Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka trafiła do schroniska spod Ślesina (niedaleko Konina) 12 października.
Sunieczka jest malutka i cichutka. Ma zaledwie około 2 miesięcy.

Oto ona:

suczka przebywa tutaj:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul.Gajowa 7A 62-510 Konin (wielkopolskie)

0-63 243-80-38
Marta 513 252 632
p.Ania 513 434 407

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

Posted

fizia napisał(a):
Obie są piękne!!

Może napisz w tytule, że poszukiwany jest transport i na wątku transportowym

taki mam zamiar ale najpierw amstafka musi porozmawiac ze schroniskiem a juz bedziemy miec pewnosc,to wtedy zmienie tytul wątku

Posted

śliczne maleństwo:) jutro rano zadzwonię do pani Marty bo dziś już jest za późno, a nie chciałabym przeszkadzać... oby znalazł się transport suczka miałaby się u mnie jak w niebie:*

Posted

Dzwoniłam do Pani Marty zgodziła się abym zaadoptowała białą suczkę:) a więc proszę o zmianę tytułu wątku że szukamy transportu z Konina do Katowic. Ja też na własną rękę postaram się coś załatwić może jakiś kolega by ze mną pojechał? Popytam...:)

Posted

amstafka a założyłaś również wątek na transportowym?
znasz kogoś z dogo z katowic i okolic?
w najgorszym wypadku można się zwrócić do osób, które wożą zwierzaki po całej Polsce ale odpłatnie np Pati.
Musiałabyś się jej zapytać ile by wzięła za taką podróż.Ona jest z Warszawy.

Posted

Fajnie, że suczkę ktoś adoptował jeżeli na tą białą też będą chętni to najlepiej żeby ją dać do adopcji chociaż szkoda bo ja bym ją bardzo chciała:) ale po co ma bidulka siedzieć w schronisku jak nadarzy się okazja na nowy domek?

Co do transportu to mnie raczej chodziło żeby ją przywieźć przy okazji bo transport z Warszawy do Konina Katowic i z powrotem byłby nieziemsko drogi.

Posted

amstafka myslalam ze jestes na nia zdecydowana:(
to co mam teraz powiedziec w schronisku?
w przyszla sobote bedziemy w bełchatowie, to polowa droga, jeśli dojedziesz do bełchatowa to juz za tydzien mała moze byc z Tobą ale musisz być zdecydowana
tamta osoba wzieła ta drugą sunię choć chciała właśnie tą ale schronisko powiedziało,że ta sunia idzie do Ciebie
to co ja mam im teraz powiedzieć?

Posted

martka1982 źle mnie zrozumiałaś:) ja jestem na nią w 100% zdecydowana i gdyby nie ta odległość już dawno bym po malutką była bo takiego pieska szukam... Chodziło mi tylko o to, że jeżeli szybciej się trafi jakaś rodzina, która zdecyduje się na adopcję malutkiej to jestem w stanie ustąpić ponieważ wiem jakim dużym stresem jest przebywanie psa w Schronisku i wolałabym aby jak najkrócej w nim była.
To nie moja wina, że suczka jest tak daleko:( szkoda, że nikt z tamtych okolic nie wybiera się akurat na Śląsk.
Jutro mój narzeczony zabiera się za naprawę samochodu jeżeli wszystko pójdzie ok to będziemy mogli podjechać ale to nie ode mnie zależy...:(
Ale jeżeli jakaś rodzina tak jak wcześniej pisałam będzie chciała suczkę szybciej zaadoptować to nie zwlekajcie... Najwyżej inną bidulę przygarnę:)