resuruss Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 onka napisał(a):kochana te klejnoty rodzinne zamotane bo już nie raz podczas pstrykania zdjęc byłam delikatnie rzecz nazywając olana:lol:;) aaa to jeszcze nic raz mały podczas błogiego stanu nagości strzelił sobie kupkę:evil_lol: ale taką,że ja byłam cała:lol: no i podczas przebierania podniosłam mu nózie do góry żeby wytrzec co trzeba, wtedy było siku w pieknym stylu mi do kubka z kawą i sobie do ucha:lol::lol::lol::lol: Dobrze ,ze moja Zuza nie ma sikawki :evil_lol: ;) Onka pieknie sie Twoj synek rozwija!!!!! Quote
AngelOfDeath Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='onka']dzisiejszy Miś:) dziś bylem u swojej przyjaciółki która ma siostre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ta siostra ma synka :eviltong: i ten synek jest bardzo podobny do Miś'ka , Stefanek sie nawet do mnie usmiechnął:diabloti: Quote
Jolka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='onka'] i z mamunią;) A czemóż to ta mamusia ma taką szczęśliwą minę ??;) (oczywiście poza tym ,że Misiu pięknie się rozwija). Jak tak patrzeć na zdjęcia Miśka, to nie chce się wierzyć,że on ma dopiero 6 miesięcy. Moim zdaniem wygląda na duużo starszego :loveu: Quote
Dudek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Aniu - więcej Michałka - więcej!!! Prooooooosze!!!! Quote
macsow1 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 onka napisał(a):to nowe zdjatka misiaka:) - ma swój nowy kojec i bardzo mu się w nim podoba:lol: Bardzo sympatycznie brzmi- tak psiowo:loveu: Quote
maga18 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 mojej koelzanki synek dojrzewal wrac z końmi :) i jego pierwsze słowa to było "ihahaha" :lol:, nastepnie "kłus" :lol: i jakies tam bryczkowe komendy "wiśta" itd :lol: chłopak długo nie mógł przestawić się na inny język :evil_lol: Quote
macsow1 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 onka napisał(a):dokładnie o to mi chodziło:) Michał rośnie razem z psami :lol: To oznacza, że jeszcze mysle:multi: Quote
Dudek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :diabloti: przestroga;) - aż strach się bać co się dzieje przy czwartym dziecku i kolejnych:lol: : Twoje ubrania: Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _____________________________________________________ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. ______________________________________________________ Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?______________________________________________________ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. _____________________________________________________ Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. ______________________________________________________ Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. ______________________________________________________ Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. ______________________________________________________ Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. ______________________________________________________ W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. ______________________________________________________ Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. Quote
resuruss Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Buahahahahahahahahahahahahahahahahaah. Zostaje przy jednym ;) Quote
Dudek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 wiem to z autopsji - dzieci na razie nie planuję (chyba że ochłonę po przeczytaniu tego tekstu):cool3: :lol: Quote
AnkaW Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Dudek - dobre :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: jedno wystarcza w zupełności.:diabloti: Quote
maga18 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :lol: :lol: :lol: i w sumie nie wiadomo które dziecko ma najlepiej :diabloti: :roll: :lol: Quote
Em-ka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dudek']:diabloti: przestroga;) - aż strach się bać co się dzieje przy czwartym dziecku i kolejnych:lol: : Twoje ubrania: Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _____________________________________________________ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. ______________________________________________________ Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?______________________________________________________ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. _____________________________________________________ Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. ______________________________________________________ Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. ______________________________________________________ Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. ______________________________________________________ Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. ______________________________________________________ W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. ______________________________________________________ Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. Dudek!!!!!!!! skąd to masz???? ubaw po pachy miałam podczas czytania.. i wiesz co?? to szczera prawda.... tak właśnie jest! ;) :evil_lol: Quote
Dudek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Autor unknown.... ale bardzo życiowe;) :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
AnkaW Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 aż za bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Em-ka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='onka'] Ale kochany - stworzony do całowania :loveu: poproszę o więcej fotek....!!!:multi: (dużo stópeczek !!!) Quote
macsow1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hej Oneczko:loveu: ja nie wiedziałem, ze masz takiego ślicznego szczeniaczka w hodowli... RUBUS jest uroczy:loveu: :loveu: ahh pozdrawiam Quote
Em-ka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='macsow1']Hej Oneczko:loveu: ja nie wiedziałem, ze masz takiego ślicznego szczeniaczka w hodowli... RUBUS jest uroczy:loveu: :loveu: ahh pozdrawiam :mad: :mad: :mad: tu mówimy o UROCZYM MICHASIU ;) Quote
macsow1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 onka napisał(a):kochana Emeczko:loveu: ty moja ale przeciez Rubus tez jest uroczy ?:) Właśnie :evil_lol: :cool1: Quote
Em-ka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 onka napisał(a):kochana Emeczko:loveu: ty moja ale przeciez Rubus tez jest uroczy ?:) nic i nikt ponad Michasia, a już na pewno ponad jego biszkopciki :loveu: Quote
macsow1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Em-ka napisał(a):nic i nikt ponad Michasia, a już na pewno ponad jego biszkopciki :loveu: Z Tobą tez sie zgadzam :loveu: najbardziej kochane w całym kojcu:):loveu: :loveu: I jeszcze do mamusi podobny.. Quote
Em-ka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ;) ale podobny to chyba do Remika jest...... :eviltong: Quote
macsow1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 i to kątowanie.. te uszka i ta szata:) mniam:loveu: Quote
Recommended Posts