orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Narcyz sie za takie cos nie obrazi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iwona Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Dziewczyny:lol: - bez przesady, całe życie związane jest z większymi lub mniejszymi bólami, a przy niektórych bólach porodowe wysiadają:evil_lol: . Cały poród odbywamy ze świadomością ,że się skończy pojawieniem długo oczekiwanego dziecka- i to jest naprawdę piękne.Nie wiem, ale wszelkie "kombinacje" z porodami wydaja mi sie troche odzieraniem nas z kobiecości i dążeniem za wszelką cenę do życia bez tych przykrych jego aspektów , a co pozwala nam na docenienie lepszych i radośniejszych stron życia. Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Iwona napisał(a):Dziewczyny:lol: - bez przesady, całe życie związane jest z większymi lub mniejszymi bólami, a przy niektórych bólach porodowe wysiadają:evil_lol: . . tak??????? no ja dzieki Bogu na razie zadnych takich boli nie doswiadczylam i to co piszecie to dla mnie HORROR!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja dziecko chcę + cesarke :evil_lol: Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Ja dziecko chcę + cesarke :evil_lol: a ja wole kolejnego pieska:))))))))))))))))))))))))))))))))) jedyne co sie boje to starosci ze bede stara i sama i zachoruje i co sie z psami stanie:(((i caly moj trud i wyrzeczenia diabli wezma:((((((((((((((((( Quote
Iwona Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ha:lol: istnieje prawo wyboru, każdy wybiera to co mu bardziej pasuje:cool3: /albo za niego wybierają:evil_lol: / Quote
onka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ja jestem pocięta no mały mały nie był więc mi bardzo pomogło i juz ich bagałam,żeby mnie nacieli bo wiedziałm ,z ejka natna to juz bedzie mały na brzuszku u mnie i tak sie stało a nic nie czuć jak nacinają gorezj potem:lol: Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 onka napisał(a):gorezj potem:lol: no ja sie wlasnie pytam o to POTEM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Krysiu tyle pytan zadajesz, czyzbys się zastanawiała nad ewentualnym potomkiem :cool3: Quote
onka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini:lol: ,żeby tutaj scen nie robić i nie straszyc napisze tyle,że jeden usmiech takiego szkraba jeszcze całkiem przez niego niekontrolowany wszystko wynagradza i szwy i bolącą du.ę ;) i pogryzione sutki do krwi i wogóle powaznie :) warto!!! bo nie ma nic pieknięjszego na świecie jak taki własnie szkrabek kochany Quote
Nata Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Krysiu tyle pytan zadajesz, czyzbys się zastanawiała nad ewentualnym potomkiem :cool3: Taaa...juz to widze:evil_lol: Orsini raczej chce becikowym domowy budzet wzmocnic:lol: :lol: :lol: coby kase na wystawki miec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 hahahahahaha:))))) no ale taki 1000zl to nie wystarczy mi nawet na pozadna wystawke!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: nie nie karmieni epiersia w ogole odpada!jedyny plus tego, ze papu za friko, a mleczka drogie, ale odpada!!!GALASTOP i po problemie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A wyobrażacie sobie Orsini z małym szkrabem i stadem sznaucerów.....:evil_lol: Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 góral napisał(a):A wyobrażacie sobie Orsini z małym szkrabem i stadem sznaucerów.....:evil_lol: no moja Santinka kochana nie lubi dzieciuf wiec nie moge jej takiego stresa zafunddowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale kurcze no przeraza mnie to ze nie bede miala komu zapisac tego stada sznauceruf!bo coprawda zlego diabli nie biora, ale...:-( :-( :-( Quote
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 góral napisał(a):A wyobrażacie sobie Orsini z małym szkrabem i stadem sznaucerów.....:evil_lol: dzidzia w swojej klatce, jedząca z miski i zapuszczająca brodę :lol: :evil_lol: Quote
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):ale kurcze no przeraza mnie to ze nie bede miala komu zapisac tego stada sznauceruf!bo coprawda zlego diabli nie biora, ale...:-( :-( :-( Juz widze tłum chętnych:lol: Quote
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):no moja Santinka kochana nie lubi dzieciuf wiec nie moge jej takiego stresa zafunddowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale kurcze no przeraza mnie to ze nie bede miala komu zapisac tego stada sznauceruf!bo coprawda zlego diabli nie biora, ale...:-( :-( :-( co ty gadasz, 100 lat Orsini :multi: i 100 sznaucerków :evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Nata napisał(a):Taaa...juz to widze:evil_lol: Orsini raczej chce becikowym domowy budzet wzmocnic:lol: :lol: :lol: coby kase na wystawki miec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 1001 sznaucerkuf jak cos:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='orsini']1001 sznaucerkuf jak cos:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i czarny toy :lol: Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='góral']no i czarny toy :lol: no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudooooooooooooooooooooooo albo white duzy:))))))ale taki ladny jak kiedys wkleiles!!!!!!!!!! Quote
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 to ten biały w całej okazałości specjalnie dla Ciebie Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='góral']to ten biały w całej okazałości specjalnie dla Ciebie WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! i po co Wam dzieci????? nie lepiej odkladac kaske na takie cudo????:p :p :p :p :p Quote
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 góral napisał(a):W 100% się z Tobą zgadzam:lol: hahahahaha zaraz nas zjedza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts