orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):Krysiu ja ci powiem co napisałam, az o pępowinie wokół szyjki malenstwa, ale to przecież NIE MOŻLIWE :lol: :lol: :lol: mozliwe, ale chyba od tego jest obecny lekarz w trakcie, zeby monitoringowac porod i w razie zagrozenia chlastac????tylko ze wtedy to sie nie dziwie ze cesarka bedzie wykonana byle jak na szybko, jak sie liczy kazda sekunda:)))))) dlatego jesli cesarka to tylko planowana wczesniej i wykonana normalnie zgodnie z harmonogramem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 maga18 napisał(a)::laola: :loveu: Grzesiu usidlony :eviltong: :loveu: :cool3: Grzesiu??? WHO IS GRZESIU??????????????? hahahah zeby Grzesiu na wiadomosc o babiku nie dal nogi gdzie pieprz rosnie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 maga18 napisał(a)::laola: :loveu: Grzesiu usidlony :eviltong: :loveu: :cool3: Kochana na razie same badania :eviltong: , dziecko to nie powód do usidlania :eviltong: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 orsini napisał(a):Grzesiu??? WHO IS GRZESIU??????????????? hahahah zeby Grzesiu na wiadomosc o babiku nie dal nogi gdzie pieprz rosnie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Kochana nie dał tyle lat, to nie da przez kolejne. A ja mam " delikatny" charakterek :evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 hahaahhahhahahahah grziesiu jest the best :lol::lol::lol::lol: "ja nie umiem , ja nie pamietam " :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: zajebisty :cool3::cool3::cool3::cool3: martwie sie o grzesia bo on chyba do konca nie zdaje sobie sprawy co marcik planuje :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):Kochana nie dał tyle lat, to nie da przez kolejne. A ja mam " delikatny" charakterek :evil_lol: czyli jednak ex!!!!! no wiesz co!!!z tym sknera????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wie co planuje, bo planujemy razem :cool3: Ale juz się boimy tego połączenia "delikatnych charakterków" , dzidzia cwaniak będzie że hoho :loveu: Krysiu Grzes przezszedł odmiane :eviltong: , co ja ci bede pisac :cool1: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):Kochana na razie same badania :eviltong: , dziecko to nie powód do usidlania :eviltong: kazdy powod dobry :cool3: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):Wie co planuje, bo planujemy razem :cool3: Ale juz się boimy tego połączenia "delikatnych charakterków" , dzidzia cwaniak będzie że hoho :loveu: Krysiu Grzes przezszedł odmiane :eviltong: , co ja ci bede pisac :cool1: :crazyeye: odmiane powiadasz :cool3: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 AngelOfDeath napisał(a):hahaahhahhahahahah grziesiu jest the best :lol::lol::lol::lol: "ja nie umiem , ja nie pamietam " :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: zajebisty :cool3::cool3::cool3::cool3: nie kumam, napisz mi na gg co masz na myśli :roll: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Grzesiu fajny jest :) Ja pamietam go z Sopotu jak Marta dala mu Asanpi żeby ją rozbiegał... Grzesiu biegał... Marta wypaliła se pare fajek, uczesała jakiegos huskiego, pogadala ze mną... a Grzesiu biegał... :lol: Dopoki sie nie ocknęła to Grzesiu jak nakręcony z Asanpi w kółeczko :) :eviltong: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a): Krysiu Grzes przezszedł odmiane :eviltong: , co ja ci bede pisac :cool1: jasne:)))))juz wierze w odmiane hahahahahhaa napewno dlugotrwala:)))) a slub w takim razie na kiedy planujesz???? Quote
AngelOfDeath Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):nie kumam, napisz mi na gg co masz na myśli :roll: juz napisalem :lol::lol::lol: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 orsini napisał(a):jasne:)))))juz wierze w odmiane hahahahahhaa napewno dlugotrwala:)))) a slub w takim razie na kiedy planujesz???? po co ślub :roll: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Krysiu ja jestem "delikatna" kobieta i chyba mało kto by ze mna wytrzymał, we wszystki tez jest odrobinka mojej winy, przez rok osobno sie duzo widzi :eviltong: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 maga18 napisał(a):Grzesiu fajny jest :) Ja pamietam go z Sopotu jak Marta dala mu Asanpi żeby ją rozbiegał... Grzesiu biegał... Marta wypaliła se pare fajek, uczesała jakiegos huskiego, pogadala ze mną... a Grzesiu biegał... :lol: Dopoki sie nie ocknęła to Grzesiu jak nakręcony z Asanpi w kółeczko :) :eviltong: ściemnia :shake: raz sie przebiegł bo było trzeba :diabloti: Quote
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):ściemnia :shake: raz sie przebiegł bo było trzeba :diabloti: raz... no nie bardzo :cool3: :mad: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sh_maniak napisał(a):Krysiu ja jestem "delikatna" kobieta i chyba mało kto by ze mna wytrzymał, we wszystki tez jest odrobinka mojej winy, przez rok osobno sie duzo widzi :eviltong: na pewno bylas tez winna wiadomo, ale on jest SKNERA!!!!!!!!!!!!!w tym nie ma Twojej winy!!!!!!!!!!!! pogon go w czorta~~~!!!!!!!!!!!!! Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 orsini napisał(a):na pewno bylas tez winna wiadomo, ale on jest SKNERA!!!!!!!!!!!!!w tym nie ma Twojej winy!!!!!!!!!!!! pogon go w czorta~~~!!!!!!!!!!!!! nie jest kochana nie jest :cool1: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 JEST!!!! nie przekonasz mnie!!!i psow nie lubi!!!nie chce zebys miala wiecej!!!! Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Krysia on nasze psy lubi i lubił zawsze:loveu: , myli ci sie z kims innym:roll: , a ze nie chce więcej, to rozumiem, bo na więcej u mnie nie ma m-ca i dlatego mam juz Aske na wspołwłasnosć. Pozyjemy zobaczymy, a dzidzie i tak i tak chcę :loveu: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 jasne bron go bron, ja to skopiuje i pogadamy za kilka lat!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
orsini Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 no a slub kiedy bo w koncu nie widzialam odpowiedzi???? no chcesz dzidzie znaczy sie go kochasz tak?no to jak kochasz to chyba chcesz go za meza???no dla mnie to naturalne!!!!!no bo inaczej to po co Ci dzidzia???dla becikowego?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 no napisala ze slubu nie chce !!! a kto chce ??? tyle rozwodow ..... po co brac slub zeby po 3 latach sie rozwodzic ..... lepsza kocia lapka:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sh_maniak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Luzik kochana :) Jak Grzes tu wróci znowu psy na smakołyki juz totalnie rozpuści ... a tak skutecznie oduczyłam sempienia o cos jak sie do domu wraca :roll: Quote
Recommended Posts