orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 to nie planuj:)))))tylko zrob:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 orsini napisał(a):to nie planuj:)))))tylko zrob:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dla Orsini wszystko takie proste :eviltong: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 no bo jak zaczynasz sie zastanawiac to i analizujesz:))))i wychodzi ze sie nie oplaca:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a mam pytanie odnosnie cesarki. kolezanka bardzo chciała miec, ale lekarze sie nie zgodzili, bo ponoc nie było przeciwskazań i musiala sie meczyc (mowila,ze koszmar przezyla). to oni (lekarze) moga odmowic zrobienia cesarskiego cięcia?????? Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Jak rodzisz w klinice prywatnej to nie ma problemu i zrobią co chcesz. Cesaeka jest bardziej kosztowna niż oród naturalny, a oni w państwowych szpitalach maja limity na każdego pacjenta i muszą sobie jakoś radzi, w związku z czym niechętnie robią cesarki w ostateczności. A jeszcze a pros pos palenia. Maga to co pisałaś o dzidziusiu koleżanki, że taki mizerota , to napewno od wielu innych rzeczy. Obydwie moje pociechy ważyły prawie po 4 kg. I były zdrowe jak rzepy i śliczne dzidziusie Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 nie wiem... ale ta moja kolezanka to fajczyla jak glupia :stupid: i wogle to pali od 13 roku zycia... wiec organizm ma nieźle zatruty... :roll: Quote
AngelOfDeath Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 maga18 napisał(a):nie wiem... ale ta moja kolezanka to fajczyla jak glupia :stupid: i wogle to pali od 13 roku zycia... wiec organizm ma nieźle zatruty... :roll: wow to zdolna od 13 :cool3::cool3::angryy::diabloti::diabloti: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 zakręcona jak sanie mikołaja a nie zdolna :stupid: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja pale juz 14 lat :crazyeye: , kiedy to przeleciało :crazyeye: W tym kraju zapłacisz masz tak było jest i bedzie, czyli nie ma problemu z cesarką :eviltong: Quote
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ja jesli juz to cesarka, ewentualnie porod w wodzie,ale to tez boli:shake: Quote
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh maniak, to ile ty masz lat jak juz 14 palisz????:-o jesli moge zapytac:oops: bo ja to myslalam ze masz tyle co ja mniej wiecej (ze zdjec tak sobie wnioskowalam), czyli kolo 24. Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ale mnie postarza :eviltong: , Angel ty coś mi dzisiaj o 21 pisałeś, nie :loveu: Nie ma to jak byc zawsze młodym :cool1: Quote
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):Ale mnie postarza :eviltong: , Angel ty coś mi dzisiaj o 21 pisałeś, nie :loveu: Nie ma to jak byc zawsze młodym :cool1: hmmmmmmmmmm:roll: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 oki jak mam byc szczera to juz 18 mi stukneła :eviltong: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):oki jak mam byc szczera to juz 18 mi stukneła :eviltong: chyba x2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 maga18 napisał(a):Sh_maniak to juz stara doopa :turn-l: stara nie stara, fajna all time :loveu: , chyba, że masz jakieś wątpliwości :mad: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):stara nie stara, fajna all time :loveu: , chyba, że masz jakieś wątpliwości :mad: :megagrin: :megagrin: :megagrin: nie mam Quote
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a ja chętnie zobaczyłabym każdego ... może zdjęcia powklejacie ???:p a j Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 moje sa tu: http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/galeriarazem/lipiec05.html Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii snieg u mnie pada :multi: :multi: :multi: wczoraj topniał juz :shake: ale suuuuuuuuuper!! :loveu: :loveu: :multi: sypie wręcz!!!!!!!!!!!!!!! :laola: Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 U mnie od rana na zmiane snieg i deszcz....no i lodowisko sie pieknae zrobilo.:evil_lol: Quote
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='maga18']moje sa tu: http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/galeriarazem/lipiec05.html Maga - zawsze z klasą !!!:kciuki: a ja najpierw muszę się nauczyć zmniejszać zdjęcia - kto mi pomoże ?? Quote
Recommended Posts