Uruwashii Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy, zakładamy temat zbliżającej sie wielkimi krokami międzynarodówki w Kielcach. Kto się wybiera??:cool3: My zaczynamy oficjalnie: Sędzia-[FONT="]Andrzej Szutkiewicz[/FONT][FONT="][/FONT] URUWASHII Mała Yakuza - kl. szczeniąt Quote
Jurki :oD Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Klan Kazoku Kanshin też bedzie :mdrmed: czyli: [B]Masshiro,[/B] [B]Meishi,[/B] [B]Nagareboshi Gin.[/B] zeby nie bylo wymienilam alfabetycznie :mdrmed: Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Daria wystawa za 2 tygodnie a staweczki nie ma :mad: Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tak jak Jurki zapowiedziały my też będziemy :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i jeszcze Negai, ale to dla towarzystwa[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Matagi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Akit zgłoszonych jest...26:eviltong: Trzynaście psów,czternaście suczek. Pieski szczenięta-2,młodzież-4,pośrednia-3,otwarta-2 i jeden szampon. Suczki młodzież-6,pośrednia-4 i otwarta-4. Ciekawe do kogo trafią caciby...:roll: Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]to Gin i Demonek staną do porównania :evil_lol:[/FONT], [FONT=Comic Sans MS]dwa białaski obok siebie to będzie na co popatrzeć[/FONT] :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Fajnie macie nareszcie przynajmniej porzadna konkurencje :evil_lol:...bedziemy Wam wszystkim kibicowac !! Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Pół żarten pół serio- nie ważne kto wygra i tak będzie biały :evil_lol: :roflt: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Pół żarten pół serio- nie ważne kto wygra i tak będzie biały :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:roflt:[/FONT] Bardzo mi sie to spodobalo :diabloti::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ciekawe jakie beda nagrody, ja to przywiozlam 3 miski z napisami z Messiny :p Quote
Tomonari Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Ciekawe jakie beda nagrody, ja to przywiozlam 3 miski z napisami z Messiny :p[/QUOTE] Nagrody??? Pewnie gustowne kieleckie scyzoryki z grawerką :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Hahaha. dobre Tomonari, dobre :evil_lol:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Nagrody nagrodami a stawki dalej nie znamy... Matagi ma jakieś przecieki widze to może by wrzuciła cos...:cool3: Quote
Tomonari Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Uruwashii, jak się nie możesz doczekać stawki, to wejdź na stronę oddziału kieleckiego. .. Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ale trzeba przyznac ze w Lodzi ladne nagrody otrzymala np: Angelika to wiem poniewaz tylko ona sie pochwalila, a tutaj tzn. Wlochy nagrody sa marne i sa tylko za wygrane w NPwR lub NSwR, za wygrane w poszczegolnych grupach nie ma nic procz wpisu w ksiazeczce kwalifikacyjnej :shake:, a przyjemosc jest jak sie ma cos na poleczce w domu :evil_lol:...procz 3 misek porcelanowych mamy jeszcze figurke srebrnego pieska za wystawe w Rende :lol:...a w Polsce medale, puchary, dyplomy, rozety istna rozpusta !!!!:diabloti: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Ale trzeba przyznac ze w Lodzi ladne nagrody otrzymala np: Angelika to wiem poniewaz tylko ona sie pochwalila, a tutaj tzn. Wlochy nagrody sa marne i sa tylko za wygrane w NPwR lub NSwR, za wygrane w poszczegolnych grupach nie ma nic procz wpisu w ksiazeczce kwalifikacyjnej :shake:, a przyjemosc jest jak sie ma cos na poleczce w domu :evil_lol:...procz 3 misek porcelanowych mamy jeszcze figurke srebrnego pieska za wystawe w Rende :lol:...a w Polsce medale, puchary, dyplomy, rozety istna rozpusta !!!!:diabloti:[/QUOTE] U nas też z nagrodami nie jest tak "kolorowo" :shake: Dyplomy owszem otrzymują wszystkie psy, medale psy na lokatach a puchar jedynie Zwycięzca Rasy. Pozostałe nagrody (rozety, pluszaki, dodatkowe puchary itp) psiaki zawdzięczają indywidualnym sponsorom i chwała im za to! :multi: Quote
Matagi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 "Rozpusta" z Klubowej 2009 w Łodzi W tej foliowej torebce z napisem NJwR jest smycz i obroża z Rogz`y ufundowałam to ja,nie byłam na tej wystawie,ale miło mi było,że ktoś sie z nagrody ucieszył;):eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Matagi fajny sponsorek z Ciebie :lol: Quote
Matagi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Matagi fajny sponsorek z Ciebie :lol:[/QUOTE] Ja lubię dawać...nooo jak mam co;):eviltong: Sponsorem na tej wystawie też była Asiaczek-nie ma akitek, ma baski:lol: Czasami małe conieco baaaardzooo cieszy,warto dawać:eviltong: Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 My dostaliśmy tego białego tygryska ślicznego... nie wiem od kogo- jakiś sponsor się ujawni? No i od Asiaczka rozetkę :loveu: Quote
INU Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Stawka na Kielce: PSY k. szczeniąt NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin URUWASHII Mała Yakuza kl. młodzieży AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori MEIJIN Duma Samuraja NABUYOKI Migoto Inu kl. pośrednia Akita u Izis (FCI) GENJI ATSUDE GO Sensakura HIMITSU Dolina Wiązów kl. otwarta BUSHIDO Dolina Wiązów DENSHI Yamamoto kl.championów YORITOMO Matagiinu PL SUKI kl. młodzieży MASSHIRO Kazoku Kanshin MIYABI GO Shiyo-Mokuteki MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu MEISHI Kazoku Kanshin MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MIWAKU Duma Samuraja kl. pośrednia ADEYAKA GO Sensakura Akita u Izis (FCI) FUMIKO SUKI Delle Bianche Vallate YASUMI Migoto Inu kl. otwarta T'OREI KAMI Halne Wzgórze AKASHIA GO Sensakura B'ARU KIICHIGO Tajgeta Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI Powodzenia. :lol: Quote
Kateczka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 widze,z ę na tej wystawie też biednie ze szczeniaczkami :p następnym razem trzeba się razem zgadać...u nas dwa rudasy w chłopakach...a u Was dwa białaski:loveu:szkoda, że dziewczynek nie będzie...a tyle nas na dogo:mad: Quote
INU Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Kateczka']widze,z ę na tej wystawie też biednie ze szczeniaczkami :p następnym razem trzeba się razem zgadać...u nas dwa rudasy w chłopakach...a u Was dwa białaski:loveu:szkoda, że dziewczynek nie będzie...a tyle nas na dogo:mad:[/QUOTE] Szczeniaczków zazwyczaj jest malutko... :-( Mniej jest już chyba tylko weteranów. :roll: Quote
Angelika_Roser Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ja się spodziewałam, że maluchy z Małej Yakuzy się w szczeniaczkach pokażą w większej ilości :loveu:, a honor rodu ratuje tylko Demonek ! Babcia Sylwia musi wziąć sprawy w swoje ręce :evil_lol:[/FONT] |[FONT=Comic Sans MS]Chyba, że pozostałe maluchy jadą do Nowej Rudy ? pozdrawiamy Mała Yakuzę :Rose: [/FONT] Quote
Recommended Posts