Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moc całusków dla małego Forumowicza Michasia, jego Mamusi - Oneczki i Tatusia!!!
Życzę Wam pięknych pierwszych, razem spędzonych Świąt, jak i następnych oraz wiele cudownych wspólnych chwil...

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myśle, że fajnie by było później zebrać te nasze gratulacje jakoś, może na płycie.. nie wiem i podarować małemu Michałkowi. Niech wie jak mocno trzymaliśmy kciuki za jego szczęśliwe narodziny i jak dogomaniacy serdecznie przyjęli go na świecie. Może za kilka lat dołączy do naszego grona wiedząc jak to wszystko było... ;-) Co o tym myślicie?? :x-mas:

Posted

Onka baaardzo dziękuje wszystkim za gratulacje.
Już twierdzi,że Misiu jest najpiękniejszym dzieckiem na świecie i na dowód tego przesyła jego fotkę ;-)
Zdjęcie z komórki,ale to tak na gorąco robione

Posted

hahahaha jaki rozowy !!!!!!
:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
onka kurcze pospieszylas sie jeszcze kilka dni i becikowe bys dostala:))))
kcemy wiecej mmsow!!!!:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

Posted

Jeszcze raz serdeczne gratulacje. Wspaniały chłopak, następcarodu. Duże brawa dla rodzicow. Mój Michał też urodził się przed świętami. Jeśt obecnie informatykiem bardzo cenionym w pracy , jest wspaniałym facetem, kochającym synem i mężem. A ja jestem przesądna, więc u was będzie pewnie podobnie, czego z całego serca Wam życzę:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: