Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy, zakładamy temat zbliżającej sie wielkimi krokami międzynarodówki w Kielcach. Kto się wybiera??:cool3:

My zaczynamy oficjalnie:

Sędzia-[FONT=&quot]Andrzej Szutkiewicz[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

URUWASHII Mała Yakuza - kl. szczeniąt

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akit zgłoszonych jest...26:eviltong:

Trzynaście psów,czternaście suczek.
Pieski szczenięta-2,młodzież-4,pośrednia-3,otwarta-2 i jeden szampon.
Suczki młodzież-6,pośrednia-4 i otwarta-4.

Ciekawe do kogo trafią caciby...:roll:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Ciekawe jakie beda nagrody, ja to przywiozlam 3 miski z napisami z Messiny :p[/QUOTE]
Nagrody??? Pewnie gustowne kieleckie scyzoryki z grawerką :diabloti:

Posted

Ale trzeba przyznac ze w Lodzi ladne nagrody otrzymala np: Angelika to wiem poniewaz tylko ona sie pochwalila, a tutaj tzn. Wlochy nagrody sa marne i sa tylko za wygrane w NPwR lub NSwR, za wygrane w poszczegolnych grupach nie ma nic procz wpisu w ksiazeczce kwalifikacyjnej :shake:, a przyjemosc jest jak sie ma cos na poleczce w domu :evil_lol:...procz 3 misek porcelanowych mamy jeszcze figurke srebrnego pieska za wystawe w Rende :lol:...a w Polsce medale, puchary, dyplomy, rozety istna rozpusta !!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Ale trzeba przyznac ze w Lodzi ladne nagrody otrzymala np: Angelika to wiem poniewaz tylko ona sie pochwalila, a tutaj tzn. Wlochy nagrody sa marne i sa tylko za wygrane w NPwR lub NSwR, za wygrane w poszczegolnych grupach nie ma nic procz wpisu w ksiazeczce kwalifikacyjnej :shake:, a przyjemosc jest jak sie ma cos na poleczce w domu :evil_lol:...procz 3 misek porcelanowych mamy jeszcze figurke srebrnego pieska za wystawe w Rende :lol:...a w Polsce medale, puchary, dyplomy, rozety istna rozpusta !!!!:diabloti:[/QUOTE]

U nas też z nagrodami nie jest tak "kolorowo" :shake: Dyplomy owszem otrzymują wszystkie psy, medale psy na lokatach a puchar jedynie Zwycięzca Rasy. Pozostałe nagrody (rozety, pluszaki, dodatkowe puchary itp) psiaki zawdzięczają indywidualnym sponsorom i chwała im za to! :multi:

Posted

"Rozpusta" z Klubowej 2009 w Łodzi

W tej foliowej torebce z napisem NJwR jest smycz i obroża z Rogz`y ufundowałam to ja,nie byłam na tej wystawie,ale miło mi było,że ktoś sie z nagrody ucieszył;):eviltong:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Matagi fajny sponsorek z Ciebie :lol:[/QUOTE]

Ja lubię dawać...nooo jak mam co;):eviltong:

Sponsorem na tej wystawie też była Asiaczek-nie ma akitek, ma baski:lol:

Czasami małe conieco baaaardzooo cieszy,warto dawać:eviltong:

Posted

Stawka na Kielce:

PSY
k. szczeniąt

NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin
URUWASHII Mała Yakuza

kl. młodzieży
AIKUCHI GO Sensakura
ATARI-GO TSUGI Namitori
MEIJIN Duma Samuraja
NABUYOKI Migoto Inu

kl. pośrednia
Akita u Izis (FCI) GENJI
ATSUDE GO Sensakura
HIMITSU Dolina Wiązów

kl. otwarta
BUSHIDO Dolina Wiązów
DENSHI Yamamoto

kl.championów
YORITOMO Matagiinu PL

SUKI
kl. młodzieży

MASSHIRO Kazoku Kanshin
MIYABI GO Shiyo-Mokuteki
MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu
MEISHI Kazoku Kanshin
MATSURI GO Shiyo-Mokuteki
MIWAKU Duma Samuraja

kl. pośrednia
ADEYAKA GO Sensakura
Akita u Izis (FCI) FUMIKO
SUKI Delle Bianche Vallate
YASUMI Migoto Inu

kl. otwarta
T'OREI KAMI Halne Wzgórze
AKASHIA GO Sensakura
B'ARU KIICHIGO Tajgeta
Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI

Powodzenia. :lol:

Posted

widze,z ę na tej wystawie też biednie ze szczeniaczkami :p następnym razem trzeba się razem zgadać...u nas dwa rudasy w chłopakach...a u Was dwa białaski:loveu:szkoda, że dziewczynek nie będzie...a tyle nas na dogo:mad:

Posted

[quote name='Kateczka']widze,z ę na tej wystawie też biednie ze szczeniaczkami :p następnym razem trzeba się razem zgadać...u nas dwa rudasy w chłopakach...a u Was dwa białaski:loveu:szkoda, że dziewczynek nie będzie...a tyle nas na dogo:mad:[/QUOTE]
Szczeniaczków zazwyczaj jest malutko... :-( Mniej jest już chyba tylko weteranów. :roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja się spodziewałam, że maluchy z Małej Yakuzy się w szczeniaczkach pokażą w większej ilości :loveu:, a honor rodu ratuje tylko Demonek ! Babcia Sylwia musi wziąć sprawy w swoje ręce :evil_lol:[/FONT] |[FONT=Comic Sans MS]Chyba, że pozostałe maluchy jadą do Nowej Rudy ?

pozdrawiamy Mała Yakuzę :Rose:
[/FONT]