Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i po co Wam dzieci?????
nie lepiej odkladac kaske na takie cudo????:p :p :p :p :p

dzieci miec nie bede , nie poddam sie terrorowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nigdy nie przepadałam za pudlami aż okazało się że wójek i jego mama przez długie lata mieli hodowlę pudli(chyba średnich) i nie zapoznał mnie bliżej z rasą.

Góral piękne Psy - ale chyba nie poradziłabym sobie z ich pielegnacją;)

A co do dzieci..... dziecko zmienia swiat i rzeczywistośc, która nas otacza, ale przede wszystkim zmienia rodziców. Uważam, że cudownie być rodzicem i mimo wielkiego trudu ,jaki trzeba włożyć w wychowanie takiego szkraba, WARTO miec potomstwo, ale znam ludzi, którzy wcale nie odczuwają potrzeby by zostac rodzicami i dobrze im tak jak jest, więc pozostawiam wybór kazdemu człowiekowi, bo rodzicem jest się przez całe życie i to poważna decyzja.

Wszystkim dzisiejszym zagorzałym przeciwnikom potomstwa powiem tylko, że czasami z dnia na dzień rodzi się w sercu ogromna potrzeba zostania matką lub ojcem i chyba żaden instynkt, żadne pragnienie nie jest tak silne. Ja zrezygnowałam z drugiego potomka z bólem i wciąż nie moge zgasić tej tęsknoty, ale mój małżonek nie chce być drugi raz tatą i doszłam do wniosku, że powinnam to uszanować.

Teraz co prawda pewnie wolałaby mieć synka jak dowiedział sie o moich planach wzgledem psów:lol: :lol: :lol:

Posted

miniaga tego kwiata jest pol swiata jak malzonek nie chce to poszukaj innego co zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Angel terror jak terror, ale ILE kosztuje!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i z wiekiem jest coraz drozsze:))))))))

Posted

sh_maniak napisał(a):
I niech mi tu ktos powie, ze światem nie rządzą pieniądze :mad:

a co nie wiedzialas tego?????
Martus ile masz lat?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nikt mi nie powie , ze szczescia sobie nie mozna kupic:)))))))no poza zdrowiem-ale szczescie i owszem:)))jakbym sobie kupowala kilka razy w roku super pieski to bym byla szczesliwa:))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
taka pudliczke!!!!ehhhhhh

Posted

miniaga napisał(a):
Przykro mi, ale dogo mi szwankuje i nie mogę poprawić tego byka w słowie wujek:shake:

nie stresuj sie ja i tak mam dyslekcje:))))
a pan od polskiego nie jest taki grozny hahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
miniaga tego kwiata jest pol swiata jak malzonek nie chce to poszukaj innego co zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahahaahhaahhahahahahahahahahahhaahahahahhaahahhaahahahah

:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

hahaahahhahahhahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhaahahaa

Posted

orsini napisał(a):
a co nie wiedzialas tego?????
Martus ile masz lat?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nikt mi nie powie , ze szczescia sobie nie mozna kupic:)))))))no poza zdrowiem-ale szczescie i owszem:)))jakbym sobie kupowala kilka razy w roku super pieski to bym byla szczesliwa:))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
taka pudliczke!!!!ehhhhhh

Jak ja nie wiedziałam jak wiedziałam :evil_lol:
Ale jaki jest problem jak ich nie ma :shake: :-(

Posted

Orsini!!!!
Wiesz jak baba sie uprze.... ale czy warto? Arti nie chce i ja go rozumiem. Małżeństwo nie polega na wianu, gdy się nie dostaje tego co się chce, ale na dochodzeniu do kompromisu. W tym przypadku kompromis był niemożliwy, bo nasze potrzeby były skrajnie różne i nie ma nic po srodku, dlatego jedno z nas musiało zrezygnować...
Dlaczego ja? Bo dziecko to ogromna odpowiedzialność i ja nałożyłabym ją na barki męża wbrew niemu.

Posted

miniaga napisał(a):
Małżeństwo nie polega na wianu, gdy się nie dostaje tego co się chce, ale na dochodzeniu do kompromisu. .

ooo tak masz absolutna racje!!!!
dlatego ja nie zamierzam wychodzic za maz:))))
jestem zbyt uparta, leniwa i wygodna!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
ooo tak masz absolutna racje!!!!
dlatego ja nie zamierzam wychodzic za maz:))))
jestem zbyt uparta, leniwa i wygodna!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

bo nie znalazlas jeszcze takiego coby tobie kawe do lozka rano przynosil :cool1:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']dzieci to istny koszmar .... juz nie jedna matka mi powiedziala ze czasami jak jej dziecko placze nie wiedziec dlaczego ............ to ma ochote wziac poduszke i ................ :diabloti::angryy::diabloti:

Aniołku jak kiedyś jakaś matka powie ci, że nigdy nie zdarzyło jej się mieć dość własnego dziecka, to od razu możesz to między bajki włożyć. Każdej matce to się zdarza, ale nie wiem czy jest coś, co może zastąpić pierwszy to, co daje nam dziecko. Jak jakiś szkrab powie do ciebie kiedyś tato, to spocą Ci się oczy, buzia w podkówkę się zrobi i stwierdzisz, że to najpiękniejszy moment w życiu. A że później całą noc będziesz musiał nosić to pomarszczone coś, bo buzię będzie darło? Zapomnisz o tym jak postawi pierwsze kroki, zacznie mówić zacnymi zdaniami, przytuli cię ot tak…..takich chwil najszczęśliwszych najszczęśliwszych w życiu jest ogrom

Posted

orsini napisał(a):
aaa no tak:)) na taki kompromis moge isc:))
za taka pudliczke:)))))))))

Chyba za całe stadko :cool3:
Bierz się za Słoweńca od pudli :evil_lol: , ale czy on jest bogaty :roll:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
bo nie znalazlas jeszcze takiego coby tobie kawe do lozka rano przynosil :cool1:

facet?????
a Ty w Yeti tez wierzysz???bo to tak samo realne hahahahah

Posted

sh_maniak napisał(a):
Chyba za całe stadko :cool3:
Bierz się za Słoweńca od pudli :evil_lol: , ale czy on jest bogaty :roll:

sloweniec ma zone i nie ma takich ladnych pudli.
Pudel pudlowi nie rowny:))))

Posted

góral napisał(a):
Słoweniec ma niezłe pudle, tylko brakuje im dobrego groomingu

ale co-ma taka pudliczke biala jak na focie???
bo groomera dobrego to ja mam na oczku ihihiiihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

góral napisał(a):
Po pierwsze na zdjęciu to pudel a nie pudlieczka, takich może nie ma, ale to wyjątkowy pies i takich to szukać trzeba za oceanem:placz:

eee to jak nie ma to odpada!
a za oceanem duzo takich maja?czy tez to sa wyjatki?