Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czekamy na wieści z nowego domku
nie płacz beciu:glaszcze: , pojechała po szczęście i na pewno je otrzyma, nie może być inaczej , będzie jej jak w Raju:loveu:
dzięki Wam dziewczyny Buziaczek opuścił schronisko na zawsze

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
juz nie buczymy,wszystko dobrze,Buziaczek tez dobrze sie tam czuje...becia dzwoniła :loveu:

a nawet bardzo dobrze !!!:multi::multi::multi:..jak u siebie w domu - mówi p.Ewa.
Mizianiom nie ma końca i Buźka sama sie nadstawia, chodzi krok w krok za córką Natalką i będzie z nią mieszkać w pokoju !!! :loveu:
Mam własnie nastepną wiadomość że Buźka je kolacyjkę.....ufffff jak dobrze bo ona strasznie ciężka do jedzenia...
Boższszsze jaka ja szczęsliwa jestem....:loveu::loveu::loveu:

Posted

U Buziaczka wszystko w najlepszym porzadku...:multi::multi::multi:
Pani mówi że sunia bezproblemowa pod każdym względem, bardzo serdeczna, miła, do kotów okay, ciągle sie tuli i chce byc głaskana. Wybrała już sobie swojego człowieka - 13-letnią córke Natalkę z którą śpi w łóżku i nie odstępuje na krok. Jedyny problem jest z jedzeniem - u mnie było to samo.
W najbliższym czasie ma iśc do weta na dokładne badania , to może on cos poradzi w tym względzie...
Buziaczek jest bardzo szczęsliwy.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dla mnie tez ogromna radosc,wiedziałam,ze Buziak problemów nie sprawi.Ale....martwi mnie jej brak apetytu.Kiedys zjadała wszystko,co Nela nie chciała,woziłam obu smakołyki,ale Nelus nieraz nie chciała...a Buzka zjadła.No nic,niecierpliwie bede czekała na wizyte u weta,bo przed zima,psiaki przewaznie maja apetyt:shake:

Posted

halcia napisał(a):
bardzo jestem ciekawa wizyty u weta...Buziaczku obys była zdroiutka,ten brak apetytu mnie niepokoi.Ale masz Rodzine,zadbaja o ciebie perełko.

zadzwonie jutro to popytam. Przesłano mi zdjęcie Buźki na komórkę ale niestety nie umiem przenieśc na komputer.

Posted

To nic,ja tam Buzki "naogladana",swoje zdjecia tez mam...teraz to najwyzej częsty uśmiech z ząbeczkami...,cudny zreszta...ale wiem ze w kochajacej rodzinie jest bezpieczna i jakby co{tfu,tfu,tfu}leczona.

• 3 weeks later...
Posted

halcia napisał(a):
Baaaaardzo czekam na wiesci,ze sunia jest w porzadku i kochana jestem pewna,tylko ciekawe jak apetyt i wizyta u weta...

z wielka radościa przekazuje wam wieści o naszym cudnym Buziaczku....
To częśc maila ktory pani Ewa do mnie napisała :

,, Przepraszam, że zdjęcia Buźki nie dotarły, ale mieliśmy problem z internetem (z routerem), a potem chorowałam. Na szczęście już wszystko w porządku. Buźka była u lekarza. Uspokoił mnie co do jej wagi i apetytu, będzie potrzebowała jeszcze dwóch miesięcy na aklimatyzację. Nie znalazł czipa, możliwe, że się przemieścił lub została nieprawidłowo zaczipowana i po prostu go nie ma. Weterynarz zalecił odrobaczenie aniprazolem, znalazł też blizny prawdopodobnie po sterylce i guzki, które mogą być zwykłymi zwłóknieniami i są na razie do obserwacji. Po za tym wszystko w porządku, psinka jest w dobrej kondycji i nic nie wzbudziło niepokoju lekarza.
Buźka stała się psem stróżującym- szczeka na wszystkich wchodzących do domu, a także na domofon. Listonosz nie ma szans, głos ma zadziwiająco donośny, więc kto nie wie spodziewa się dobermana. Uwielbia spacery, przed każdym tańczy breakdance. Ostatnio nawet urwała smycz i chodzi na związanej w węzełek. Potrafi bawić się jak szczeniak. Jest też "psem ogrodnika" - nie je, ale kotom też nie pozwala, miska jest ewidentnie jej własnością. Dostarcza nam masę rozrywki. Nawet świętowała Mikołaja(zdjęcie w załączniku/.

Zdjęcia słabej jakości bo z komórki ale i tak widac że Buzka ma się świetnie........:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wreszcie płacz z radosci na te ostatnio doły.Buziaczku,masz tak,jak całe zycie powinnas miec.Dziwne z tym czipem.A głos Buzki to tez dla mnie zaskoczenie,dlugo sunie znałam,widocznie schroniska nie musiała pilnowac.A kóleczka z radosci sa mi doskonale znane.Tak trzymaj Buziaczku kochany!.

• 4 weeks later...
Posted

Nie ma nowych wiesci?Choc o Buzke jestem nadzwyczaj spokojna.Jej sie nie da nie kochac.Nie podejrzewam ,zeby sie rozbrykała i czyms podpadła.To taka sunia"cień" człowieka.Mam nadzieje,ze wreszcie ma tyle pieszczot ile zapragnie.Buziaku,ciebie sie nie da zapomniec.