mrowka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Jolka']Chcecie ????? :lol: To macie !!!! :lol: Jeszcze ciepłe :lol: Szęśliwa mamusia. Dogomaniacka para ;-) Czyż nie piękni ?? Piekni, piekni! Gratuluje Oneczko!! Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc Sporo radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych raczek. Przesylam pozdrowienia i buziaki!! :great: Quote
AnkaW Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Michałku jaki Ty jesteś słodziutki. :jumpie: :jumpie: :jumpie: Rośnij zdrowo i szybciutko, będziemy czekać jak z mamusią wystukasz do nas pierwsze słowa :lol: :lol: Quote
lothia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 piekna para , dużo zdrówka i siły dla całej rodzinki Quote
onka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no to sie melduję :) dziękuje WSZYSTKIM BARDZO BARDZO MOCNO!! za wszystko za ciepłe słowa, za wsparcie i wogóle brak mi słów JESTEŚCIE PO PROSTU KOCHANI!! Michałek grzeczniutki jak aniołek (własnie po porannym wysysanku spi sobie smacznie a ja mam chwilkę na internet:jumpie: ) rosnie jak na drożdzach- no kawałek chłopaka z niego nie powiem ,że nie:lol: ja czuje sie dobrze ogólnie rzecz ujmując jak to po porodzie:lol: kto rodził ten wie;-) bursztynowy słowik za darcie papy podczas poodu mi sie należy:sg168: nie wiedziałam nawet ,że tak potrafie piszczeć:lol: :haha: ale co było to było bez komplikacji i to najwazniejsze na razie dzień jak co dzień- wysysanko -kupka - spanko :) psy zazdrosne strasznie więc podczas karmienia wszystkie razem z nami ale juz pomalutku wszystko wraca do normy :x-mas: jeszcze raz bardzo Wam dziękuję!! Quote
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Onka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a w znieczuleniu rodzilas czy na zywca? Quote
onka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ojj na żywca brrrrrrrrrrrr .. no ale jakos poszło:-D Quote
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 o matko!!!! wrrr a ile godzin???? masz gg moze? Quote
Yaki Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Gratuluje ONKA ,synek sliczny :BIG: ,bardzo sliczny,a po Tobie tez tego trudu nie widac (Co znaczy szczescie) Quote
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 o Gratuluję synusia!!! Choć za kilka lat już nie będziesz taką dumną mamusią bo chłopcy lubią się bawić :flaming: Quote
Em-ka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Aniu, kochaniutki ten Twój synuś - i taki śliczniusi......... (tfu, tfu) ja juz tęsknię za takim milusińskim..... :) Quote
paniMysza Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 witaj dzielna onko!!!!!:scream_3: michaś to taki mały krasnoludek! piękniutki!!!!!!!:olympic: jeszcze raz gratulacje, dla męża też, pewnie dumny jak paw!:Rose: Quote
malawaszka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 onka napisał(a):bursztynowy słowik za darcie papy podczas poodu mi sie należy:sg168: nie wiedziałam nawet ,że tak potrafie piszczeć:lol: :haha: :roflt: hahha jak czekałam na porodówce na poród mojej siostry to umieralam na zawał jak się któraś rozdarła (rodziły dwie na raz) i po głosie (a właściwie RYKU) poznawałam czy moja siostra już czy jeszcze hahah ONECZKO WITAJ!!! Super, że wszystko OK i że już bezpieczni w domku :bigok: :bigok: :bigok: Quote
maga18 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: Michaś śliczny!!!! :D :sg168: Orsini a Ty co tak sie wypytujesz? ;) Quote
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 nie no tak tylko...PODZIWIAM onke, ze wytrzymala!!!:bigok: :bigok: :bigok: Quote
maga18 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 a ja myslalam ze psychicznie sie szukujesz na swoje baby ;) :jumpie: Quote
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ja?????????? NIEEEEEEEE!!!!!!!!!! ja bym mogla adoptowac i to juz takie podrosniete zeby od razu moglo psy wyprowadzac na spacer:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
maga18 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hahahahahahahahahahaha :roflt: psy wyprowadzac?! :lol: - takie wieksze adoptowane to same problemy :nonono2: psy by wyprowadzilo i opchnęło za winiaka :lol: :haha: Quote
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 czemu problemy???nie wyprowadzi psow nie dostaje jesc:)))):x-mas: :x-mas: Quote
maga18 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 wyprowadzi... ale wroci bez nich :sg168: Quote
AnkaW Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='orsini']nie no tak tylko...PODZIWIAM onke, ze wytrzymala!!!:bigok: :bigok: :bigok: Orsini nie jest tak strasznie :baddevil: , ja tam wolałabym rodzić jeszcze raz niż iść do dentysty :shocked!: :shocked!: to jest dopiero koszmar :evilbat: Quote
miniaga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='AnkaW']Orsini nie jest tak strasznie :baddevil: , ja tam wolałabym rodzić jeszcze raz niż iść do dentysty :shocked!: :shocked!: to jest dopiero koszmar :evilbat: Ja też wolę poród od dentysty:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Wind Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 oneczko, Sliczny maluszek :iloveyou: Niech zdrowo sie chowa i wyrasta na godnego Dogomaniaka :multi: Quote
orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 miniaga napisał(a):Ja też wolę poród od dentysty:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: zartujecie sobie??????? moj dentysta uzywa znieczulenia:)))wiec nie boli:))) Quote
onka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 a ja wolałabym do dentysty :) w sumie to nie wiem 0od kiedy liczyc poród bo o 23:30 złapały mnie pierwsze bóle, o 2 w nocy obudziłam pielęgniarkę i mówie jje ż echyba zaczynam rodzić , zbadał mnie moj lekarz i mówi no to zapraszam do góry (czlyli na porodówke brr se jak pomysle to mnie ciarki idą :shocked!: ;) ) no i o 6 :15 rano posłży wody o 10:15 był Michaś :) jakbym nie robiła scen:multi: ;) to pewnie bym urodziła wczesniej no ale 10 punktów maluszek dostał i kawał chłopa wiec dumnam jak paw a tata ma depresje ha ha ha bo przezywa,że nie może karmić piersią:mdrmed: bo by mi pomógł ehhh no kochane sa te moje chłopaki strasznie:) a moje gg 2501133 Quote
Recommended Posts