Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angel jak kogos kochasz to nie myslisz o rozwodzie, ani o tym co mozesz zyskac a co stracic-kiedys sam zobaczysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
no a slub kiedy bo w koncu nie widzialam odpowiedzi????
no chcesz dzidzie znaczy sie go kochasz tak?no to jak kochasz to chyba chcesz go za meza???no dla mnie to naturalne!!!!!no bo inaczej to po co Ci dzidzia???dla becikowego?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiesz ja jako biedna osoba :cool1: , dostane duże becikowe :eviltong:
Slub kosztuje kupe kasy, nie wiem czy to dobry pomysł aby jej tyle bez sensu wydać :roll:

Posted

orsini napisał(a):
Angel jak kogos kochasz to nie myslisz o rozwodzie, ani o tym co mozesz zyskac a co stracic-kiedys sam zobaczysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Krysiu czy ty się zakochałaś :roll:

Posted

to bylo dawno temu:))))dawno i nieprawda, ale czytam prase kobieca pt. BRAVO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
to bylo dawno temu:))))dawno i nieprawda, ale czytam prase kobieca pt. BRAVO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buehehe no to chyle czoła za te zyciowe mądrości z Bravo :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

sh maniak, to ja mała rade ci dam skoro planujesz bobasa-jedna, bo ja tam niewiele wiem, znaczy troche wiem, ale raczej teoretycznie, bo na studiach mnie uczyli:lol: a wiec zakup sobie kwas foliowy, np folik (tableteczki takie) i je sobie połykaj. wtedy układ nerwowy pieknie sie rozwinie u dzidziusia. najlepiej zaczac juz trzy miesiace przed majstrowaniem bambina:razz: a jak palisz papierosy, to juz sie odzwyczajaj:p to powodzenia!!!!:cool3:

Posted

Draczyn ja tez paliłam. Miałam zagrozona ciążę od pierwszych dni skurcze i lekarz zabronił mi rzucić a jedynie ograniczyć, bo odstawienie papierosów definitywnie z dnia na dzień jest takim szokiem dla organizmu,że....
Poinformował mnie wówczas, że jezeli ktoś chce w ciązy nie palic to musi rzić najpóżniej 3 miesiące przed.

Posted

:crazyeye: sh ale niespodzianka - że tak nieśmiało spytam - po jakim czasie wróciliście do siebie?? :razz:

a konfliktu sero się nie bój - zbadaj oczywiście i jeżeli wyjdzie, że jest - to w czasie ciąży i zaraz po porodzie dostaniesz zastrzyk, który spowoduje, że przy następnym dziecku nie będzie zagrożenia konfliktu

Posted

Draczyn napisał(a):
Ja cały czas paliłam i palę i jakoś dzieci mam zdrowe

o matko :eviltong::eviltong::eviltong:

ja tez pale caly czas , a jak marta ch wywnioskowala ze w ciazy jestem .... ale i tak nie rzuce :cool1::lol::lol::lol:

Posted

moja kolezank paliła całą ciąże... maluszek urodził sie malutki, słabiutki, blady jak śćiana - wręcz przeźroczysty... :( żyły mu bylo widać... straszny widok... :placz:

Posted

miniaga napisał(a):
Draczyn ja tez paliłam. Miałam zagrozona ciążę od pierwszych dni skurcze i lekarz zabronił mi rzucić a jedynie ograniczyć, bo odstawienie papierosów definitywnie z dnia na dzień jest takim szokiem dla organizmu,że....
Poinformował mnie wówczas, że jezeli ktoś chce w ciązy nie palic to musi rzić najpóżniej 3 miesiące przed.
Ja też za każdą ciąża miałam zatrucie ciążowe i cały czas równo paliłam, bo chyba inaczej nie wytrzymywała bym , bo tak mi było niedobrze. Nawet w szpitalu , na miesiąc przed porodem też w toalecie popalalam. Tylko podczas karmienia mocno się ograniczałam

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: sh ale niespodzianka - że tak nieśmiało spytam - po jakim czasie wróciliście do siebie?? :razz:

nie jestesmy razem 10 m-cy :eviltong: i jeszcze nie wrócilismy oficjalnie :eviltong: , ale wszystko jest po staremu, tylko jeszcze mieszkamy osobno;)

Posted

Draczyn napisał(a):
Ja też za każdą ciąża miałam zatrucie ciążowe i cały czas równo paliłam, bo chyba inaczej nie wytrzymywała bym , bo tak mi było niedobrze. Nawet w szpitalu , na miesiąc przed porodem też w toalecie popalalam. Tylko podczas karmienia mocno się ograniczałam

moj kolezanaka urodziła dzidzie w wakacje i tez cały czas paliła ... oczywiscie jak maż nie patrzył :eviltong: ... dzidzia zdrowa, grzeczna i sliczna :loveu:
Ale sama jej nie karmi bo miała jakies kwasne mleko :roll:

Posted

sh maniak, to kiedy mniej wiecej zaczynacie działac?:p w sumie to zazdroszcze osobom, które chcą miec dzieci. boje sie, ze nigdy sie nie zdecyduje i jak juz bedzie za pozno to bede załowała:shake: