Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestesmy w schronisku ,wspolny los,podobne przygody i straszna historia ktora jest udziałem wielu piesków:-(
Ja nazywam sie Pitek,mały kudłaczek,pocieszny ,smieszny i wesolutki
lubie biegac i sie pokazywac ludziom
bo mam nadzieje ze jeszcze ktos mnie pokocha.Ja mam tylko 3 lata jeszcze nie czas na emeryturke,jeszcze mam wielkie pokłady miłosci i przywiązania ,jeszcze bedę wierny i opiekunczy
tylko mnie zauwaz..Waze około 2,5 kg i mało jem,mało tez zajmuje miejsca,
zmieszcze sie nawet do M2.moze jak mnie wezmiesz to dadza wieksze mieszkanko?
Jestem zdrowy,zaszczepiony i odrobaczony oraz slicznie umaszczony
to ja Pitek
Daj grosz na lepszy los
50 1020 5558 1111 1765 1510 0063

pokochaj mnie:loveu:
SZACZESCIA PITUSIU....wrocławinem zostałes.:) :)

Nr tel. 074-831-18-00 Pani Jasia

giselle4@autograf.pl - tel. [FONT=Arial][FONT=Verdana]664-315-852[/FONT][/FONT]
fiorsteinbock@gmail.com - tel. 501-161-217

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celt,jestem z trzema kolegami na jednym wybiegu,mysle ze mnie lubia,nie wadze nikomu,Jestem malutki rudasek,kocham biegac i jesc ale najbardziej kocham ludzi.Czesto bolą mnie łapki ,kiedys nie zadbano o nie i teraz sa troche smieszne ale osobie która mnie pokocha nie bedzie to przeszkadzac.Jestem zaszczepiony i odrobaczony-zdrowy i gotowy by komus oddac moje serduszko gotowe do miłosci.Mam okolo 2-3 lat i juz tęskie za człowiekiem ,zielona trawką,lasem i ulica na ktorej sa sklepy z roznymi smakołykami.....
Myslisz ze mozna mnie jeszcze pokochac?
daj mi szanse...prosze:)

Nr tel. 074-831-18-00 Pani Jasia

giselle4@autograf.pl - tel. [FONT=Arial][FONT=Verdana]664-315-852[/FONT][/FONT]
fiorsteinbock@gmail.com - tel. 501-161-217

Posted
Posted

zuzlikowa napisał(a):
Wlazę,to przynajmniej po podczytywać będę mogła!

Śliczne krótkołape maluszki!:loveu:

zuzliku kochany
oj mam i dla Ciebie cudo
Benka Bernisia...zobacz:-(

Posted

Pitek bardzo się nam podoba, a właśnie szukamy ipka dla siebie :) Czy wiadomo jak mały zachowuje w stosunku do innych zwierząt? Mieszkamy w małym mieszkaniu i mamy króliczkę, więc zależy nam na łagodnym psiaku, nie ganiającym futra najlepiej ;)

Posted

[quote name='Hormya']Pitek bardzo się nam podoba, a właśnie szukamy ipka dla siebie :) Czy wiadomo jak mały zachowuje w stosunku do innych zwierząt? Mieszkamy w małym mieszkaniu i mamy króliczkę, więc zależy nam na łagodnym psiaku, nie ganiającym futra najlepiej ;)[/QUOTE]

Dzisiaj osobiscie nałozylam obrozke i Pitek pojechal z rodzinka[mała dziewczynka]do WROCŁAWIA:evil_lol::multi:

ale nie mysl ze wypusze Cie z rąk
MAMY TAKICH MALUSZKOW DUZO I BARDZO LAGODNYCH...I SŁUZE FOTKAMI...tylko powiedz czy w taki podobinstwie do Pitka.....:evil_lol::crazyeye:
ale zdanie ,ja sie polamie

Posted

[quote name='Hormya']Pitek bardzo się nam podoba, a właśnie szukamy ipka dla siebie :) Czy wiadomo jak mały zachowuje w stosunku do innych zwierząt? Mieszkamy w małym mieszkaniu i mamy króliczkę, więc zależy nam na łagodnym psiaku, nie ganiającym futra najlepiej ;)[/QUOTE]

Hormya...nie rezygnuj!Giselka znajdzie Ci najwspanialszego maluszka...nie pożałujesz,a dzięki Tobie dwa cudne psiaczki znajdą swoje bezpieczne gniazdeczko...nie rezygnuj kochana!

Giselko...:loveu:...tak cieszę się z maleńkiego lylyputka o zabawnym imionku...POWODZENIA maluchu!

Posted

Nie rezygnujemy, będziemy szukać do skutku ;) A jakiego ipka szukamy? Malutkiego, bo mieszkamy w kawalerce. No i łagodnego jak najbardziej, bo jak pisałam wcześniej mamy u siebie takiego uchola, którego zamykamy w klatce bardzo rzadko, więc oczywiste jest, że zwierzaczki muszą się ze sobą zaprzyjaźnić (więc super by było, gdyby wiadomo było jak ipek reaguje na inne futra, np. na kota, a już najlepiej królika). Reszta to już sprawy podrzędne :)

Posted

[quote name='Hormya']Nie rezygnujemy, będziemy szukać do skutku ;) A jakiego ipka szukamy? Malutkiego, bo mieszkamy w kawalerce. No i łagodnego jak najbardziej, bo jak pisałam wcześniej mamy u siebie takiego uchola, którego zamykamy w klatce bardzo rzadko, więc oczywiste jest, że zwierzaczki muszą się ze sobą zaprzyjaźnić (więc super by było, gdyby wiadomo było jak ipek reaguje na inne futra, np. na kota, a już najlepiej królika). Reszta to już sprawy podrzędne :)[/QUOTE]

bede testowac psiaki i wysle fotki we wtorek maluszkow.....:crazyeye:
bedziesz zadowolona....;)

Posted

[quote name='Hormya']Super, w takim razie czekamy na wieści :)

1.Superasny Murzyn do wszystkiego sie nadaje,moze byc nawet lalka nie warknie.Okolo 7lat i 3 lata w schronie ,wykąpany wiec jeszcze w kubraku.

2 Ola najspokojniejsza kobieta pod słoncem,juz raz pogdyziona przez kolezanki.Okolo 3lat,od poł roku w schronie.Po prawej stronie.

3.Zuzia malutkie szczescie ,spokojne i bardzo towarzyskie.Po prawej stronie ,ma około 2 lat .w schronie od roku.

4.Labkowaty Marko,około 7miesiecy,od tygodnia w schronir,takie psie dziecko .Daje łapki i przytula sie jak maluszek.Jego mozna wszystkiego nauczyc.

tez kawaler ma juz domek:)

5.Szeniaczki

dwa białaski maja juz domki:) :)

Posted

[quote name='Hormya']Zuzia przesympatyczna :D Można dowiedzieć się o niej coś więcej? I gdzie konkretnie na Dolnym Śląsku przebywa? My jesteśmy z Wrocławia.[/QUOTE]
my zas jestesmy w Dzierzoniowie
Zuzia jest bardzo sympatycznym psiakiem
przywieziona z interwencji
[biegała kolo szosy]jest u nas juz kilka miesiecy i lgnie do kazdego człowieka....
Jest zaszczepiona i odrobaczona i w razie adopcji płacisz-30zł za te szczepienia....smycz,obroza gratis....
czekamy od poniedziałku do soboty
od 11-16godz...ale mozemy zawsze się dogadac;)

Posted

giselle4, to widzę, że będziemy musieli (jeśli to możliwe w ogóle) jakoś skorzystać z opcji "dogadać się"... My od poniedziałku do piątku jesteśmy jesteśmy wolni po 18, w sobotę po 15. Moglibyśmy przyjechać w niedzielę, ale Wy wtedy macie zamknięte... Ale to już sprawy techniczne. Może przeniesiemy się z tym na PW? Hehe, ale to zabrzmiało ;)

Posted

Hormya napisał(a):
giselle4, to widzę, że będziemy musieli (jeśli to możliwe w ogóle) jakoś skorzystać z opcji "dogadać się"... My od poniedziałku do piątku jesteśmy jesteśmy wolni po 18, w sobotę po 15. Moglibyśmy przyjechać w niedzielę, ale Wy wtedy macie zamknięte... Ale to już sprawy techniczne. Może przeniesiemy się z tym na PW? Hehe, ale to zabrzmiało ;)

Niedziela mi pasuje
i sobota po 16.....
nie ma rzeczy niemozliwych:shake:
liczy sie dobro psiaka.
Podaj godzine i jestesmy z Panią kierownik:eviltong: