!!! Powodzenia dla Wszystkich !!!!!! Quote
Agappe Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 to co wyczytałam w prywatnych galeriach PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin URUWASHII Mała Yakuza - lokata I? kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori MEIJIN Duma Samuraja NABUYOKI Migoto Inu kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI ATSUDE GO Sensakura HIMITSU Dolina Wiązów kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów DENSHI Yamamoto kl.championów YORITOMO Matagiinu PL SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura Akita u Izis (FCI) FUMIKO SUKI Delle Bianche Vallate YASUMI Migoto Inu kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze AKASHIA GO Sensakura B'ARU KIICHIGO Tajgeta Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI ps. hah jak pięknie.. to mój 7777 post ;) Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Chociaz wynikow jeszcze nie ma to gratulacje dla wszystkich Akitek !!!!!! Dla Meishi takie specjalne gratulacje z powodu ukonczenia MChP :multi::multi: Quote
INU Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Agappe']to co wyczytałam w prywatnych galeriach PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin URUWASHII Mała Yakuza - lokata I? kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori MEIJIN Duma Samuraja NABUYOKI Migoto Inu kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI ATSUDE GO Sensakura HIMITSU Dolina Wiązów kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów DENSHI Yamamoto kl.championów YORITOMO Matagiinu PL SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura Akita u Izis (FCI) FUMIKO SUKI Delle Bianche Vallate YASUMI Migoto Inu kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze AKASHIA GO Sensakura B'ARU KIICHIGO Tajgeta Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI ps. hah jak pięknie.. to mój 7777 post ;) Kurcze, a ja liczyłam, że jak już wrócę ze spacerku, to będą pełne wyniki... No nic, czekam dalej, a jak na razie gratuluję tym, których wyniki już są podane. :multi: Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No to gratulujemy bez wyników bo wszyscy byli pewnie swietni:loveu: a potem pogratulujemy jeszcze raz przy wynikach choć i tak wszyscy będą świetni:evil_lol: Quote
yulquen Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mam nadzieję, że klasa szczeniąt została obfocona należycie :loveu: Quote
INU Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jak już pojawi się ktoś z fotkami, to bardzo bym prosiła o zdjęcia Akita u Izis FUMIKO i Akita u Izis GENJI. :modla: Z góry dzięki. :-) Quote
Tomonari Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin lokata I URUWASHII Mała Yakuza - lokata II kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori lokata II MEIJIN Duma Samuraja NABUYOKI Migoto Inu lokata I kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI oc.doskonała, lokata I, CWC? ATSUDE GO Sensakura oc.doskonała, lokata III, HIMITSU Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata II kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata I, CWC, R-CACIB DENSHI Yamamoto dyskwalifikacja kl.championów YORITOMO Matagiinu PL oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDPwR, BOB SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nieobecna MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja oc.bardzo dobra? kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura oc.doskonała, lokata III ? Akita u Izis (FCI) FUMIKO oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI Delle Bianche Vallate oc.doskonała, lokata IV YASUMI Migoto Inu oc.doskonała, lokata II ? kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze oc.doskonała, lokata II, R-CACIB AKASHIA GO Sensakura nieobecna B'ARU KIICHIGO Tajgeta nieobecna Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDSwR Kto wie więcej proszę o uzupełnienie wyników. Jeśli coś pokręciliśmy to sorki! Quote
Agappe Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 DENSHI znowu za agresję wyleciał??? qrcze właściciele pokazują go na wystawach, ale jak widać po ocenach pies nie jest kompletnie przygotowany do wystaw, do takiej ilości psów.. Mam nadzieje jednak, że jakies zdjęcia tego pana jednak będą.. Quote
INU Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Tomonari']PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin lokata I URUWASHII Mała Yakuza - lokata II kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori lokata II MEIJIN Duma Samuraja NABUYOKI Migoto Inu lokata I kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI oc.doskonała, lokata I, CWC? ATSUDE GO Sensakura oc.doskonała, lokata III, HIMITSU Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata II kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata I, CWC, R-CACIB DENSHI Yamamoto dyskwalifikacja kl.championów YORITOMO Matagiinu PL oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDPwR, BOB SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nieobecna MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja oc.bardzo dobra? kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura oc.doskonała, lokata III ? Akita u Izis (FCI) FUMIKO oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI Delle Bianche Vallate oc.doskonała, lokata IV YASUMI Migoto Inu oc.doskonała, lokata II ? kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze oc.doskonała, lokata II, R-CACIB AKASHIA GO Sensakura nieobecna B'ARU KIICHIGO Tajgeta nieobecna Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDSwR Kto wie więcej proszę o uzupełnienie wyników. Jeśli coś pokręciliśmy to sorki! Skoro są już wyniki, to gratulujemy jeszcze raz. ;) W szczególności Fumiko i Genji - wiadomo, rodzeństo. :-) Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Agappe napisał(a):DENSHI znowu za agresję wyleciał??? qrcze właściciele pokazują go na wystawach, ale jak widać po ocenach pies nie jest kompletnie przygotowany do wystaw, do takiej ilości psów.. Mam nadzieje jednak, że jakies zdjęcia tego pana jednak będą.. U nas na wystawie tez pies wylecial za agresywne zachowanie !!! Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ja niestety fotek nie mam, bo mój aparat zawiódł na całej lini !! A tak bardzo chciałam wsio obfocić ... Trzeba sobie sprawić coś lepszego... A tym czasem świętujemy nasz kolejny tytuł :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:laola:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:laola:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao:oraz Młodzieżowy Championat Polski- MEISHI Kazoku Kanshin :loveu: [/FONT] Quote
Agappe Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Shirai - Koki napisał(a):U nas na wystawie tez pies wylecial za agresywne zachowanie !!! No i tak powinno być.. dziwie się tylko, że właściciele nie uczą się na swoich błędach i kolejna wystawa kończy się dyskwalifikacją.. bardzo jestem ciekawa czy gdyby nie charakter coś chlopak by zawojował.. w końcu to Anatkowy półbraciszek (po tej samej mamusi) Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kolega się ostro przymierzał do gryzienia... :shake:[/FONT] Quote
Tomonari Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='INU']Jak już pojawi się ktoś z fotkami, to bardzo bym prosiła o zdjęcia Akita u Izis FUMIKO i Akita u Izis GENJI. :modla: Z góry dzięki. :-) Proszę bardzo :-) GENJI FUMIKO Quote
INU Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Tomonari']Proszę bardzo :-) GENJI http://www.tomonari.pl/shared/kielce/genji.jpg FUMIKO http://www.tomonari.pl/shared/kielce/fumiko.jpg Dzięki wielkie! :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Tomonari']PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin lokata I NSzwR URUWASHII Mała Yakuza - lokata II kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori lokata II MEIJIN Duma Samuraja NABUYOKI Migoto Inu lokata I kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI oc.doskonała, lokata I, CWC? ATSUDE GO Sensakura oc.doskonała, lokata III, HIMITSU Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata II kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów oc.doskonała, lokata I, CWC, R-CACIB DENSHI Yamamoto dyskwalifikacja kl.championów YORITOMO Matagiinu PL oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDPwR, BOB Tym samym ukończył INTERCHAMPIONAT! Gratulacje :multi: SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata IV MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nieobecna MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Mł.Zw. NJwR Tym samym ukończyła Młodzieżowy Championat. MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja oc.bardzo dobra? kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura oc.doskonała, lokata III ? Akita u Izis (FCI) FUMIKO oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI Delle Bianche Vallate oc.doskonała, lokata IV YASUMI Migoto Inu oc.doskonała, lokata II ? kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze oc.doskonała, lokata II, R-CACIB AKASHIA GO Sensakura nieobecna B'ARU KIICHIGO Tajgeta nieobecna Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI oc.doskonała, lokata I, CWC,CACIB, NDSwR Tym samym ukończyła Championat Polski! Gratulacje :multi: Kto wie więcej proszę o uzupełnienie wyników. Jeśli coś pokręciliśmy to sorki! Na fioletowo nieco moich uzupełnień. Zabieram się za obrabianie fotek i mam nadzieję, że jeszcze dziś uda mi się zamieścić fotorelację :cool3: Quote
Uruwashii Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Trochę fotek ale większości Akit nie znam więc nie podejmuje się podpisywania :eviltong: Uruwashii Mała Yakuza Nagareboshi Gin Kazoku Kanshin Psy kl. Młodzieży Psy kl. Pośrdenia Quote
Recommended Posts