Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty Orsini w każdej sytuacji jakies minusy widzisz. Przecież Misiaczek jeszcze nie ma ząbków, to czym ma gryżc

Onka gratuluję dzidziusia - prześliczny no i dzielnego tatusia:multi::multi::multi::multi:

Posted

orsini napisał(a):
zabkow nie ma ale ma dziaselka mocne jak imadełka:)))
a wiec czy miazdzy Ci do krwi cycki?:evil_lol: :mad: :mad: :mad:
Orsini, napewno nic nie miażddzy, kto Ci takie horrory opowiadał. To naprawdę - nie tak

Posted

orsini napisał(a):
Onka slodki:)))
a gryzie Cie w cycki????:mad: :mad: :mad:

ojjj ciężko było na poczatku strasznie ale tera nauka do przodu poszła lekko hahah no i s aspecjalne kapturki silikonowe ochronne bo nie dało sie inaczej- "cycki" :lol: były pogryzione do krwi to fakt

a teraz to juz oki jest tylko ilośc mleczarni mnie przeraza no pare miotów bym dała rade wykarmić :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Nesjanka']

aaaaaa to promocja jakaś była

gdzie takich szukać ?????:crazyeye: :crazyeye:

ano jakies 12 lat temu:cool3: sie mi udało upolować:multi: młody był niedoświadczony to i dał sie utrafić:evil_lol: ;)
tera juz chyba takich ni ma:shake: :lol:

Posted

Onkus ze co???
jakie silikonowe kapturki???tzn.???co taki ustnik???i babik nie wklada w buzke brodawki a jakis silikon????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='onka']a tutaj moje szczęscia:)

No no nie małe te szczęścia :loveu: :loveu: :loveu:

A ja poprosze o zdjęcia z kąpieli, jak pluszcze się w wanience. Ostatecznie może być tylko to mniejsze szczęście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:lol: :lol: Ania ty to jesteś:diabloti:
haha oki będa zdjecia z wanienki ale to jutro bo dziś Michas juz po kapieli (tata jeszcze nie więc może sie uda zrobic zdjęcie:evil_lol: )własnie tata usypia :)znaczy sie Michasia