Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwora czuje się super. Mieliśmy szczęście. Wet z Łeby podał steryd i powiedział by iść na pogotowie po surowice. Oczywiście w Polsce Ludowej surowicy nie ma bo po co. Ale kierownik stacji pogotowia poszukał w necie weterynarzy w Słupsku, którzy mogli to mieć. Pani weterynarz ze Słupska przyjęła nas prawie o północy. Myszowata dostała to co trzeba a płakała jak obdzierana ze skóry. Na drugi dzień miała spuchniętą łapkę ale na wieczór już chciała wariować. Za dwa, trzy tygodnie trzeba zrobić jej morfologię i mam nadzieję, że na tym się skończy. A nauczka z tego taka - nie pozwalajmy naszym psom łazić po wydmach.

Ciąg dalszy zdjęć.

cdn...

Posted

Łojeju Misie żmija zaatakowała, a to paskuda jedna takie maleństwo dziabać :mad:
Dobrze że dostaliście tą surowicę bo przy gabarytach Misi to ... lepiej nie mówić tfu tfu.
Zdrówka Myszatej życzę jak najwięcej :lol:

A co do pełzających gadów to u mojej przyjaciółki na działkach był niedawno postrach bo nagle pełno tego na wyłaziło i się wielce wygrzewać zaczęło na ogródkach - zgroza normalnie :shake:

Podoba mi się za zamyślona fota :p
http://lh3.ggpht.com/_b_RarydfCAY/TDBfEV7BVoI/AAAAAAAABY0/rLAlW_rNIBg/IMGP7692.jpg

Posted

QQk napisał(a):
Byliśmy tydzień na urlopie. Niestety już koniec :(

Koniec, ale chociaż tydzień odpoczywaliście:lol:
Ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam:placz:

A z tą żmiją to mieliście ogromnego farta, że jednak znalazła się surowica:crazyeye:

A tak na wesoło - myślałam w pierwszej chwili, że to ta żmija użeraczka Misi:diabloti::evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_b_RarydfCAY/TDIvoQBblxI/AAAAAAAABZs/MFF21SiqXKw/IMGP7736.jpg