Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny:lol: - bez przesady, całe życie związane jest z większymi lub mniejszymi bólami, a przy niektórych bólach porodowe wysiadają:evil_lol: . Cały poród odbywamy ze świadomością ,że się skończy pojawieniem długo oczekiwanego dziecka- i to jest naprawdę piękne.Nie wiem, ale wszelkie "kombinacje" z porodami wydaja mi sie troche odzieraniem nas z kobiecości i dążeniem za wszelką cenę do życia bez tych przykrych jego aspektów , a co pozwala nam na docenienie lepszych i radośniejszych stron życia.

Posted

Iwona napisał(a):
Dziewczyny:lol: - bez przesady, całe życie związane jest z większymi lub mniejszymi bólami, a przy niektórych bólach porodowe wysiadają:evil_lol: . .

tak???????
no ja dzieki Bogu na razie zadnych takich boli nie doswiadczylam i to co piszecie to dla mnie HORROR!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Ja dziecko chcę + cesarke :evil_lol:

a ja wole kolejnego pieska:)))))))))))))))))))))))))))))))))
jedyne co sie boje to starosci ze bede stara i sama i zachoruje i co sie z psami stanie:(((i caly moj trud i wyrzeczenia diabli wezma:(((((((((((((((((

Posted

ja jestem pocięta no mały mały nie był więc mi bardzo pomogło i juz ich bagałam,żeby mnie nacieli bo wiedziałm ,z ejka natna to juz bedzie mały na brzuszku u mnie i tak sie stało a nic nie czuć jak nacinają
gorezj potem:lol:

Posted

orsini:lol: ,żeby tutaj scen nie robić i nie straszyc napisze tyle,że jeden usmiech takiego szkraba jeszcze całkiem przez niego niekontrolowany wszystko wynagradza i szwy i bolącą du.ę ;) i pogryzione sutki do krwi i wogóle
powaznie :) warto!!!
bo nie ma nic pieknięjszego na świecie jak taki własnie szkrabek kochany

Posted

sh_maniak napisał(a):
Krysiu tyle pytan zadajesz, czyzbys się zastanawiała nad ewentualnym potomkiem :cool3:

Taaa...juz to widze:evil_lol: Orsini raczej chce becikowym domowy budzet wzmocnic:lol: :lol: :lol: coby kase na wystawki miec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahahahahaha:)))))
no ale taki 1000zl to nie wystarczy mi nawet na pozadna wystawke!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:
nie nie karmieni epiersia w ogole odpada!jedyny plus tego, ze papu za friko, a mleczka drogie, ale odpada!!!GALASTOP i po problemie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

góral napisał(a):
A wyobrażacie sobie Orsini z małym szkrabem i stadem sznaucerów.....:evil_lol:

no moja Santinka kochana nie lubi dzieciuf wiec nie moge jej takiego stresa zafunddowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale kurcze no przeraza mnie to ze nie bede miala komu zapisac tego stada sznauceruf!bo coprawda zlego diabli nie biora, ale...:-( :-( :-(

Posted

góral napisał(a):
A wyobrażacie sobie Orsini z małym szkrabem i stadem sznaucerów.....:evil_lol:

dzidzia w swojej klatce, jedząca z miski i zapuszczająca brodę :lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
ale kurcze no przeraza mnie to ze nie bede miala komu zapisac tego stada sznauceruf!bo coprawda zlego diabli nie biora, ale...:-( :-( :-(

Juz widze tłum chętnych:lol:

Posted

orsini napisał(a):
no moja Santinka kochana nie lubi dzieciuf wiec nie moge jej takiego stresa zafunddowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

co ty gadasz, 100 lat Orsini :multi: i 100 sznaucerków :evil_lol:

Posted

[quote name='góral']to ten biały w całej okazałości specjalnie dla Ciebie

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i po co Wam dzieci?????
nie lepiej odkladac kaske na takie cudo????:p :p :p :p :p

Posted

góral napisał(a):
W 100% się z Tobą zgadzam:lol:

hahahahaha
zaraz nas zjedza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: