Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hawanka']Jejciu bede mówić do końca Jaka ona ślicznaaaaaa !!!!!!!!!
Ile ona ma już ??
Przepiękne fotki :D[/QUOTE]

Ma jakoś 6-7 mies.
Pewnie że śliczna:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Hawanka']Trzeba PILNOWAĆ ;)[/QUOTE]

Będę pilnowała, przecież jej samej nie zostawie z psem. Będe z nią wychodziła chce czy nie chce na spacer:) Wychodzimy nawet teraz bo jak Gabi chce się załatwić i kuca to przybiega Kapsel i ją przewraca:(

Teraz idę oddać się rozczesywaniu tych pięknych, pusztstych włosków:D Naprawdę nie ma to jak duuuużo kołtunów. Hawanka nie wiem jak sobie radzisz z rozczesywaniem dwóch, zwłaszcza że teraz schodzi z nich ten zimowy puszek;)

Posted

[quote name='chi23']Teraz idę oddać się rozczesywaniu tych pięknych, pusztstych włosków:D Naprawdę nie ma to jak duuuużo kołtunów. Hawanka nie wiem jak sobie radzisz z rozczesywaniem dwóch, zwłaszcza że teraz schodzi z nich ten zimowy puszek;)[/QUOTE]

Trzeba sobie dać rade ;) nom puszek schodzi szczegulnie u Pedrusia bo on ma jeszcze szczeniecy włos...

Posted

[quote name='bursztynki']oj u mnie od wczoraj dzień fryzjerski trwa,ale nie jest żle ,lubie jak są takie pachnące po kąpieli.sama słodycz[/QUOTE]

Oj tak sama słodycz taki puszysty pachnący hawańczyk :)

Posted

Ja to się obijam w porównaniu z wami bo mam tylko jedno kudłate. :evil_lol:
Jeszcze jedna Gabuńka na noc. Machnęłam dziś tych fotek dużo, nie ma co:diabloti:.

i drzewko

Posted

Niestety-jak leży śnieg robią się kulki na futerku, nie ma śniegu na psie pełno błota, jesienią przyczepiają się liście:( ale idziemy niedługo do fryzjera:D

Posted

chi23 napisał(a):
Niestety-jak leży śnieg robią się kulki na futerku, nie ma śniegu na psie pełno błota, jesienią przyczepiają się liście:( ale idziemy niedługo do fryzjera:D

Ja też ide w kwietniu do fryzjera z Faficzkiem ;)