Arturek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witajcie Od jakiegoś czasu mam problem z moim ślicznym labradorem. Problem polega na tym że się ciągle drapie itp, gdy ją głaszcze po grzbiecie ona tupie nogą (Ma 7 miesięcy). Co ile mam ją czesać, w jakich miejscach i co ile. Czy mogę ją czesać po kąpieli czy lepiej przed. Na początku nie było takich problemów. Jeszcze pare pytań, ile mm/cm długości powinna mieć pazury. Co ile czyścić uszy i co ile myć jej zęby i najlepiej jaką pastą. P.S Może wam się wydawać że o nią nie dbam, ale jest inaczej myje ją, czyszcze jej uszy itd. Tylko chcę zapytać dla formalności. Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wybierz sie z psiakiem do weta ..obejrzy skóre i zaleci stosowne srodki . Byc moze jest uczulony na szampon w którym go kapiesz( jak nazywa sie preparat?) badz karma którą zjada .Wiele psów jest nadwrazliwych na kurczaka . Co do czesania warto robic to codziennie bo niestetty ale labek traci sierść przez cały rok .Uszy co 2 tyg ..przynajmniej ja tak robie i u nas to wystarczy .Zebów nie myję ..czyszczą je sobie same :eviltong: Co do pazurów ..jak zaczynają stukac po panelach to znak ze trzeba przyciąć :lol:... Quote
Recommended Posts